Şimdi Ara

phılıps 5322 lcd aldım sizce iyimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yeni bir lcd aldım phılıps 5322 106 ekran lcd sizce iyimi

Ben uydu ile kullnacağım nasıl görüntü kalitesi siz hangi kaynak ile kullanıyorsunuz memnunmusunuz
    SONY KDL-46X4500 RGB LED LCD * SONY VAIO VPCF12Z1E/BI * SONY PS3 80GB PAL * SONY HDR-XR550VE * DREAMBOX 8000HD 1TB HDD * POPCORN A-200 NMT 2TB HDD * YAMAHA RX-V2700 AVR + JBL ES100BK - SW ES250PBK - ES25C * HTC SENSATION * VW GOLF VI 122 BG TSI-DSG RESİF MAVİ
  • uydu dan yayın ızleyeceksen plazma al

Orjinalden alıntı: aristodesia

merhaba arkadaşlar yeni bir lcd aldım phılıps 5322 106 ekran lcd sizce iyimi

Hayirli olsun. Ancak zaten almissin, bu noktadan sonra "iyi mi" diye sormak cok mantikli gelmedi bana.
    Umarim almadan once arastimalarini yeterince yapmissindir.
    Philips 47PFL9732D, Onkyo TX-NR 5010, B&W 703+HTM7 @ Audioquest Gibraltar Bi-Wire, Def.Tech PF15TL+, Monster HTS-1000, Sony SS-X7, QNAP 439 Pro II+, Cisco EA6500, Sony MDR-DS7000, PS4, Vu+ Duo, Philips 720SA, Acer 5742G, Nikon J1, iPhone, iPad

Satılık Onkyo TX-SR875
  • hakikaten ya iyi değil desek ne yapacaksın dostum.
    bu aşamadan sonra bize hayırlısı olsun demek düşer
    quote:

Orjinalden alıntı: Eloir

quote:

Orjinalden alıntı: aristodesia

merhaba arkadaşlar yeni bir lcd aldım phılıps 5322 106 ekran lcd sizce iyimi

Hayirli olsun. Ancak zaten almissin, bu noktadan sonra "iyi mi" diye sormak cok mantikli gelmedi bana.
    Umarim almadan once arastimalarini yeterince yapmissindir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.