Şimdi Ara

philips 42 pfl 7606k hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • philips 42 pfl 7606k hakkında 3 sorum olacak?

1- ambilight özelliğini açıp kapatma fonksiyonu var mıdır? bazen ışıkların yanmasını istemeyebilirim.
    2- 3D yayınlarda pasif 3d gözlük teknolojisi kullanılmasına rağmen ekranda titreme olduğu ve bu titremenin ilerde cıkacak bi yazılımla düzeltileceğini okumuştum. Bu durum ne kadar doğrudur. bir yazılımla titreme olayı çözülebilir mi? bu yazılımdan haberi olan var mı?
    3 7606k modeli dahili uydu alıcılı diye biliyorum. bu durumda ntvspor gibi maç yayınlarında şifreye giren kanalları biss yardımı ile açabilirmiyiz? yoksa biss menüsü bulunmamakta mıdır?

ilgilenip cvp veren arkadaşlara şimdiden tesekkürler

• bende 7676h/12 modeli var
    1-ambilight özelliğini istersen tvnin üzerinden istersen kumandadan rahatlıkla açıp kapatabilirsin + ışığın parlaklığını ayarlayabilirsin
    2-3d pasif gözlüklerde 2 tane film izledim titreme olayını görmedim ben
    3.sorunun cevabını tam olarak bende bilmiyorum benimki uydu alıcısız model
  • Maalesef Philips'lerde de biss keyli maçları izlemeniz mümkün değil diye biliyorum. Diğer sorularınıza gelince de ambilight sadece bir fonksiyon, istediğiniz zaman açıp kapatabilirsiniz. Ekran titremesine gelince de 2011'de ürün piyasaya ilk çıktığında bir takım sorunlar vardı benim de farkettiğim ama bu sorun düzeltildi. Sadece uydu alıcılı modellerde bir tür buzzing durumu olduğunu söylüyor kullanıcıları ama bu da sanırım firmanın bilgisinde ve çözüm üretiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 46PFL4418K/12
    12 yıl önce açıldı
    Philips 46PFL5507K/12 Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.