Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.237
Cevap
37
Favori
206.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ozgurdogrul O kullanıcısına yanıt
    Harddiskle ilgili sorum tek hdd ile hem kayıt yapıp hem uygulama yüklemek içindi. Yoksa 1tb zaten ikisini de ayrı ayrı kullanabiliyorum.

İkinci sorun içinde Philips desteği aradım. Durumu anlattım Tv'yi yeniden kurmamı söylediler ve akım korumalı priz önerdiler. Düzelme olursa yine buradan yazarım.

@ozgurdogrul mesajı gönderdikten sonra gördüm zaten destekle aynı şeyi söylemişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyunusemre -- 30 Nisan 2020; 17:3:12 >
  • yyunusemre Y kullanıcısına yanıt
    1 tb dolu olduğu için deneme şansım olmadı. Pc de de yer yok içini boşaltıp deneyeyim :)

Dediğinizden anladığım tv kayıt için formatlıyor ve sadece o işe yarıyor. Kendi yarattığı video formatından başka dosya görmüyor. Bu şekildeyde kötü olmuş. Bide kayıt ettiği dosya boyutunu düşünürsek en 1 tb harici almak lazım ki 400tl civarında. Kayıtta kaliteyi ayarlama var mı acaba az yer kaplaması açısından. 1 saatlik kayıt kaç mb yada gb acaba..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lolodayi

65 Pus8204 5799 TL ye nerede acaba öğenebilir miyim?
    Sabah gördüm diye hatırlıyorum ama belkide ramazan sebebiyle kafa gitti kusra bakmayınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadik006 S kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah. Cevap için teşekkürler

• Bugün 55PUS7304 turuncu bir resim açtığımda sol üst tarafında hafif beyazlık görmeye başladım.Diğer açık renkli resimlere baktığımda ise onlarda da mevcuttu...Televizyonu alalı yaklaşık 2 ay olucak ilk defa karşılaştım ve bende büyük hayal kırıklığı yarattı.Yarın servisi arayacağım.
  • HBKaan kullanıcısına yanıt
    Üzücü... Servis çağırın... Umarım önemli değildir... Normal izlerken belli oluyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdogrul -- 30 Nisan 2020; 20:51:21 >
    Hocam sizin gördüğünüz 6504 olabilir.
    www.hepsiburada.com
    Philips 65PUS6504/12 65" 165 4K Ultra HD LED Smart TV Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/philips-65pus6504-12-65-165-4k-ultra-hd-led-smart-tv-p-HBV00000NS5XM

8204'ü bugün 6700TL'ye satın aldım. Sadece Vatanbilgisayar'da mevcut.

• Arkadaşlar bugün Migros'a gittim. Philips 7304'ü gördüm.

"Demo" diye oynattıkları şey youtube'dan inmiş 28MB'lık bir dosya.

Herneyse, buna rağmen görüntü kalitesini başarılı ve izlenebilir buldum.
    Hareketli sahnelerde gölgelenme yoktu.
    Renkler yerinde gibiydi.
    Dükkanda olduğumuz için görüntü parlaklığı biraz düşük geldi. Ayarlara girip parlaklığı açtım. Parlaklığı açınca renkler soldu haliyle.
    Menüsü biraz karmaşık geldi ama kumandası dandik değil.

İki tane fotoğraf çektim.

/62 = TURKİYE
    /12 = ÇİN üretimi.

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

• ozgurdogrul O kullanıcısına yanıt
    Belli oluyor hocam hatta 2 fotoğraf atayım onunla ilgili.

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

• HBKaan kullanıcısına yanıt
    Evet belli oluyor... Yakın zamanda tv panelini silme oldumu? Yada panel esnemesine sebeb bir durum? Eğer hafif baskı oldu ise o bölgeye panel arka ledlere baskı yapıp açılardaki renklerde parlama yapıyor olabilir... Vantuz lu tutacak ile hafşf paneli öne esnetin o bölgede değişim oluyormu? Tabiki bu bir sorun ve servis kaydı açtırın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D67D801F0

Hocam sizin gördüğünüz 6504 olabilir.
    https://www.hepsiburada.com/philips-65pus6504-12-65-165-4k-ultra-hd-led-smart-tv-p-HBV00000NS5XM

8204'ü bugün 6700TL'ye satın aldım. Sadece Vatanbilgisayar'da mevcut.
    Hadi hayırlı olsun kurtulunuz

8204 ile 7304 fiyatları aynı biri 7diğeri 8serisi ilginç..

8204daha iyi bence üstadlar daha ıyı yorumlar ama

Tv altında beyaz plastik birşey var açma kapama tusları
    oraya monta edilmiş resmen macun cekılıp boya atılmayan kaporta gibi kalmış orada bu pihipse kalitesiz
    Tv denilmesinin sonuna kadar hakkını vermiş görüntü..

Yanlış anlamayın bende o göruntuye rağmen tercihim65olursa kesınlıkle 7304 yerine sizinkini tercih ederim. İnşallah sorunsuz panel gelir 12 olması da ıyı olmus güle güle kullanın

• Arkadaşlar selam, 55pus7304 alarak bugün aranıza katıldım. Ürünü teknosa'dan aldım 16:00 gibi elime ulaştı, servisi aradım pazartesi günü geliriz dediler isterseniz sizde kurabilirsiniz dedikleri için kendim kurdum. Kırık, çizik vb hiç bir sorun çıkmadı fakat akşam olduğunda fark ettim sol alt köşe ve alt ortada ışık sızması fark ettim bu durum canımı sıktı. Geri iade etsem alırlar mı acaba diye düşünüyorum. Bu tür sorun yaşayıp değiştiren var mı aranızda ? Nasıl bir yol izlemem lazım acaba.

• Tv haftaya pazartesi gelecek.
    Bazı testler yapmak istiyorum.

1 hangi testler yapmalıyım. Nasıl yapabilirim bu testleri
    2 tv servis menüsüne girip kaç saat çalıştıgını görebilir miyim. Belki ürün teşhir ürünü. Lg tv ler de bu gözüküyor philips te var mı.

Teşekkür ederim hocam..

6749'a aldım. Vatan ürünü 7499 olarak revize etti. Acaba siparişim iptal olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67D801F0 -- 1 Mayıs 2020; 2:25:16 >

• andreoni kullanıcısına yanıt
    Beko'nun sattığı model sonu 62 olanla biten. Yani türkiye'de montajı yapılıyor. Bu yüzden sorun olacağını zannetmiyorum. Daha önce de grundig bir laptop almıştım sorunsuz ve hızlıca hallediyorlar. Zaten inanılmaz bir yetkili servis ağı var ülkemizde malum.

Kötü haber ise neredeyse tüm one serisine yaklaşık 700 TL zam gelmiş durumda. Diğer sitelerde de durum aynı görebildiğim kadarıyla.
  • Sadece parlaklığı açınca yeterli olmaz. Kontrast ve renk ayarları da lazım. Çok karışık bi menüsü yok aslında. Görüntü için ince ayar var. Buda güzel bence. Herkes kendi zevkine göre ayarlayabilir. Kayınpederde SEC var 800 TL ye almıştık 2 sene önce 40 inç sanırım. 2 yada 3 ayar var. Onları seçebiliyosun başka şansın yok. He güzel gösteriyor mu gösteriyor :) Yada insan psikolojisi ucuz ya daha ne olcak diyoruz belki de. Normalde dikkatimi çekmemişti philips i aldıktan sonra Sec e baktım dedim bi ayarlayayım ufaktan ayar yok. Seçtim bitane dedim güzel zaten 😂

• emrihak kullanıcısına yanıt
    İnternetten aldıysanız iade hakkınız var. Müşteri hizmetlerini arayın beğenmedim deyin. İade sonrası aynı tv yi sipariş edebilirsiniz.

• Burberrys42 B kullanıcısına yanıt
    Servis menüsü yanlış hatırlamıyorsam 062596 ydı. Tuşlayıp ok derseniz ordan görebilirsiniz.

Servise ölü piksel bulutlanma testi yaptırmak istiyorum deyin. Yaparken de siyah ekran geldiği zaman ışık sızması var mı ona dikkat edin yeterli. Hayırlı olsun

• undy1ng kullanıcısına yanıt
    Teknoloji ülkemizde lüks olduğu için düşmesi beklenemez. Ben 5.500 TL ye almıştım ilk çıktığında. Tabi parasını İngiltere de yaşayan babam ödeyince pek hesap kitap yapmadım😃

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D67D801F0

Teşekkür ederim hocam..

6749'a aldım. Vatan ürünü 7499 olarak revize etti. Acaba siparişim iptal olur mu?
    https://www.vatanbilgisayar.com/philips-65pus8204-65-164cm-4k-uhd-android-tv-3-tarafli-ambilight-dahili-uydu.html
    Hayır olmaz dün tüm tv lere %8-10zam yaptılar yıne noldu kur %10 yukarı mı gitti gümrükte giriş çıkış olmayınca fırsatçılık yapıyorlar kimse almasa oturup kendileri izlesinler

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.