Şimdi Ara

PHILIPS 50PUS6704 50' 126 CM 4K UHD SMART TV,3 TARAFLI AMBILIGHT,DAHILI UYDU(3400)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
14.996
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gezinirken denk geldim Televizyon 3400 lira 50 inç yorum göremedim yeni üretim olabilir mi?

bu fiyataa alınır mı ?

• Bir kaç hafta önce bir üst modeli Amazon ve vatanda 3300 civarına düşmüştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat guzel görünüyor ışıkları sevdim arkadaşımın evinde, kendim lg aldım ışıklı philips mi alsaydim diyorum arada ama lg hiz konusunda çok iyi 49sj800v

• yuusuuf Y kullanıcısına yanıt
    Üst modelinden kastınız hangisi bu yeni seni bunun üstü 7304 olur herhalde

• İşletim sistemi android olsaydı alınırdı ama Saphi. VA panel+micro dimming ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serciey

İşletim sistemi android olsaydı alınırdı ama Saphi. VA panel+micro dimming ürün.
    Asıl android olandan uzak duracaksın, philips tv lere ne sövüyorlar şikayetvarda okumakta fayda var.
  • iyi gibi ben 50pus7303 aldım geçen 3400 ken. bunun farkı android değil. smart ın marketine bakmak lazım fark için. benimki android ama çok ksıtlı play store u. bi sürü program yok. dışardan apk kurmayı da engelemişler yeni yazılımla. ya da ben çzöemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Yapmayın hocam siz yapamamışsınız, ben içerisine bir sürü program kurdum ve şuan bütün kanalları ücretsiz izliyorum.İyiki android almışım.Yapmanız gereken şey google playden atv launcheri yüklemek sonrada bir usb'nin içine programları atarak tv'ye yüklemek, bakın o zaman iyiki android aldım diyeceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluespace06

Yapmayın hocam siz yapamamışsınız, ben içerisine bir sürü program kurdum ve şuan bütün kanalları ücretsiz izliyorum.İyiki android almışım.Yapmanız gereken şey google playden atv launcheri yüklemek sonrada bir usb'nin içine programları atarak tv'ye yüklemek, bakın o zaman iyiki android aldım diyeceksiniz.
    dediğinizi deneyeceğim hocam. ben youtube daki yöntemleri denemiştim ama olmamıştı sizin dediğinizi deneyeceğim bugün
  • 50pus7303 aldık 3400 e vatandan. buna aynı para verilmez boşuna.
  • Konuyu açan arkadaşı tenzih ediyorum.

arkadaşlar philips alıp mağdur olmamanız için bakanlıktan yazı mı çıkartmak lazım!!!!
    tvlerle ilgili testlerimi ve görüşlerimi sayfada paylaşmıştım.

Philips için yazacaklarım;
    1 yılda 4 kez garantiye verdim.
    ekranda bulutlanma hala var paneli kesinlikle değiştirmediler.
    kanallar kendi kendine siliniyor.
    tv açılınca kendine gelmesi 30sn sürüyor.
    her kanala arasında geçiş süresi 3sn.
    android tvler güncelleme almaz.2 sene geçmeden google play kullanılmaz hale geliyor.
    ram yeterli değil harici usbyi disk olarak gösterseniz de performans değişmiyor.
    dün ekranda komple mavi ekran sorunu vardı kanal değişmiyordu.
    1 haftadır kendi kendine acılıp kapanıyor. bu philips çözemediği kronik sorundur.

Süpürge ve ütü üreten bir firmadan stabil çalışan bir televizyon beklemek benim hatamdı.
    www.sikayetvar.com
    Philips TV 48Pfs8109 Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/philips-tv/48pfs8109

not: hangisi iyi / kötü fiyat performans bekleyenler lg alsınlar. samsung da güncelle almıyor 2 sene sonra ve sorunlar bağlıyor. wifi ağını unutuyor sürekli şifre girmek gerekiyor. kanal listesi kendi kendine karışıyor v.b

danışman isteyenlere seve seve yardımcı olurum pm...

• bende philps var pus 7002 2 senedir. gayet memnunum. annemin grundiği garanti bitti bozuldu.şimdi ona bundan alalım dedim, 3 ay önce 3300 olan tv şimdi 3900 olmuş. abicim başlayacam bu esnaflara marketlere. ne oldu da 3 ayda 600 tl zam geldi bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thythy -- 4 Kasım 2019; 12:22:53 >
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba. 49PUS7503 aldım evkur dan geçen 3700 e 12 taksit. Tüm programlar kuruluyor flashla Chrome kurun önce. Chrome dan da tüm uygulamalar kuruluyor internetten bulup

www.evkur.com.tr
    Philips 49PUS7503/12 123 Cm 4K Ultra HD HDR Plus Android Led 3 Taraflı Ambilight Dahili Uydu Alıcılı Tv
    https://www.evkur.com.tr/philips-49pus750312-123-cm-4k-ultra-hd-hdr-plus-android-led-3-tarafli-ambilight-dahili-uydu-alicili-tv

• quote:

Orijinalden alıntı: babaeskili

Merhaba. 49PUS7503 aldım evkur dan geçen 3700 e 12 taksit. Tüm programlar kuruluyor flashla Chrome kurun önce. Chrome dan da tüm uygulamalar kuruluyor internetten bulup

www.evkur.com.tr
    Philips 49PUS7503/12 123 Cm 4K Ultra HD HDR Plus Android Led 3 Taraflı Ambilight Dahili Uydu Alıcılı Tv
    https://www.evkur.com.tr/philips-49pus750312-123-cm-4k-ultra-hd-hdr-plus-android-led-3-tarafli-ambilight-dahili-uydu-alicili-tv
    bende atv launcher ile çözdüm. olayı zaten belli başlı şeyleri kursanız yetiyor

• 50pus7303 var Android ben çok memnunum ve tavsiye ederim hiç bir sorun çıkarmadı şu ana kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hazır konu açılmışken film izleme programı kullanan var mı? Hepsi boş çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: babaeskili

www.evkur.com.tr
    12 taksıt nasıl aldınız hocam kartlamı ?

• hrn001 H kullanıcısına yanıt
    rabbit web apk, android ile uyumlu.
    air mouse tavsiyesi olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin1fb -- 4 Kasım 2019; 15:5:38 >
  • freedom058 kullanıcısına yanıt
    Evet mağazadan aldım kartla 12 taksit yaptılar elektronik diye çektiler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.