Bildirim
sd yayın için lg lh2000 iyimidir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar bugün almaya gideceğim. cevaplarınızı bekliyorum.... _____________________________ -
bilmiyorum aldınmı ama ben aldım çok memnunum _____________________________ 97 COROLLA 1.6 XEI SW ATIKER FAST -
bende bugün aldım görüntü olarak gayet güzel LH2000 _____________________________ Tolga BESCİ3D ARCHITECTURAL ARTWORKER (www.tolgabesci.com) - SIMULATION DEVELOPER (aeromesh.rws.aero) -
quote:
Orijinalden alıntı: tolgabes64
bende bugün aldım görüntü olarak gayet güzel LH2000
nerden, ne kadara aldın hocam?_____________________________ Mühendisten iyi koca olur, Çünkü problemlerle uğraşmak ve çözmek onun işidir. -
Size gerçegi söyleyim, beş para etmez arkadaşım aldı sırf ucuz diye, paçavra gibi gösteriyor, _____________________________ -
Arkadaşlar konu eski ama okuyacaklar olur diye yazıyorum. Ben 1 hafta önce aldım lh2000 'i. Hiremco x2 uydu ile kullanıyorum. Görüntü bence gayet iyi. (Uydu yayın bağlı bu fiyatlardaki sony ve samsung ile karşılaştırıyorum) Bimeks de kampanya vardı 1035 tl ye. Energy save modu vs de var. Tavsiye edilir... _____________________________ “Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi küheylan, koşmana bak sen! Çatlarsan doğuran kısrak utansın!” ... -
Bir hafta önce Bimeks'ten aldım. 32LH2000. 170 peşin verdim. Kalanını 900/12=75 taksit yaptırdım. Toplam 1070 TL. Kurulumdan sonra ekranın ortasına yakın yerde beliren ölü pikseli saymazsak TV gayet güzel. Standart digital receiver ile TV yi 2,5 - 3 metreden seyrederseniz DVD görüntüsü gibi net görüntü veriyor. Özellikle animasyon filmlerde süper görüntü oluyor. Energy tasarruf modu bile var.
Alınası bir LCD TV._____________________________ Arabam yok ama 1.5 DCI Dacia Logan'ım var. Arabadan daha üstün. -
37 ve 40 inch olanların fiyatı nedir? _____________________________ Mühendisten iyi koca olur, Çünkü problemlerle uğraşmak ve çözmek onun işidir. -
bimex ten 987 tl ye aldım günün fırsatı die benimde sorum 1366x768 diyor fakat hdmi üzerinden pc yi bağladığımda 1280x720, 720p 60hz olarak çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 18 Ocak 2010; 17:34:40 >_____________________________ Tolga BESCİ3D ARCHITECTURAL ARTWORKER (www.tolgabesci.com) - SIMULATION DEVELOPER (aeromesh.rws.aero) -
quote:
Orijinalden alıntı: tolgabes64
bimex ten 987 tl ye aldım günün fırsatı die benimde sorum 1366x768 diyor fakat hdmi üzerinden pc yi bağladığımda 1280x720, 720p 60hz olarak çıkıyor
Ekran kartının çözünürlüğü olmasın o. Kart daha fazlasını görüntülemiyor olabilir. Veya ekran kartının çözünürlüğünü artırın. Çünkü bahsettiğin TV 1366x768._____________________________ Arabam yok ama 1.5 DCI Dacia Logan'ım var. Arabadan daha üstün. -
salonda samsung ps42c91h(1024x768) 1920x1080i ayarlayabiliyorum laptopta ama bunda beceremedim 1280x720 olarak görünüyor _____________________________ Tolga BESCİ3D ARCHITECTURAL ARTWORKER (www.tolgabesci.com) - SIMULATION DEVELOPER (aeromesh.rws.aero) -
tamamdır 1366 768 ayarlayabildim :) laptopun ekranını devre dışı bırakmam gerekiomuş laptop 1280 800 den yukarı çıkmadığından _____________________________ Tolga BESCİ3D ARCHITECTURAL ARTWORKER (www.tolgabesci.com) - SIMULATION DEVELOPER (aeromesh.rws.aero) -
Ben 5 aydır 32LH2000 kullanıyorum ve gayet memnunun sd yayınlarda bu fiyata en uygun ve kaliteli görüntüyü sunuyor bence 5 ay önce teknosadan 1070TL ye almıştım.
USB girişinden wmv videolar hariçi mkv de dahil birçok formatı destekliyor ve bilgisayara gerek kalmadan izleme imkanı sunuyor. Harici 500GB ve 1,5 TB harddisklerimi sorunsuz tanıyor 720p ve 1080p görüntüleri sorunsuzca izleyebiliyorum. HD filmlerdeki tek eksikliği ac3 ses formatını desteklerken DTS desteklememesi. Altyazıları filmlerle aynı isimde filmin olduğu klasörde tutarsanız otomatik tanıyor.
Birde bilgisayar bağlantısında ben en iyi sonucu 1440*900 çözünürlükte alıyorum ekranda görüntü tam oturuyor ve sorun olmuyor.
Fİyat performans açısından bence LG LH2000 çok iyi ve tavsiye ederim_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: dgc
Ben 5 aydır 32LH2000 kullanıyorum ve gayet memnunun sd yayınlarda bu fiyata en uygun ve kaliteli görüntüyü sunuyor bence 5 ay önce teknosadan 1070TL ye almıştım.
USB girişinden wmv videolar hariçi mkv de dahil birçok formatı destekliyor ve bilgisayara gerek kalmadan izleme imkanı sunuyor. Harici 500GB ve 1,5 TB harddisklerimi sorunsuz tanıyor 720p ve 1080p görüntüleri sorunsuzca izleyebiliyorum. HD filmlerdeki tek eksikliği ac3 ses formatını desteklerken DTS desteklememesi. Altyazıları filmlerle aynı isimde filmin olduğu klasörde tutarsanız otomatik tanıyor.
Birde bilgisayar bağlantısında ben en iyi sonucu 1440*900 çözünürlükte alıyorum ekranda görüntü tam oturuyor ve sorun olmuyor.
Fİyat performans açısından bence LG LH2000 çok iyi ve tavsiye ederim
Aynı TV bende var. Bu TV USB den film mi oynatıyor.
Müzik ve resim açtığını biliyorum ama film oynattığını bilmiyordum.
_____________________________ Arabam yok ama 1.5 DCI Dacia Logan'ım var. Arabadan daha üstün.
-
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
quote:
Küçük bir firmware güncellemesi ile evet oynatabiliyor gayette güzel oluyor ;)_____________________________
-
Phılıps 5404 üm var benim cihazda da resim ve müzikleri okuyor ama video oynatmıyor nasıl yapsam acaba ??? _____________________________ YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE !!!
-
quote:
quote:
quote:
Küçük bir firmware güncellemesi ile evet oynatabiliyor gayette güzel oluyor ;)
Bilgi için tşk. Hem kart hem de USB özellikli DVD Playerim varken şimdilik TV ye dokunmıyacam. Yoksa garantiden çıkıyormuş. 250 GB harddiski takıyorum DVD playere. Tüm filmler benim oluyor.
_____________________________ Arabam yok ama 1.5 DCI Dacia Logan'ım var. Arabadan daha üstün.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Küçük bir firmware güncellemesi ile evet oynatabiliyor gayette güzel oluyor ;)
Bilgi için tşk. Hem kart hem de USB özellikli DVD Playerim varken şimdilik TV ye dokunmıyacam. Yoksa garantiden çıkıyormuş. 250 GB harddiski takıyorum DVD playere. Tüm filmler benim oluyor.
Seçim sizin elbette ama dvd player' ın mkv formatını desteklediğini sanmıyorum. Ben ayrıca dvd player' ım ya da media oynatıcım olmadığı için LCD nin bu özelliğini kullanıyorum. Saygılar._____________________________
-
Bende de var güzel tv.
Benzer içerikler
- toshiba mı onvo mu
- google tv mi android tv mi
- qned nedir
- lg 65qned86t
- 65 inç tv önerisi
- tcl t8c
- en iyi televizyon markası
- en iyi televizyon markası 2025
- tcl qm7k
- televizyon önerileri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı