Şimdi Ara

PHILIPS 46PFL5507k mı? LG 47LM640S mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem 2000-2300 tl kadar. 3D görüntü almak benim için açıkçası çok önemli değil. Yani gözlük aktif mi pasifmi çok önemsemiyorum. Zaten sanırım şahibeli bir durum o. Aktif gözlük için gözleri yorar diyorlar ama görüntüsü daha iyidir diyorlar vs. Açıkçası Led tv ler ve 3d olayı hakkında da çok bilgim yok.

Yapmak istediklerim:

-HD Tv yayınlarını başarılı bir şekilde oynatmak (D-Smart kullanmayı düşünüyorum, yanında internette veriyorlar) ve
    -Full hd filmlerimi sorunsuz ve kaliteli oynatabilecek (Ses ve görüntü formatlarını full oynatmalı. Dts,ac3,mkv vs)

Marka takıntım yok. Ancak Samsung, LG yada philips düşünüyorum.

Önerileriniz neler olur. Her türlü bilgiye açım bu konuda. Bu işten anlayan arkadaşlar bir el atabilirlerse çok mutlu olurum.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AskN0More -- 2 Aralık 2012; 4:15:41 >

• Evet bende 1 aydır tv bakıyorum ve aynı bütçelerde ve aynı özelliklerde..

samsung 40 es 7000

phillips 42 pfl 6097

parasonic tx-l42et5e

bu 3 televizyon arasındayım..
  • Usbden film oynatmayı düşünüyorsan ve bir çok formatı destekelesin diyorsan lg ya da samasung düşünmelisin. Ancak hd yayınlad kadar sd yayınlarda iyi olsun diyorsan philipsden şaşmamalısın. Ben philips alır bir de media oynatıcı alırım diyorsan on numara iş yapmış olursun. Yok ben sadece tv alacam diyorsan Lg 42lm660 serisine göz atmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hd ve sd yayınları aynı anda kullanacagım ve phillips almamı onerdiniz.. model olarak tavsiyeniz ne olurdu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

Usbden film oynatmayı düşünüyorsan ve bir çok formatı destekelesin diyorsan lg ya da samasung düşünmelisin. Ancak hd yayınlad kadar sd yayınlarda iyi olsun diyorsan philipsden şaşmamalısın. Ben philips alır bir de media oynatıcı alırım diyorsan on numara iş yapmış olursun. Yok ben sadece tv alacam diyorsan Lg 42lm660 serisine göz atmalısın.

Hocam cevap için teşekkürler. Bütçem maksimum belirttigim kadar. Aslında gönlüm sansung istiyor. Çok güzel duruyorlar fakat s7000 yada 8000 modelleri o fiyatlara zor. Ben 46"-47" boyutunda bir tv bakıyorum çünkü. O yüzden önümde iki alternatif var. LG 47LM640S yada PHILIPS 46 PFL5507k modelleri...

Sizce hangisi daha iyidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AskN0More

quote:

Usbden film oynatmayı düşünüyorsan ve bir çok formatı destekelesin diyorsan lg ya da samasung düşünmelisin. Ancak hd yayınlad kadar sd yayınlarda iyi olsun diyorsan philipsden şaşmamalısın. Ben philips alır bir de media oynatıcı alırım diyorsan on numara iş yapmış olursun. Yok ben sadece tv alacam diyorsan Lg 42lm660 serisine göz atmalısın.

Hocam cevap için teşekkürler. Bütçem maksimum belirttigim kadar. Aslında gönlüm sansung istiyor. Çok güzel duruyorlar fakat s7000 yada 8000 modelleri o fiyatlara zor. Ben 46"-47" boyutunda bir tv bakıyorum çünkü. O yüzden önümde iki alternatif var. LG 47LM640S yada PHILIPS 46 PFL5507k modelleri...

Sizce hangisi daha iyidir?

5507 paneli çok iyidir, forumda da okursan eğer özellikle albani tarafından da f/p oranında en iyi panel olarak belirlenmiş, seçilmiştir. Kullanıcıların çok büyük çoğunluğu da memnun bu televizyondan. Ben de tavsiye ediyorum.

• Format desteklememe olayı çok can sıkıcı o kadar para verip bir de karekter sorunu ses sorunu ne bilim.Oynatıcı al philips al diyen de çok 640s al kafan rahat olsun diyen de..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 55LA860V VS SAMSUNG 55F8500?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Format desteklememe olayı çok can sıkıcı o kadar para verip bir de karekter sorunu ses sorunu ne bilim.Oynatıcı al philips al diyen de çok 640s al kafan rahat olsun diyen de..

Hocam haklısın kafalar karışıyor ama şöyle düşün sen televizyonu alıyorsun 4-5 seneliğine. Yarın bts diye format çıkıcak hiçbir televizyon açmayacak bu formatı, mecburen player alacaksın, bizim şu an evde mecburen yaptığımız gibi, ama görüntü kalitesi hep aynı kalacaki onu değiştiremeyeceksin. O yüzden ben televizyon alırken önceliğim görüntü kalitesidir, diğer sorunları bir şekilde çözerim, çözüyorum. 99 tl ye media player almamak için görüntü kalitesini feda edemem açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

quote:

Format desteklememe olayı çok can sıkıcı o kadar para verip bir de karekter sorunu ses sorunu ne bilim.Oynatıcı al philips al diyen de çok 640s al kafan rahat olsun diyen de..

Hocam haklısın kafalar karışıyor ama şöyle düşün sen televizyonu alıyorsun 4-5 seneliğine. Yarın bts diye format çıkıcak hiçbir televizyon açmayacak bu formatı, mecburen player alacaksın, bizim şu an evde mecburen yaptığımız gibi, ama görüntü kalitesi hep aynı kalacaki onu değiştiremeyeceksin. O yüzden ben televizyon alırken önceliğim görüntü kalitesidir, diğer sorunları bir şekilde çözerim, çözüyorum. 99 tl ye media player almamak için görüntü kalitesini feda edemem açıkçası.

hocam kesinlikle haklısın ama bahsi geçen bu lg nin öyle feda edilebilecek kötü bir görüntü kalitesi yok sanirsam,dger marka ve modellerin daha kötü tvleri icin sóylursan kesnlikle haklısn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

quote:

hocam kesinlikle haklısın ama bahsi geçen bu lg nin öyle feda edilebilecek kötü bir görüntü kalitesi yok sanirsam,dger marka ve modellerin daha kötü tvleri icin sóylursan kesnlikle haklısn

Genel olarak demiştim, bence de yok tabii ki o kadar da değil :) Hatta çok anlamayan birisi anlamayabilir bile, yine de 5507'nin görüntüsü daha iyidir buna emin olabilirsin :) Hayırlısı olsun senin için, şu an maddi gücüm yok televizyon almaya, 55072i kaçırmazdım, ya da iyice param olsa Teknosa'da LG'nin 55 inç televizyonu baya indirime girdi onu kaçırmazdım.

• Hocam 55" tv nereye koyuyorsuns ya
  • yazlıkta :)
    koydum 55'' ekranı, 5-6 mt'den seyrediyorum.Bu yazın yapılan futbol şampiyonasına tribün yapyık resmen
  • eğer hala düşünüyorsan hepsiburada da indirime girmiş. üstelik düşündüğün fiyatın altında ve philips servis garantili

http://www.hepsiburada.com/liste/philips-46pfl5507k-46-400hz-uydu-alicili-smart-3d-led-tv/productDetails.aspx?productId=evph46pfl5507k&categoryId=163192

istanbul bilişimdede philips servis garantili ve yanında hediyeleri de mevcut ve kargo bedava bi bak istersen.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/philips-46pfl5007k-led-tv-fiyati-en-ucuz-uygun-televizyon-modelleri-indirimli-taksitli-kampanyalari-fiyatlari-taksit-avantajlari-servis,34092.html#TabPanelStart

bu tvde tek eksik olan şey kontrast değeri.. o da fiyatın cazip olmasını sağlıyor. ama kontrast oranını zaten akıllı sensörü olan tvler bile azaltarak veriyor ..bence uygun ve ev içi kullanımına
    gayet uygun.. Ben lg 42 lv570s kullanıyorum.. 1 yıl oldu alalı ama akıllı sensörün şimdiye kadar son seviye güç tükettirmediğini gördüm dolayısıyla kontrastı sürekli düşük kullanıyorum. ışığı fazla alan ya da
    dışar ortamlar gibi parlak ışık altında kullanacaksan kontrastı yüksek almalısın kesinlikle. yok ben evin bi köşesine koycam zaten tv direk olarak panele gün ışığını almıyo dersen bence fiyet olarak da nitelik olarak da çok çok uygun bi tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altayayhan -- 4 Ocak 2013; 23:21:54 >

• quote:

Philipslerin, samsung panelli olanlarında (5507-7007-8007 v.b..) usb den her türlü media açıyor biliyorum, Samsun tv lerde olduğu gibi, mkv, hd vb., yanlış mı biliyorum? Çünkü arkadaşıma ait tv mağazasında çok düşük bir philips modelinde bile usb/hdd bağladım mkv açtığını gördüm.

Saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.