Şimdi Ara

PHİLİPS 48PFS8109 ANDROID TV İÇİN PLAYSTORE LÜTFEN YARDIM :-( (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
28.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 48PFS8109 ürününü almayı düşünüyorum fakat ayaklarının boy kismini bana ölcüsünü söyleyebilecek var mı ?

     PHİLİPS 48PFS8109 ANDROID TV İÇİN PLAYSTORE LÜTFEN YARDIM :-(


     PHİLİPS 48PFS8109 ANDROID TV İÇİN PLAYSTORE LÜTFEN YARDIM :-(

    bide bu ayaklar sabit mi? her hangi bi sekilde içe ve dışa doğru katlanabiliyor mu? size zahmet söylerseniz çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diwanji -- 29 Nisan 2015; 11:55:49 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Diwanji

    arkadaşlar 48PFS8109 ürününü almayı düşünüyorum fakat ayaklarının boy kismini bana ölcüsünü söyleyebilecek var mı ?

     PHİLİPS 48PFS8109 ANDROID TV İÇİN PLAYSTORE LÜTFEN YARDIM :-(


     PHİLİPS 48PFS8109 ANDROID TV İÇİN PLAYSTORE LÜTFEN YARDIM :-(

    bide bu ayaklar sabit mi? her hangi bi sekilde içe ve dışa doğru katlanabiliyor mu? size zahmet söylerseniz çok sevinirim.


    katlanmıyor




  • Mkv oynatiyor mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eren9192 kullanıcısına yanıt
    dostum bende bu cihazdan düşünüyorum daha geniş düşüncelerin nedir.

    internette gezinip film izlemek önemli görüntüsü arıza yaptımı vs teşekkür ederim
  • tv ye sopcast kuran var mı ?
  • Philips tv almak isteyen arkadaslarim lutfen youtube kanalimi inceleyin oyle karar verin
    https://www.youtube.com/channel/UCVZLSIQoPX1f3cPvvowj1rw/videos

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstadlar 49pus6581/12modeli var bende de . developer tools indirdim fakat show more apps seçeneği yok. kafayı yemek üzereyim şu an. ne philips sunucusuna bağlanabi,liyorum ne işe yarar uygulama indirebiliyorum. bu seçenek neden bende çıkmıyor acaba?
  • Merhaba arkadaşlar konuyu hortlatıcam ama çözümü ile birlikte,

    Öncelikle bende uzun bir süre bu forum veya diğer forumlarda araştırmalar yaptım bu sorunun çözülmesi için fakat maalesef buradaki çözüm benim televizyonumda işe yaramadı. Benim android tv modelim philips 55pus6551. Zaten model pek farketmez yapılacak işlemlerde. Android tv olması yeterlidir. Philips tv lerin içerisinde kullanılan android tv donanımı xiaomi mi android tv box dır. Piyasada satılır. Dolayısıyla çözümü burada aramak lazımdı.

    Yapılacaklar,
    Google play kısıtlamasını kaldırmak için;
    öncelikle android tvnize mouse bağlayarak (işlemleri kolaylıkla yapabilmeniz için kesinlikle gerekli) google play e giriş yapın ve puffin tv browser indirin ve kurun. Ardından bu browser üzerindenhttps://www.techdoctoruk.com/downloads/ adresine girin ve yalp store veya auroris store apk larından birini indirin ve kurun. (Başka bir kaynaktan indirme izni isterse ekran sizi yönlendirecektir. Puffin tv browser a izin vererek tekrar kurmayı deneyin kurulacaktır. Bu süreç bundan sonraki indirilen uygulamalarda bir kereye mahsus böyle devam edecektir.) Ayrıca yine aynı adresten ben ücretsiz atom vpn i indirdim ve kurdum. (Bir kereye mahsus bunu yapmanız gerekiyor.)
    Ben auroris store u kurdum bu nedenle onun üzerinden anlatacağım. Kurduktan sonra uygulamalar bölümünden çalıştırın ve sahte hesap seçeneği ile giriş yapın ardından ayarlar bölümünden android uygulamalara ulaşın ve atom vpn i çalıştırın. England - London seçerek bulut işaretine basın. TV yi açıp kapatın. Ardından tekrar atom vpn i açarak aynı işlemi tekrarlayın bulut yeşil olduysa çalışmış demektir. Ardından auroris store a giriş yapın sahte kimlikle login yapın tekrar ve sağ üst köşedeki ayarlar bölümüne gidin ve orada orjinal cihaz bilgilerinizi göreceksiniz. Üstten 2. sırada taklit bölümünden orjinal cihaz ayarınızı google pixel 2 olarak değiştirin ve kaydedin. Geri gelerek arama bölümüne girin artık tüm uygulamaları tv nize indirebilirsiniz. Fakat buradan inen uygulamalar. ana ekranda uygulamalarım arasında gözükmüyor.
    Ana ekranda uygulamaların kısa yollarının gözükmesi için,
    tv app repo apk sını puffin tv browser da aratarak indirin ve kurun. Programa giriş yaparak leanback shortcuts bölümünden ilgili uygulamayı bulun ve üzerine tıklayarak create shortcut ı işaretleyin ve bekleyin oluşturduktan sonra yükleye basın ve kısa yolunuzu yüklesin ardından uygulamayı favorilere ekle bölümünden ana ekranınıza eklersiniz. BU şekilde digitürkplay ve birçok uygulamayı yükledim ve kullanıyorum. Gayet güzel çalışıyor sorun yok.
    Chrome gibi bazı uygulamaların kısa yolunu bu program maalesef oluşturmuyor. Ayrıca bu program ile oluşturulan kısa yollarda ana ekranda ikon diğerleri gibi tam ekran yerine biraz daha küçük duruyor. Herkesi rahatsız edecek bir durum değil ama ben rahatsız oldum. Araştırdım ekrana kısa yol oluşturmanın ve gözükecek ikonu kendin seçmenin ve tam ekran olarak ayarlamanın yolunu da buldum. Ama tv app repo ya göre biraz daha karmaşık. Tercih edenler için onuda yazacağım.

    repo ile ilgili olan işlemleri yapmadığını varsayarak direk burdan devam ediyoruz. Auroris store üzerinden google chrome indirdiğinizi ve kurduğunuzu varsayıyorum bunun üzerinden önce istediğiniz logoyu- dikdörtgen olmasına dikkat edin- tarayıcının arama motoru bölümüne yazın ve resimlere tıklayın .png uzantılı olanlarından sağ tıklayarak indir seçeneğini seçerek indirin ardından google chrome üzerinden atvlauncher.trekgonewild.de/index.php linkine girin burada açılan ekrandan Örneğin digitürk play kısa yolu kurduğumuzu varsayalım
    App Name (max 15 characters): Digitürkplay
    App Package: BUraya ayarlardan android uygulamalarda apk nın adresi yazar en üstte com.digiturk_4.1.6 vs gibi bu örnek bu çalışmaz sizin indirdiğinizi bulmanız lazım.
    (e.g. com.android.application):
    App Category: App (olarak kalsın)
    App Logo (PNG only) (app logo ve app banner bölümü aynı indrdiğiniz logoları seçin alttakine de aynısını yapın aynı logolar olmalı)
    App Banner (PNG/JPEG, optional)

    Ardından generate apk ya basarak 20 sn bekleyin ve oluşturulan kısa yolu kurun. Ardından ekrana favori uygulama ekleme bölümünden uygulamayı ekleyin keyfini sürün.

    Biliyorum biraz karışık anlattım. Çok basit anlatmak benim için biraz zor ama zaman buldukça yardımcı olmaya çalışırım. Aşağıda anlattıklarımın ingilizce videolarını da paylaşıyorum yazdıklarımla görüntüde olanları izlerseniz anlayacağınızı düşünüyorum.https://www.youtube.com/watch?v=acooTKh15uo (Google kısıtlamasını kaldırma)https://www.youtube.com/watch?v=FKqjtB9Lf3U (tv app repo ile ana ekrana kısa yol oluşturma)https://www.youtube.com/watch?v=e9ZU7Rky5TM (atvlauncher ile ana ekrana kısa yol oluşturma)

    Artık bitsin bu çile Kalın sağlıcakla...

    Forumlarda çok yazmam burada da ilk defa yazdım arkadaşlar yanlış bir şeyler yaptıysam (link eklerken paylaşırken vs.) kusura bakmayın...




  • Çok teşekkürler dostum çok faydalı bilgiler ellerine emeğine sağlık 🖐️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 48pfs8109 tv için kumanda ismi yada kodunu bilen var mı? İnternette bulamıyorum da?
  • gkndmr55 kullanıcısına yanıt
    foruma çok uzun zamandır giremiyordum hocam inşallah bulmuşsunuzdur kumandayı Philips YKF355-005 kodlu kumanda bu tv için
  • Konuyu hortlatıcam mecburen

    Herkese selam 48 PFS ürünüm var tvyi güncellendim. Sürüm 0.10.170.0. Güncellemeden sonra play store’dan bir şey indirmek istediğimde hata mesajı geliyor “hata bağlantı yok” diyor. Hiç bir şey indiremiyorum. Bilgisi olan var mı? :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç mesaj üstte @Adnan6161 arkadaşın tarif ettiği play store yükleme yönergesini takip edebilirsiniz hocam ben artık tv nin android kısmını kullanmıyorum sıfırladım Silinen herşeyi sildim tv kasmasın diye sadece uydu alıcısını kullanıyorum ıp tv ve youtube için xbox ı kullanıyoruz 👍 @ahmetz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren9192 -- 5 Ekim 2021; 21:51:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eren9192 kullanıcısına yanıt

    Play storedan bir şey indirmiyor ki puffini kuralım önce. Direk sorun baştan başlıyor :(

  • Bence çok kafa yormayın hocam yetersiz artık bu tv nin donanımı o yüzden benim gibi android tv stick almanızı tavsiye ediyorum kafam rahat şuan açıkçası 👍🏼🙂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu tv nin android i ilk çıktığı gündendir çöp arkadaşlar. boşuna sinir ve günah sahibi olmayın tv box alın rahat edin. ben fire tv stick le kullanıyorum şuan için her yıl en az 1 sefer arıza yapmasından başka sıkıntım yok. garanti bittiğinden beri 3. defa servise bıraktım bu seferde led bar arızası verdi. satsam görüntüsüne kıyamıyorum satmasam her yıl bıktırdı arızalırından ne edeyim bilmiyorum.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.