Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.237
Cevap
38
Favori
205.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçük oda için 50 inç modelini 3484 liraya aldım Vatan'dan. Yarın mağazadan teslim alacağım. Cumartesi de kurdururum büyük ihtimalle.
  • Dezert kullanıcısına yanıt
    Dostum lafım sana değildi,zaten anlayan anladı kime söylediğimi.Forumlarda ips için sürekli çöp diyen 2 kişi var onlar biliyorlar kendilerini.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın... Çocuk olana kadar tadını çıkarın... Sonrasinda zaten o Android tv de izleyecen tek şey tinky minky kukuli olacak ))) ama inan onunda tadı bir başka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Va panel IPS panele göre daha cansız renkler verir. Siyahları daha siyahtır ama görüntünün canlılığı renklerin doygunluğu açısından IPS panel her zaman üstündür. Bende burada bunu savundum ama sen senin TV'ye çamur atıyorum diye bana sallıyorsun. Senin TV 55' ve IPS panel, renkleri ve canlılığı olması gereken gibi zaten, ben 50'PUS VA panelin kötü ve cansız renkleri olduğunu söyledim sadece, buda benim açımdan 50' VA panel olan PUS7304'ü çöp yapıyor. IPS panele laf demedim çünkü renklerin canlılığını tam anlamıyla görebiliyorsun. Neyse daha fazla uzatıp konuyu mundar etmeyelim.
    Sizin aldığınız Q60r'da VA panel yalnız... Va panel de renkler madem cansız, niye IPS panelli Tv almadınız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Brky

Sizin aldığınız Q60r'da VA panel yalnız... Va panel de renkler madem cansız, niye IPS panelli Tv almadınız :)
    Dostum sen bir harikasın. 😎 Kaptın şukuyu.

• vatanda iyi indirim var arkadaşlar 3484 tl ye 50 pus bende bir adet sakarya mağaza teslimli ürün aldım almadan önce baktığımda adapazarı mağaza seçeneği varken biraz sonra almak için girdiğimde olmadığını gördüm demek alanlar olmuş :) aslında q70 ve 9005 araştırdım daha çok q70 aldım hatta fakat aldıktan sonra fiyat düşünce onu iptal ettim tekrar almadım.sony mi samsung mu derken uygun fiyatlı bu ürünü denemek istedim hem odanın büyüklüğü 50 daha makul geldi hem de amblight olayını deneyimlemek istedim tabi bütçeyi de fazla zorlamak istemedim.En kötü iade ederiz, satarız ya da yan odaya taşırız beğenmezsek tekrar diğer ürünlere bakarız :)

vatanda sony de 5900lerde şu an,58 va phılıpsde 4600 lerde, samsung ru serilerinde de güzel indirimler var düşünen varsa kaçırmasın
  • VA-IPS kavgası 10 yıllık kavga. Görüntüde kontrast benim için en öncelikli şeydir bu sebepten evime IPS panel sokmam. Daha önce IPS 2 adet monitör kullandım, çöp diyemem ama VA varken alınmazmış rahatlıkla diyebilirim. Genelde yayın izleyen, TV'nin başında kalabalık oturan aileler için IPS daha mantıklı bunu kabul etmek lazım. Ama ben genelde ya Kodi'den 4K film izliyorum, ya dizi izliyorum, ya da Xbox One X'ten oyun oynuyorum IPS benim için çok saçma olur. Benim durumumda olan herkese VA öneririm.

Özellikle gece karanlıkta TV kullanmayı sevenler VA'ya yönelmeli. IPS'te siyah diye birşey yok gri var, bu da gece daha fazla belli oluyor.

• Tv nin yuksekligi nekadar onune sound bar koyan varmi kumandayi ve gorusu engelleyen bir durum oluyormu tv biraz alcak gibi geldi bana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala mı IPS-VA...
  • Mekhanik kullanıcısına yanıt
    Valla doğru söylüyorsunuz :)

Bu konudan ve 58 inç konusundan görüntü ayarlarını favorilere ekledim. Direk uygulayacağım.
  • Brky kullanıcısına yanıt
    Q60R'nin VA panel olduğunu biliyorum güzel insan. Yalnız Q60R QLED teknolojisi kullandığı için hiç sırıtmadığı gibi çokta güzel renk veriyor. Kaldı ki IPS paneller daha pahalı 50' lerde. Tamam ? Bende zaten bunu anlamadığım için buraya gelmiştim. Philips 50' olan 7304 VA panelin 49'Samsung Q60R Va panelden görüntü kalitesi çok daha düşük geldi bana, sonra QLED teknolojisini araştırdığım da daha iyi anladım. Artık kapatın IPS-VA panel muhabbetini kim neyi aldıysa aldı milletin şevkini kırmayalım artık bende dahil.
    Q60R'nin görüntü kalitesinin iyi olması VA panel olmasından değil, VA ama QLED olmasından öyle mi ? :) Oldu tamam. QLED'i çıkardığımız zaman Va çöp oluyor sizin mantığınıza göre :) Ayrıca, IPS-VA muhabbetinin kapatılması için, ilk önce sizlerin verdiği yanlış bilgilerin düzeltilmesi gerek... Bizler de onu yapıyoruz.

• Brky kullanıcısına yanıt
    Son çıkan teknoloji zaten QLED ve vermiş olduğu renk yelpazesi VA panelden çok daha iyi. Bunları karşılaştırman bile senin bu konuda ki bilgini gösteriyor. Biraz araştır zor bir şey değil elinin altında internet var. Bir de gülümseme koymuş hey Allahım ya ne günlere kaldık, IPS panelin renk canlılığı VA paneli her zaman gömmüştür. VA panelin siyahları daha iyidir doğru, daha göz yormayan renkler verir doğru. Lakin bir insan IPS ve VA panele baksa direk IPS panel olan TV dikkatini çeker renklerin canlılığından ötürü. Ben burada hiç bir markanın fanboyluğunu yapmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.