Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.237
Cevap
37
Favori
206.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PS4 yok PS5 olcak kısmetse. Oyun modunu seçmeyip diğer ayarlarda seçili olsa nasıl oluyor görüntü? Yani canlı, kişisel gibi. Dalgalanma falan oluyor mu yada ne bileyim görüntü de soluklaşma gibi şeyler mi oluyor, titrememe mi oluyor?

Bir de ps4 kolunu direk televizyona bluetooth ile bağlayabiliyor musunuz. Hiç denediniz mi?

Şu virüs olayı olmasa daha kısa sürerdi diye düşünüyorum bu süreç. Başvuru yaptığınız dilekçeyi Philips e de gönderseniz acaba bi faydası olur mu? Tamam alalım derler belki.
  • emrihak kullanıcısına yanıt
    58 VA panel, 55 IPS panel. Başka farkı yok.
  • 58 konusu var oraya da giderseniz herkes 58 sorunlu 55 sorunsuz diyor:) Panel e pek takılmayın bence sorun olması açısından ikisinde de sorun olabilir yada olmayabilir. Televizyonun özelliklerini inceleyin ve bütçenizi dikkate alın yeterli.

Gerisi biraz şans işi. Tabi gidip yine de bi canlı canlı görün televizyonları.
  • undy1ng kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Başka firmanın ürününü mü satıyormuş enteresan. Peki Beko servisi gelip kurdu Philips kabul ediyor mu? Garanti oluyordur heralde. Philips servisine kurdurulan bir üründe sorun olsa Beko-Arçelik servisini arasak yardımcı oluyor lar mı? Yoksa ücret talep ederler mi?
  • yyunusemre Y kullanıcısına yanıt
    Takılan harici diskin 250 gb üstü olması lazım sanırım. Yada 500 ekranda uyarıda yazıyor olması lazım.

İkinci sorununuz için bilemiyorum. Servise sormanız daha mantıklı olur. Otomatik güncellemenin açık yada kapalı olması ile ilgili değil durum. Hbb tv ile de. Ama ayarlar tuşuna basınca sağda çıkan bildirimde aşağıda uyandırma diye bir seçenek var. Ona bi bakın derim. Yine çözülmezse servis gelip baksın.
  • andreoni kullanıcısına yanıt
    Hocam 65 sorunlu mu acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilmiyorum ki. Ekran büyüdükçe sorun çıkma ihtimali artan diyen var. Ben olmusuz yaklaşmama taraftarıyım. Gidip bakın cihazlara farklı farklı tekno marketlerde satış danışmanları ile konuşun. Kimseye inanmayın sadece bilgileri toplayın. Sonra gidip alın beğendiğinizi derim. Sorunlu cihaz gelirse iade edersiniz. İnsanın uğraşası gelmiyor ama napalım tüketiciler olarak sorun olması durumunda biraz uğraşıcaz. Sorunsuz olur inş diyelim.

• gule gule kullanin.
    gun sayin garanti bittigi ay led mercek dusmeleri baslayacak :)
    1 2 diye baslayacak teker teker dusecek mercekler.ekranda beyaz isik huzmeli bolgeler olusacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HBKaan kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de bir türlü olmuyordu

Flash Diski NTFS değilde FAT32 ye göre hızlı biçimlendirme yaptım, yazılımı yükledim

Arka girişten güncellemeyi gördü...
  • undy1ng kullanıcısına yanıt
    Hocam beko bayileri chippin ile anlaşmalı
    www.chippin.com
    Beko'da her ödemende %3'e ek 250 TL'ye varan Chippin kazan
    https://www.chippin.com/kampanya/CPNOR588

Yaklaşık 350 TL Chippin almanız lazım bu alışverişten...

• quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

gule gule kullanin.
    gun sayin garanti bittigi ay led mercek dusmeleri baslayacak :)
    1 2 diye baslayacak teker teker dusecek mercekler.ekranda beyaz isik huzmeli bolgeler olusacak.
    Benim eski tv (Lg lb670) de ekranda yuvarlak yuvarlak gölgeler belirmişti. Ondandı demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadik006 S kullanıcısına yanıt
    65 Pus8204 5799 TL ye nerede acaba öğenebilir miyim?

• Fordon kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ki sorun farklı olmuyor yani kesinlikle.Renkleri hala beğenebilmiş değilim.
  • 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    LG TV'imde de olmuştu. O TV bu TV diye kıyaslayacaksan herkes markada yaşadığı sorunu konuların altına yazsın o zaman ;) Samsung kullanan arkadaşımda da ölü piksel ve ışık sızması var garanti bittikten sonra daha çok belli olmuş o da gitsin Samsung konularına yazsın ileride bu sorunlar çıkar diye... Ne boş yorumlar geliyor

• andreoni kullanıcısına yanıt
    Hocam Oyun modu açılmazsa inanılmaz artıyor tepki süresi, oyunlar oynanmayacak hale geliyor.
    Tuşa basmayla komut tepkisi arasinda 1.5 saniye falan var resmen oyun modu açılmazsa.
    Açıldığında sıkıntı yok ama.

• sadik006 S kullanıcısına yanıt
    Açıkçası Evkurdan hiç alışverişim olmadı. Bu arada sizin bahsettiğiniz fiyat 55 inç olmasın. Bu 65 inç olanı Evkurda bulamadım

• tvnin kanal gecisleri sizi rahatsız etmiyor mu? alternatif cozumleriniz neler?
  • yyunusemre Y kullanıcısına yanıt
    Tv nin kurulumunu yeniden yapın... Resetleyin yani... Açılıp kapana sorunu düzelecektir... Dğzelmezse servis gerekli...

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.