Bildirim
PHILIPS 42PF7621D LCD TV için Firmware güncelleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Bu televizyon jpeg, mp3, mpeg1 ve mpeg 2 destekliyor ve bildiğim kadarıyla boyle bir firmware yok. -
Cevap için teşekkürler. -
yalnız sen genede bir teknik servisle görüş belki bir codec yüklenebiliyordur cihazın içine çünkü yapı olarak bunu desteklemektedir bu tür sistemler sonuçta cihazın içindeki veriyi silip yeni versiyonunu yüklüyecek sormakta bir fayfa var. -
Teknik servisle görüştüm, Bu modelin Amblight lı versiyonunda DivX leri görüyormuş ancak bu modelde şu anda yokmuş.
İlerde yazılım güncellemesi olunca olabilecek bir özellik dediler. -
şanssızsın ozaman şimdilik ama bekle muhakkak çıkar yeni bir sürümü arada bir irtibat halinde olmakta fayda var neyse en azından olmadığını öğrendik :) sağolasın -
rica ederim,
periyodik olarak servisi ve philips sitesine bakacağım. amasanırım yakın zamanda çıkması beklenmiyor. herhangibir gelişme olursa haberleşiriz.
selamlar
EDIT:
Ben Azrah,
Arkadaşın bilgisayarından post attım, Nick e dikkat etmemişim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrodReth -- 13 Haziran 2007; 9:47:20 > -
orod merhaba
bu forumu biraz geç gördüm ama güncelleme ile ilgili bir sonuca ulaşmanı merakla bekliyorum.
Ben bu televizyonu aldıktan sonra birçok konuda philips e ulaşmaya çlıştım ama maalesef gördüm ki her konuda çok yetersizler.
Bir kere philips.com.tr bomboş bir site ve destek ve yardıma gönderdiğim bir yığın mail bana yuvarlak ve standart cevapla geri döndü.
en sonunda ise cevap olarak aldığım şey şuydu " servis listesi ve telefonları ektedir" . Ben de servisi aradım .......bu arada konu ne mi?
Konu laptop-tv bağlantısı. Servis e(servislere) sorduğumda aldığım cevap "böyle bişey bilmiyorum". Bilmedikleri şey vga-component bağlantısı.
Bana s-video bağlantısını niye kullanmıyosun diyolar , çünkü vga-comp. den bağlantı hiç görmemiş admlar , kalite farkını bilmiyorlar.
beni genel merkezde mustafa diye yetkili bir teknik elemana yönlendirdiler. Sıkı durun oradan aldığım cevap şu "abicim hiç uğraşma hdmi çıkışı
haricinde net pc bağlantısı sağlayamazsın" ben bu cevabı duyunca başka soru sormaya gerek duymadım.Yani adamın birine arabamı nasıl hızlandırırım
diyorum o da bana arabanı sat git ferrari al diyo. Kimsenin bilmediği bir sır veriyo ukala.
Ama en nihayetinde vga-component bağlantımı çok başarılı bir şekilde yaptım. Nasıl mı? buradaki arkadaşlar ve ranteks sayesinde.
Sonuçta tv den memnunum ama satanlardan memnun değilim.
Neyse kafa şişirdim güncelleme ilgili gelişmeleri takip edelim , ben birşeye ulaşırsam haberdar ederim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- lg tv kablosuz internete bağlanma sorunu
- philips tv açılmıyor
- tv de internetten film izlerken tam ekran olmuyor
- daha fazla bellek kazanmak için bu uygulama şimdi yeniden başlatılacak lg
- seg tv sinyal yok diyor ne yapmalıyım
- wifi uydu alıcısı
- dijitsu hangi markanın yan sanayi
- fiyat performans televizyon 2025
- tcl qm8k
- en iyi tv box
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X