Şimdi Ara

PHILIPS 42PFL4307K/12(hd uydu alıcılı+fpr3d) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.835
Cevap
23
Favori
240.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 gün önce teknosa dan 47 pfl 4307 k aldım 2700 tl 6 gözlük 3 ay erteleme 8 taksit sorularınız varsa yardımcı olayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

quote:

Orijinalden alıntı: kkartalizma

arkadaşlar alalı 4 gün oldu,fırsat buldukça kurcalıyorum.... özellikle hd ve 3d yayınlarda gayet başarılı bence. olumsuz tarafları,filmleri ileri sararken takımla oluyor. ayrıca altyazıda türkçe karakterleri tanımıyor fakat onuda küçük bi programla hallettim. ha bide dahili uydu alıcısında kanal geçişleri çok yavaş... dts formatlı ses dosyalarını tanımıyor, bu yüzden sesi bilgisayardan almak zorunda kalıyorum....

diger baslikta dts cozdugu yazilmis??

DTS çözmüyor bilgisayarda mevcut DTS ses formatını yardımcı proramlarla AC3 yada AAC formatına çevirerek tvde izleyebilirsiniz. 10 GB MKV dosyası için yaklaşık 10-15 dakika sürüyor işlem

Gerekli Programlar

1- Xilisoft Video Converter Platinum
    2- mkvmerge GUI

• Arkadaşlar bir yanlışlık olmasın DTS çözüyor denildi.hatta bir arkadaş gitmiş mağazadan direk denemiş.Lütfen bir bilgi verin. Tam alma arefisindeyken DTS kötü oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leftyrugiero

quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

quote:

arkadaşlar alalı 4 gün oldu,fırsat buldukça kurcalıyorum.... özellikle hd ve 3d yayınlarda gayet başarılı bence. olumsuz tarafları,filmleri ileri sararken takımla oluyor. ayrıca altyazıda türkçe karakterleri tanımıyor fakat onuda küçük bi programla hallettim. ha bide dahili uydu alıcısında kanal geçişleri çok yavaş... dts formatlı ses dosyalarını tanımıyor, bu yüzden sesi bilgisayardan almak zorunda kalıyorum....

diger baslikta dts cozdugu yazilmis??

DTS çözmüyor bilgisayarda mevcut DTS ses formatını yardımcı proramlarla AC3 yada AAC formatına çevirerek tvde izleyebilirsiniz. 10 GB MKV dosyası için yaklaşık 10-15 dakika sürüyor işlem

Gerekli Programlar

1- Xilisoft Video Converter Platinum
    2- mkvmerge GUI

hocam tamam onu biliyorum da diger baslikta ayni tv yi alan arkadas

dts mkv de sorun olmadigini ses aldigini yazmis
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=61782923

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Arkadaşlar bir yanlışlık olmasın DTS çözüyor denildi.hatta bir arkadaş gitmiş mağazadan direk denemiş.Lütfen bir bilgi verin. Tam alma arefisindeyken DTS kötü oldu.

turkceci isimli arkadas tv yi aldi
    dts cozdugunu soyledi

• İyi bari açıyormuş.Teşekkürler
  • quote:

İyi bari açıyormuş.Teşekkürler

iyi de bu arkadas da acmiyor diyor
    hangisi gercek

• arkadaşlar tv yi aldım ve kullanıyorum. kimseyi yanıltmak istemem ama dts yi tanımıyor.... dts yi desteklediğini söyleyen arkadaş bize de öğretsinde boşa uğraşmayalım...
  • Hayydaaa oyun mu oynuyoruz ,nedir bu ,biri açıyor diyor biri açmıyor deniliyor..kafam iyice karıştı varya :(
  • philips in kendi sitesinde hangi ses dosyalarını desteklediği yazıyor,oraya bakabilirsin...
  • quote:

philips in kendi sitesinde hangi ses dosyalarını desteklediği yazıyor,oraya bakabilirsin...

evet hocam sen haklısın dts desteklemiyor

o arkadas herhalde dts olmayan dosya denedi.

/>
  • Arkadaşlar teknosa da televizyon için şu yazılmakta,

Philips 42PFL4307K FHD 3D LED LCD TV modeli TP Vision tarafından ilk olarak Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. için üretilmiş ve Teknosa mağazalarında satışa sunulmuştur. Teknosa’yı takiben Avrupa pazarlarında da satışa sunulacaktır.

Kliksa ve teknosa aynı menşeli oldugundan sadece ikisinde bulunuyor bu televizyon, dunyada da o yyuzdan inceleme dahıl hıçbırşey bulunmuyor. Philips televizyon fabrikasını kapadıgndan sanırım tp vision uretiyor tvyi, tp visionu araştırınca daha fazla bılgı bulabılırım sanırım
  • Tp visionu araştırınca karşımahttp://www.tpv-tech.com/ çıktı, ve philipsin panellerini tpv nin ürettiğini, tpv nin bildiğimiz kaliteli monitor firması AOC un ana sahibi oldugunu gordum.

2 nisandan 2012 itibaren philipsin tv fabrikası tpv nin olmuş, kısacası philpsin lg veya samsungun panellerini kullanıyor efsanesi artık curutulmuş oldu
  • yapmayın ya. bu sorunu DTS yi medıa player alarak çöxemezmıyız.acaba...!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: leftyrugiero

quote:

Orijinalden alıntı: suleyman.ozek

Bu fiyat iyi..http://forum.donanimhaber.com/m_61831788/tm.htm

Arkadaşlar ben 3 ay ertelemeli 8 taksit ile Teknosandan aldım geçen hafta. Televizyonu kesinlikle tavsiye ederim. Görüntü şahane hd reciverinin pek bir ayarı yok ama kanal adını değiştirip ne yapacaksınızki zaten? hd olmayan kanalların görüntüsü bile çok güzel.
    2-3 cm kalınlığında ve 46watt elektrik tüketimi var. (Ben teknosadaki satıcının yalancısıyım. Cihaz A+ olarak geçiyor.) Yanında 2 adet pasif gözlük veriyorlar. Cihaz 3d olarakta gayet başarılı bence. Smart çok hızlı olmasada güzel çalışıyor. Browseri ile birçok web sitesini sorunsuz açabildim.
    Benim takıldığım tek şey hdd den 3d film izlerken ileri geri sararken takılıyor. Sarmadan seyrederseniz sıkıntı yok. (Belkide benim filmlerden kaynaklanıyordur.) Teknosadaki satıcıya sorunca abi işlencisi yavaş filan dedi. Ama bence yeterli bilgisi yok.
    Ben 1800 tl verdim. Pişman değilim. Firmaya güveniyorsanız bence yeterli bir televizyon.
    Bir de d-smat kart ile çalışıyor. Dijitürk ile çalışmıyor çünkü dijitürk te cam modül satışı yok. Olsa onuda çalıştırır eminim. Digitürk seyredecekseniz bunun ki değil hiçbir recevier i kullanamazsınız illa digitürk recevier olacak..

Merhaba Süleyman Bey,

Dsmart kart tek olarak ne kadar fiyatı bilginiz varmı. (Çanak, uydu alıcısı vs. olmadan)

http://www.nextburada.com/default.asp?git=7&kategori=17 Ben buradan almıştım. Fiyatı : 199,00 TL KDV Dahil 18,24 TL x 12
    Firma ile en ufak bir ilgim yok. Ama bir iki arkadaşa aldık problem yok. Link vererek umarım yanlış yapmıyorumdur..?

• quote:

yapmayın ya. bu sorunu DTS yi medıa player alarak çöxemezmıyız.acaba...!!!

Eski televizyonumda wd mediaplayer ile çözüyordum. Hdd >--usb--> media player >--hdmi--> Tv Şeklinde bunuda bu şekilde kullanacağım herhalde. Hem dts vs. problemi olmaz hemde sararken takılacak vs. diye düşünmem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman.ozek -- 9 Haziran 2012; 23:50:53 >
  • anladım desene dts için ek masraf çıkacak.ah phılıps nediyeyim sana insan dts yide ayarlamazmı. ya
  • quote:

anladım desene dts için ek masraf çıkacak.ah phılıps nediyeyim sana insan dts yide ayarlamazmı. ya

zaten lg 615s ve philips 4307 nin ucuz fiyatinda dts lisansi almamalarinin payi var nence

• Ya varya kafam çorba oldu resmen.aklımda 2 tv var ve yarın birini alacam.Ama işin içinden çıkamıyorum.
    1-Phılıp 42pfl 4307 -Bunda dts yok.arşivim ağırlıklı olarak DTS hep.bunları ilk etapda izleyeceğim.mecbıur ek masraf çıkacak.

2-panasonuc 42st50 olazma -Bu tvde DTS var OK.yalnız bundada 3D gçzlük yok. ve bundada ek masraf çıkıyor.

Gelde çık işin içinden şimdi.arkadaşlar lütfen söyleyin ne yapayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Tp visionu araştırınca karşımahttp://www.tpv-tech.com/ çıktı, ve philipsin panellerini tpv nin ürettiğini, tpv nin bildiğimiz kaliteli monitor firması AOC un ana sahibi oldugunu gordum.

2 nisandan 2012 itibaren philipsin tv fabrikası tpv nin olmuş, kısacası philpsin lg veya samsungun panellerini kullanıyor efsanesi artık curutulmuş oldu

Www.tpvision.com diye bir siteleri var,benim anladığım kadarıyla Philips bu adamlara ortak olmuş Tpv dunyanın en büyük monitör üreticisiymiş,yani artık kendi panel diğer kısımları üretiyor o yüzden bu sene bukadar büyüdü,biz tüketicilerinde işine geldi açıkcası.yoksa Philips 1799a 3d led satacak deseler gülerdim,birde uydu olacak.en azidan okadar sorun yaşatan Samsungdan yakasını kurtaranlara hem uygun hemde kaliteli alternatif oldu.

Birdewww.uwand.com varki Philipsin teknolojide ne denli ilerlediğini görebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.