Arkadaşlar bu Televizyonu almak istiyorum fakat forumun değerli LED TV editörlerinden bilgi almak istedim .. Ne düşünüyorsunuz Teknosa da 3700 TL civarı.... artıları varsa eksileri kısacası fiyat performans açısından tatmin edermi...cevap yazabilirsiniz umarım kısa sürede yarın almayı düşünüyorum. birde fazla pahalı olmıyan hangi ses sistemini tavsiye edersiniiz
Hocam ben aldım yaklaşık 2 ay önce gerçekten muhteşem bir televizyon,3D 700HZ yenileme hızı,görsellik açısından ambilight vs..bugün başka bir marka 800hz aynı boyutta bir led almaya kalksanız 5000TL civarında kaldıki üstündeki panel piyasadaki üst seviye panellerden tavsiye ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: Onurcan91
Hocam ben aldım yaklaşık 2 ay önce gerçekten muhteşem bir televizyon,3D 700HZ yenileme hızı,görsellik açısından ambilight vs..bugün başka bir marka 800hz aynı boyutta bir led almaya kalksanız 5000TL civarında kaldıki üstündeki panel piyasadaki üst seviye panellerden tavsiye ederim..
Memnunmusun hocam bende almayı düşünüyorum şuan
Kesinlikle tavsiye ederim,en son gelen güncelleme ile SmartTVde hız artışıda yaşadım,az önce fiyatına baktım teknosada 3000 TLye düşmüş şiddetle tavsiye olunur.. @Ozbi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme