Şimdi Ara

Philips 55PUS6581 Kullanıcı Deneyimi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
12
Favori
34.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konu gecmisinde bahsettigim, elektrik kestikten sonra kumanda bulamamasi sorunu son guncelleme ile gitti.

Ankarada banding harici sorunu olmayan tvsini satmayi dusunen olursa ilgilenebilirim. Aynisindan bir tane daha almayi dusunuyorum. Ozel mesaj ile iletisim kurabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar ne durumdasınız? alanlar sattı mı kaldı mı kullanan ne gibi sorunlar var ?

tv nin kendi uydu alıcısı ile izliyoruz biz. arada siyah ekran geliyor kalıyor öyle. kanal değişince düzeliyor bazen. Netflix içerik oynatılamadı hatası veriyor atıyor sık sık. (ethernet kablosu ile bağlı)

kumanda ayrı olay zaten cidden bazen çileden çıkartıyor.

yani aldık kullanıcaz bu tvyi ama çok doğru bir seçim miydi emin olamıyorum artık bu sorunlardan sonra

son güncellemeden sonra tv daha da saçmalamaya başladı..
  • B@R!$ B kullanıcısına yanıt
    Barış, bende 1 yıldır kullanıyorum, Android işletim sisteminin getirdiği uzun soluklu kullanımdan kaynaklı ve kapatıp açma ile düzelen hadiseler haricinde hiç sorunum yok maşallah. Philips Hue sistemiyle beraber evde şenlikli bir şekilde kullanıyorum. En son birde IPTV aldım programıda indirip direkt kurdum. Sorunsuz bir şekilde gidiyor. Bir tane daha bulsam alırım o derece memnunum ben.
  • B@R!$ B kullanıcısına yanıt
    Tvyi 2 yıldır kullanıyorum.
    Dsmartla kullanıyorum sıkıntı yok. Kendi uydu alıcısıyla da kullanmıştım bir kaç ay , o zamnda sıkıntı yoktu.
    Kumandası çok gıcık, ama onun çözümünü de buldum: Duracell pil takınca hiç bağlantıda kopma filan olmadı kaç aydır.
    Netflix'i sıkıntısız kullanıyorum.Wifi ile bağlantı sağlıyorum.internetim Ttnet.
    Görüntüden halen memnunum.
  • Arkadaşlar yeni güncellemeyi yükleyebilen var mı? ben yüklemek istediğimde tv nin hafızasında yer olmasına rağmen, yeterli boş alan yok diye uyarı veriyor.
  • Dün akşam yükledim QM163E' miydi öyle bir sürüm gelmiş. Android OREO. Smart ekranı değişmiş biraz yavaş çalışıyor sanki. Başkada bir değişiklik göremedim.
  • Benim smart menüsü açılmıyor siyah ekran var

Android e restart yaptım düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasit019 -- 8 Ocak 2019; 20:15:52 >
  • Bende Philips 7303 var ama o TV'nin ana konusu olmadığı (veya ben bulamadım) ve sorunumun her Philips TV'de benzer olduğunu düşündüğüm için yazıyorum. TV'nin içinde gelen Tivibu uygulaması çalışmıyor. Açmayı deneyince giriş yapma ekranına gelmeden "connection was reset" diyerek hata veriyor. Google Play Store'da da Tivibu uygulaması yok. Bu sorunu benden başka yaşayan var mı? Herhangi bir çözümü var mı?

Teşekkürler.
  • sizin de kumandada klavye harfleri silinmeye başladı mı?
  • 1 ay kadar önce 50pus7303 modelini aldım.hayatımda yaptığım en iyi tercihlerin arasına girdi.

Bu fiyat bandında lg samsung tvlerde hep görüntü ile ilgili sorun var.ve hiç net değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Laztronot

sizin de kumandada klavye harfleri silinmeye başladı mı?
    mecbur, kimyasal boya kullanımı yasak AB ülkelerinde, çocuklar ağzına sokuyor diye bitkisel boya kullanıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

mecbur, kimyasal boya kullanımı yasak AB ülkelerinde, çocuklar ağzına sokuyor diye bitkisel boya kullanıyorlar.

Alıntıları Göster
    Vay bunu bilmiyordum güzel bir detaymış. Neyse idare edicez artık

• Arkadaşlar 3-4 kere başıma geldi Uydu kanalları birden bire gidiyor. Kanal kurulmamış diyor. Sonrasında tekrar arattırıyorum düzeliyor neden yapar bunu sürekli ?
  • TV ye güncelleme geldi artık beinsport çalışıyor ama iPhone cihazı üzerinden YouTube yansıtma işlemi yapmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslanonur

TV ye güncelleme geldi artık beinsport çalışıyor ama iPhone cihazı üzerinden YouTube yansıtma işlemi yapmıyor
    yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosunkaya

Barış, bende 1 yıldır kullanıyorum, Android işletim sisteminin getirdiği uzun soluklu kullanımdan kaynaklı ve kapatıp açma ile düzelen hadiseler haricinde hiç sorunum yok maşallah. Philips Hue sistemiyle beraber evde şenlikli bir şekilde kullanıyorum. En son birde IPTV aldım programıda indirip direkt kurdum. Sorunsuz bir şekilde gidiyor. Bir tane daha bulsam alırım o derece memnunum ben.
    hocam mrb bende sızın gıbı 1.5 senedır gayet memnunum ıptv yı maçlar ıcın mı aldınız sadece uygulamamı ındırdınız
  • Uygulama indirip üyelik aldım. Bahsettiğin gibi herşeyi seyrediyorum

• Benim kanallar kendiliğinden kayboluyor 1-2-3-4 mesela kanal numaraları 8' den başlıyor 8-12-22-30 gibi atlaya atlaya gidiyor sonra kanal aramadan tekrar getirtiyorum ama sinir bozucu biraz.
  • merhaba arkadaşlar ben tvmden gayet memnunum. yeni güncelleme geldi ve gayet hızlı olduğunu düşünüyorum. yaklaşık 5 gün önce 1 güncelleme daha geldi. güncellemeyi indirmek için bazı hüküm koşulları kabul etmem isteniyor. daha önce böyle birşey istediklerini hatırlamıyorum. hüküm ve koşulların resmini çektim. aklıma yatmayab bazı şeyler oldu. açıkçası çok ta anladım denemez.philips desteğe güncellemenin detaylarını sordum cevap gelmedi birde siz göz atarmısınız.

Philips 55PUS6581 Kullanıcı DeneyimiPhilips 55PUS6581 Kullanıcı DeneyimiPhilips 55PUS6581 Kullanıcı DeneyimiPhilips 55PUS6581 Kullanıcı DeneyimiPhilips 55PUS6581 Kullanıcı DeneyimiPhilips 55PUS6581 Kullanıcı DeneyimiPhilips 55PUS6581 Kullanıcı DeneyimiPhilips 55PUS6581 Kullanıcı DeneyimiPhilips 55PUS6581 Kullanıcı DeneyimiPhilips 55PUS6581 Kullanıcı DeneyimiPhilips 55PUS6581 Kullanıcı Deneyimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet.saruc -- 23 Şubat 2019; 14:6:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpion3560

1 ay kadar önce 50pus7303 modelini aldım.hayatımda yaptığım en iyi tercihlerin arasına girdi.

Bu fiyat bandında lg samsung tvlerde hep görüntü ile ilgili sorun var.ve hiç net değil
    Ben de bu TV yi almak istiyorum hocam. Hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.