Şimdi Ara

PHİLİPS 42 PFL 6877 K İNCELEMEM YENİ RESİM VE VİDEOLAR EKLENDİ 21-11-2012 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.032
Cevap
18
Favori
109.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme takipçisi metin :) İyiyim kardeşim sağol. bu aralar yoğun bol çalışmalı günler geçiriyorum. evden işe işten eve, sen nasılsın kardeşim senin nasıl gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinuyar

Güncelleme takipçisi metin :) İyiyim kardeşim sağol. bu aralar yoğun bol çalışmalı günler geçiriyorum. evden işe işten eve, sen nasılsın kardeşim senin nasıl gidiyor.

. Güncellemeyle eksikleri tamamlasalar bari, kullananlar rahat bir nefes alsa.
    Allah hayırlı kazançlar nasip etsin abi. İyi şükür günlük telaşelerin dışında bir yaramazlık yok Aynen robota bağladık işten eve, evden işe
    Ufaktan bir tatil lazım şöyle ramazan gelmeden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailsss

quote:

Güncelleme takipçisi metin :) İyiyim kardeşim sağol. bu aralar yoğun bol çalışmalı günler geçiriyorum. evden işe işten eve, sen nasılsın kardeşim senin nasıl gidiyor.

Allah hayırlı kazançlar nasip etsin abi. İyi şükür günlük telaşelerin dışında bir yaramazlık yok Aynen robota bağladık işten eve, evden işe

tv eksikleri var inkar etmemek lazım ben genelde tv seyretmek için kullanıyorum o yüzden memnunum. tabiki inşallah o eksiklerde en kısa zamanda düzelir. tatil gerekli, ama bana pek yakın görünmüyor tatil :)

• quote:

quote:

quote:

tv eksikleri var inkar etmemek lazım ben genelde tv seyretmek için kullanıyorum o yüzden memnunum. tabiki inşallah o eksiklerde en kısa zamanda düzelir. tatil gerekli, ama bana pek yakın görünmüyor tatil :)

Üretimden kalkan TV'nin güncellemeside kesilir. 1 senedir satılan TV'nin sorunlarını philips'in çözememiş olması çok yanlış bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

quote:

quote:

quote:

Üretimden kalkan TV'nin güncellemeside kesilir. 1 senedir satılan TV'nin sorunlarını philips'in çözememiş olması çok yanlış bir durum.

6877 mi üretimden kalktı bilmiyorumdum. peki 6097'in üretimi devam ediyormu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinuyar -- 23 Mayıs 2013; 13:44:41 >

• quote:

Hocam 2011 serisi tvler için en son Q5551_0.14.104.0 (Date published: 2012-11-26) 2010 serisi tvler için en son Q5551_0.140.47.0 (Date published: 2012-03-22) tarihlerinde güncelleme gelmiş, philips support sitesinde bu şekilde gözüküyor. Bizim tvlerede (benim şahsi görüşüm) 1 sene daha güncelleme gelir. Şimdiki gibi ayda yada iki ayda bir olmazda 3-4 ayda bir gelir diye düşünüyorum, dediğin gibi üretimi durdu tvlerin. Artık üvey evlat olacak bizim tvler
  • quote:

quote:

Hocam 2011 serisi tvler için en son Q5551_0.14.104.0 (Date published: 2012-11-26) 2010 serisi tvler için en son Q5551_0.140.47.0 (Date published: 2012-03-22) tarihlerinde güncelleme gelmiş, philips support sitesinde bu şekilde gözüküyor. Bizim tvlerede (benim şahsi görüşüm) 1 sene daha güncelleme gelir. Şimdiki gibi ayda yada iki ayda bir olmazda 3-4 ayda bir gelir diye düşünüyorum, dediğin gibi üretimi durdu tvlerin. Artık üvey evlat olacak bizim tvler

Ben hemen yazılım desteği kesilir diye düşünüyordum. Eğer bir sene daha yazılım desteği veriyorlarsa güzel bişey.

Keşke philips dvb-t2 destekliyor olsa, duvara ışık yansıtma özelliği çok güzel fakat dvb-t2 özelliği yok diye almıyorum

• quote:

Ben hemen yazılım desteği kesilir diye düşünüyordum. Eğer bir sene daha yazılım desteği veriyorlarsa güzel bişey.
    Keşke philips dvb-t2 destekliyor olsa, duvara ışık yansıtma özelliği çok güzel fakat dvb-t2 özelliği yok diye almıyorum

Dijital karasal yayının oturması bir kaç yıl alır, yani şimdilik geçerli bir özellik değil, dijital karasal yayın başlayınca usb bellek kadar alıcılarla yayın alabilecekmişiz, bir yerlerde okumuştum. Ama tvde o özellik olsa iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ItalianJakaBo

Hocm cok paraya aldim soylimiyim , biri laf ederse moralim bozulur :) Teshir urunu almadim magazadki , ama onlar baska bi sehirdn kapali kutusunu buldular.. yarin gelicek, zaten anlasmistim acik paket olursa almam bide pixel testi icin oklediler.. bakalim sali dediler ama umarim uzamaz.

Hocam bugün teknosada 2500 e gördüm, fiyatı nasıl sizce

• Mustafb, benimki daha gelemedi malesef gelen teshir urunu ciki geri goonderdiler , bugun aradilar merkez stoktan cekiceklermis sanirm yeni bi parti geldi trye yada beni yiyorlar bakalim saliya kaldi.. suan burdaki teknosada 2.399 hocam bende o fiyata aldim.. Hata bana 500 tane stokga girdi deyince dedim fiyat duser kesin ben bari sora aliyim.. bana 1 ay icinde fiyat duserse farkini vericegiz dediler bakalim..
  • benim televizyon dün geldi, kurulumunu kendim yaptım. iki gündür kurcalayıp duruyorum

bilgisayardaki fotografları wifi üzerinden kablo olmadan paylaşabilir miyim.
    wifi remote kontrol ile telefondaki fotografları açabiliyorum fakat sd mini karttaki resimleri görmüyor. onun çaresi var mı?
  • srt dosyası yüklenebiliyor mu?
  • Merhaba Arkadaşlar forumda yeniyim günlerdir tv alma cabası içindeyim.forumu cok faydalı buldum ve yazmak istedim yeni konu baslıgıda acamadım ben philips 40plf5507 tv ile lg lm640s tv arasında kaldım.hangisini alıcam karar veremedim .en cok merak ettiğim ve takıldıgım nokta dahili uydu alıcılı oldukları için kanal geçişleri cok yavas galiba .kullananlar yada bilenler varmı kanal geçişleri hakkında bilgi verebilirmisiniz teşekkürler
  • iki gündür 6877 modeli kullanıyorum, son yazılım güncellenmiş durumda. kanal geçişleri rahatsızlık vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanGurol

iki gündür 6877 modeli kullanıyorum, son yazılım güncellenmiş durumda. kanal geçişleri rahatsızlık vermiyor.

son yazılım yayınlandımı?En son çıkan 87 miydi
  • Kumandadan tv açılmamasının nedeni pillerin zayıflamasıymış, billeri değiştim düzeldi. Çok kullanmamama rağmen piller 3 ay gitmedi, duracell pil taktım bakalım o ne kadar gidecek? O da 3 ay giderse şarjlı pil alacak yoksa pil parası pahalıya patlar, senede 20-30 lira pil parası çok... ucuz piller de de akma olabilir o nedenle tavsiye etmem....

Aslında bu tv ye üzerinde sadece kanal geçişi ve ses tuşlarının olduğu bir de günlük kumanda yapsalarmış iyi olurmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacar08

Kumandadan tv açılmamasının nedeni pillerin zayıflamasıymış, billeri değiştim düzeldi. Çok kullanmamama rağmen piller 3 ay gitmedi, duracell pil taktım bakalım o ne kadar gidecek? O da 3 ay giderse şarjlı pil alacak yoksa pil parası pahalıya patlar, senede 20-30 lira pil parası çok... ucuz piller de de akma olabilir o nedenle tavsiye etmem....

Aslında bu tv ye üzerinde sadece kanal geçişi ve ses tuşlarının olduğu bir de günlük kumanda yapsalarmış iyi olurmuş...

Akrabamda 47pfl6877k modeli var.2 ayda bir pil değiştiriyorlar.6877k'nın kumandası tv-medya-internet gibi tüm ortamların tuşlarını üzerinde barındıran çok fonksiyonlu bir kumanda olduğu için televizyona veri transferini radyo frekanslarıyla yolluyor.(cep telefonları,kablosuz modemler gibi).Radyo frekansları,kızılötesi ışınlara göre daha çok daha güçlüdür önünde her hangi bir nesne olması radya frekansına etki etmez ama radyo frekansıda kızılötesine göre daha fazla enerji harcar.

Bizde 6907k var.Klavyesi tek yönlü arkasında internet için qwert klavye yok ve kızılötesi ile çalışıyor.Tek pille çalışıyor

6877k kumandası 3 tane 1.5v ince kalem pil ile çalışıyor diye biliyorum.Eğer kumandanın ne kadar voltajla çalıştığını öğrenebilirseniz kumandaya zarar vermeden daha güçlü bir pil düzeneği takabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 26 Mayıs 2013; 20:25:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Kumandadan tv açılmamasının nedeni pillerin zayıflamasıymış, billeri değiştim düzeldi. Çok kullanmamama rağmen piller 3 ay gitmedi, duracell pil taktım bakalım o ne kadar gidecek? O da 3 ay giderse şarjlı pil alacak yoksa pil parası pahalıya patlar, senede 20-30 lira pil parası çok... ucuz piller de de akma olabilir o nedenle tavsiye etmem....

Akrabamda 47pfl6877k modeli var.2 ayda bir pil değiştiriyorlar.6877k'nın kumandası tv-medya-internet gibi tüm ortamların tuşlarını üzerinde barındıran çok fonksiyonlu bir kumanda olduğu için televizyona veri transferini radyo frekanslarıyla yolluyor.(cep telefonları,kablosuz modemler gibi).Radyo frekansları,kızılötesi ışınlara göre daha çok daha güçlüdür önünde her hangi bir nesne olması radya frekansına etki etmez ama radyo frekansıda kızılötesine göre daha fazla enerji harcar.

Bizde 6907k var.Klavyesi tek yönlü arkasında internet için qwert klavye yok ve kızılötesi ile çalışıyor.Tek pille çalışıyor

6877k kumandası 3 tane 1.5v ince kalem pil ile çalışıyor diye biliyorum.Eğer kumandanın ne kadar voltajla çalıştığını öğrenebilirseniz kumandaya zarar vermeden daha güçlü bir pil düzeneği takabilirsiniz

3 tane 1,5 v pille çalışıyor, kumandanın pillerini söküp baktım ama voltaj bilgisi yok, 3 pil olduğuna göre 4,5 v değilmi voltaj... 2 ayda bir değişilirse senede 18 pil çok fazla...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

3 tane 1,5 v pille çalışıyor, kumandanın pillerini söküp baktım ama voltaj bilgisi yok, 3 pil olduğuna göre 4,5 v değilmi voltaj... 2 ayda bir değişilirse senede 18 pil çok fazla...

belkide 3 pil paralel bağlanmıştır fakat sanmıyorum dediğiniz gibi en mantıklısı 4.5v sanırsam.O zaman en iyisi işinizi görecek bir şarj cihazı ve şarjlı piller olacaktır

• Internet ten baktım son sürümdu.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.