Şimdi Ara

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME) (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.237
Cevap
37
Favori
206.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yorma kendini sen tv ni zevkle izle😀, yukarıdaki bir yorumunda bizim tv nin ayar menüsünün fotoğrafından tv ayarlarının tavsiyesini yapacak bu arkada?, tvyi görmeden kullanmadan... Bizler en azından kullandığımız ürünü konu?uyoruz... Ve ba?ka markaları yorumlamıyoruz... Daha ne diyelim. (nokta)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ozgurdogrul O kullanıcısına yanıt
    Bende ona çok güldüm zaten resim at diyo :))

• Arkadaşlar bende bu Tv yi aldım amazondan 4.700tl ye fakat çok kötü yorumlar var görüntü vs ile ilgili güncellemeler ile bu durum düzelmiyor mu ki ? Ben
    de başka 109inc philips var 20 kere güncelleme verdi çok güncelleme aldı o yüzden sevmiştim philipsi ürün kargo da bakalım bekliyorum.
  • ertank07 kullanıcısına yanıt
    Tv de sorun yok. Her cihazda çıkabilecek sorunlar. Sadece sorun yaşayan internete yazıyor. Gerisi izliyor.

Ayrıca konuya biraz göz gezdirirseniz fikir sahibi olabilirsiniz. Videolar resimler mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andreoni -- 22 Mayıs 2020; 11:22:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26E4U

Merhaba,
    Yaklaşık 1 haftadır Philips 55pus7304/62 modelini kullanıyorum.
    Kullanan arkadaşlara yaşadığım problemle ilgili 2 sorum olacak.
    -ilki; hareket ayarlarını "pürüzsüz" yapmadığımız sürece özellikle 4k videolarda görüntü çok net bir şekilde takılarak ilerliyor. Akıcılık söz konusu değil.
    4k videolarda "pürüzsüz" dışındaki ayarları işe yaramaz olarak kategorize edebiliriz.(Kişisel--> Natural motion'daki "maximum" ayarlar da pürüzsüz ile aynı)
    Hareket ayarlarını "pürüzsüz" yaptığımızda akıcılıkta bir sorun olmuyor fakat bu kez videodaki hızlı geçişlerde çok bariz şekilde bozulmalar meydana geliyor.

-Diğer sorum ise; yine aynı ayarlarda netflixte izlediğim neredeyse her filmde çok bariz olmasa da görüntü belli zaman aralıklarında yaklaşık 1 saniye kadar yavaş çekim gibi olup frame atlaması meydana geliyor, akıcılık 1 saniye kadar duruyor diyebiliriz.

Bunları yaşayan başka kullanıcılar var mı? Düzeltmek için yapmamız gerekenler nedir?

İlk problemimle ilgili ekran görüntülerini ekte paylaşıyorum.

Hocam bu olaya cözüm bulabildiniz mi?

• Vahsi Hindi Sürprizi kullanıcısına yanıt
    Bu görüntüleri servise göstermek ve gelip bakmalarını istemek daha doğru bence. Garantili ürün aldık gelip çözsünler. Biz niye uğraşalım. Böyle hiçbişey izlenmez.

• andreoni kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,
    Bende ambilight özellikli tv alacagim bundan dolayi 65PUS7304 ve 65PUS8204 modellerini arastirmaya basladim.
    indirim yakalarsam eger mart ayinda kacirdik indirimleri bakalim bende alacagim umarim.
    Konuyu okumaya basladim, sorunlar nasil cözülmüs veya cözülememis onlari takip ediyorum
  • Vahsi Hindi Sürprizi kullanıcısına yanıt
    55pus7304 var bende 9 ay oldu alalı. Sorun yok şimdilik. 8204 üst model sanırım 7304 e göre. Özelliklerini karşılaştırın. Mümkünse canlı görün. Sorun olanlar nmw yazılımını güncelleyerek çözdüler. Benim nmw sürümü 0.58. Sorun yaşayanalar 0.61 e falan yükseltti. Diğer sorunlar iade edilerek çözülür ki genelde öyle yaptı konuya yazanlar. Şimdiden hayırlı olsun. İnternette gördüğünüz sorunlar illa çıkacak diyemiyoruz. Hiç görmediğiniz başka bir sorun da çıkabilir. Bence size uygun tv yi alın hangi marka hangi model olursa olsun. Sorun çıkarsa araştırın derim. Kafa karışıyo bi.süre sonra:)

Philips 55pus7304 The One Tv (VİDEO-RESİM KURULUM-İNCELEME)

@andreoni nwm sürümüne nereden bakıyoruz acaba murat hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeLeague -- 22 Mayıs 2020; 14:55:11 >

• JusticeLeague kullanıcısına yanıt
    062596 olması lazım. Tuşlayıp ok tuşuna basın. 2. Yada 3. Satırda yazıyodu sanırım.

• ozgurdogrul O kullanıcısına yanıt
    bir tv yi yorumlamak için kullanmaya gerek olmadığını gidip görüp test etmenin yeterli olduğunu anlayamayan insanlar kalkmış burda insanlara akıl veriyor...

senin görme bile görmediğin tvleri ben gidip kendi içeriklerimle test ediyorum sizin gibi tv tvdeki ne ayar varsa açıp görüntünün içine eden adamlar kalkmış burda tv yorumluyor siz bu tv yi kullansanız ne olur kullanmasanız ne olur neyin ne olduğuna dair en ufak bir fikriniz bile yok..

size göre araçın sürücüsü kullandığı aracın motorunu motor ustasından daha iyi anlar böyle bi kafa yapısı olan bir insana ne anlatabilirsin..

o küçük dünyanızdan çıksanız neyin ne olduğunu anlayacaksınız ama nerde..aldığınız tv beş para etmez ips panel bir tv aylardır fuzuli yok öyle değil yok şu artısı var hikaye anlatıyorsunuz bana sizin hikayeleriniz gerçekleri değiştirmiyor alaycı tavrınızda aynı şekilde..

sizler beni uzaktan yakından ilgilendirmiyorsunuz ama şu beş para etmez tv nizi kalkıp satıldığı rakamlara bu işi bilmeyen kullanıcılara öneriyorsunuz benim bu konuya yazma sebebim bu kitle yoksa gerçekten umurumda bile değilsiniz

• Merhaba bende bu tv yi aldım, ürünü bugün servis kurup gitti sorun yok dedi. Benim tarafımdan Yapılması gerekeen testler nelerdir ve nasıl yapılır? Konu da bayağı bir sayfa gezdim net bulamadım o yüzden tekrar soruyorum.
    Son olarakta apartmanda merkezi uydu varda pek sağlılık değil galiba çinkü servis te bulamadı kanaları başına böyşe bir durum geleen ve çözen var mı? Varsa nasıl çözdü?
    Bir de servis menüsüne girip tv nekadar süre açk kalmış vs gibii bilgilerin öğrenildiğini okuduum geçmiş sayfalarda söz konısu yere girmeye calıştıgımda "uyarı sadece yetkili servis personeli erişeblir. Yetkisiiz işlwm garantiyi geçersiz kılar " yazısı çıktı devam edersek sorun olur mu gerçekten teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cardigans78 -- 22 Mayıs 2020; 16:44:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV'in görüntüsü güzel ve şansınız fazlaysa ölü piksel de çıkmasa tamamen harika televizyon. Philips servisi rezalet onu söylüyeyim şimdiden. Servise ulaşabiliyorsunuz ve şikayetvar'a da şikayet yazınca ilgileniyorlar ama sorunu çözmeleri için bekletiyorlar. 20 iş günü geçti ve 1.5 aydır fazla olan ölü piksele iyi ya da kötü rapor hazırlanacak halen daha bekliyorum. Aradıklarımda tekrar ilgilenmeye başlamışlar ama nasıl bir ilgiyse çözemiyorlar. Bu iş aynı TFF gibi kararsızlar.

• edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varzim -- 22 Mayıs 2020; 21:30:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahsi Hindi Sürprizi

Hocam bu olaya cözüm bulabildiniz mi?

Alıntıları Göster
    Sorunu çözmek için çok ugraştım ama çözümü yok ya da ben bulamadım. Hareket tarzını değiştirmek sağlıklı bir çözüm yolu değil. Nvm güncellemesi de yaptım. 4k filmlerde hareket tarzı mutlaka pürüzsüz olmalı. Aslında çoğu yüksek kalite videoda pürüzsüz olmadığı zaman titremeyi hissediyorsunuz.
    Tv nin başka bir problemi özellikle netten izlenen videolarda belli zaman aralıklarında olan görüntü titremesi, akıcılığın durduğunu net bir şekilde hissediyorsunuz ve bildiğiniz için bu sizi rahatsız ediyor.
    Başka bir problemde uzak çekim sık aralıkı çizgi ve iç içe geçmiş kontrast farkı olan şekillerde/renklerde titreme meydana geliyor. Anti alliasing kapalı oyunlarda gördüğümüz titiremeye benziyor. Tv içindeki hiçbir ayar bu problemleri çözmek için yeterli olmadı. 50 hz olmasıyla da ilgili olduğunu düşünmüyorum. Eski 4k 50hz tv'imde bu saydığım sorunları yaşamadım. Problemlerin bana özel olduğunu da düşünmüyorum. Dikkatli bakan herkes bunları fark edecektir. Ama para verip yeni bir tv alıyorsam bu problemleri yaşamak istemem. Ambilight çok sevdiğim için çözülmesini umut ettim ama philips in performance serisi modellerinde bu problemler olacaksa başka seçenekleri düşünmek gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Youtube de çıkan reklamları wngellemenin yolu var mı?

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Öncelikle burası kullanıcı yorumlarının payla?ıldığı form isterseniz okumayabilirsiniz...

TV ile ilgili payla?ımlarımız/deneyimlerimiz sizi ?ahsi olarak neden bu kadar rahatsız ediyor anlamı? değilim... Ben ve buradaki bazı arkada?lar kullandığımız ürünü + ve - lerini ki?isel bakı? açısı ile payla?ıyoruz... Ve beğendiğimiz yönlerini her marka kullanıcısı gibi (sizde samsung hayranı olarak dahilsiniz) ön plana çıkartıyoruz... Ve yeri geliyor tavsiyede ediyoruz... Ve bunu yaparken de ba?ka markalar yada özellikler berbat, alınmaz, almayın gibi karalama kötüleme ile kullananlarada çok bilmi?lik taslayıp, siz ne anlarsınız gibi ho? olmayan ithamlarda bulunuyoruz/yapmıyoruz....

Sizin diğer tv forumlarında da uslubumuz sebebiyle tepkiler oldukça fazla... Oralardada ne yazıkkí benzer ifadeleriniz mevcut... Bu sebeple en azından bu formda paylaşım yapanlar saygılı ve spontan payla?ım lar yapıyorlar... Bence siz Tv tavsiyeleri, Samsung, LG, Sony formlarına gidin orada daha fazla tartı?ma!! Ya?ayabilirsiniz ve engin bilgi ve deneyimlerinizi!!! Kendi kapasitesizdekiler ile payla?abilirsiniz...

Bence siz marka ve urün takıntıları iz sebebiyle, philips in sizin tavsiye ettiğiniz tv den iyi yada e?it tv üretmesini ve bizlerin almasını hazmedemiyorsunuz... Ayrıca philips bana ait bir marka değil... Tv yi de ben üretmedim... Komik it's karınız var...

Ayrıca ben de VA panelin daha iyi olduğunu dü?ünen kullanan ve bilenlerdenim... Ancak kaliteli va paneller tabiki....

VA panel kullanıcısı olarak, 4 ayda 1 ips lg 55sm8000) 2 va panel (58pus7304) iade edip... Son olarak 55pus7304 ips alarak %70 memmunun... Demiyoruzki bizim tv sorunsuz 4/4... Ancak benzer farklı sorunlar tüm markalarda fazlasıyla mevcut... Sizin önerdiklerinizde dahil... Bunu bence avcunuza yazın ve at gözlüğünuzle yakla?mayın...

Son olarak sizin üslup ve hitap probleminiz ile kendinizi ifade etme probleminiz var... Tavsiye ürünleriniz ile bütünle?erek olmazsa olmaz mantığı ile önyargılı yorumlarınıza dayanıyor bu çıkarım... Önce saygı.... insanların fikirlerine, deneyimlerine, kullanımlarına saygı...

Herkesin göz zevki, renk algısı, beklentisi faklı olabilir... Sizinkide öyle...

Ve bu size son yorumum... Cünkü biz burayı bu ?ekilde ki?isel tartı?malar ile me?gul etmemeliyiz...

• cardigans78 kullanıcısına yanıt
    Ne yazıkkí premium üye olmalısınız yotube...

• cardigans78 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. İnternetten ölü piksel bulutlanma testi diye videoları oynatıp bakabilirsiniz. Bende de ortak uydu vardı ve servis geldi kurdu sorun olmadı. 4 5 ay kullandım sonra ortak uydu bozuldu. İzleyemiyorum. Teledünya var ordan devam ediyorum. Ortak uydunuzun ayarlanması gerekebilir. Tv de ekstra birşey yapmadı servis. O ekranda bi ayar değiştirmedikçe bence garantiden çıkmaz bu konuda bilen biri cevaplasa daha iyi olur.

• 26E4U 2 kullanıcısına yanıt
    Sizin cihazda sorun var bence. Bende o dediğiniz problemler olmuyor. Servis gelip baksın baktınız normal diyorlar doğru tüketici mahkemesine. Attığınız resimleri de gördüm öyle tv izlenmez. Geçmiş olsun

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.