Şimdi Ara

PHILIPS 42 PFL 5603D KULLANICILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İki hafta önce 42' 5603d lcd tv aldım.. Bimeks te kampanyada 2065 YTL idi. Servis gelip kurulumnu yaptı. Teknik konuları hakkında pek bilgim olmadığı için lcd'nin bütün ayarlarını servisten gelen arkadaş yaptı.. Digitürk'ün vestel reciver' ı ile kullanıyorum.. Daha iyi performans alabilmek için tv ayarları hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirm... teşekkürler...

Birde ev sinema sistemi almayı düşünüyorum, 500-600ytl civarı; PHILIPS HTS3357/12 veya SAMSUNG HT-TZ 215 olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum..

• tv izlemek için aldı isen hüsrana uğruyacağın kesin... hele hareketli görüntülerde ciddi anlamda sorun yaşıyacaksın.. b,lg,n olsun..
    tv izlemek ilk düşüncen ise- seçimin yanlış olmuş..
  • neyse hocam moral bozmayalım bari.. idare edecez artık... Elimezdekini en iyi şeklide nasıl kullanırım onu öğreneyim bari...[simage][/simage] [simage][/simage] Aslonda bi-kaç foruma baktım ii diyolardı..
  • tv iyi fiat/perf olarak..
    benim kast ettiğim başka bir nokta umarım anlamışsındır
  • arkadaşım üzme kendini ben kullanıyorum sd yayınlarda Scart kablom altın uçlu olmamasına rağmen gayet iyi performans alıyorum... Kullanandan iyi kim bilecek bunu özellikle Hd performansı çok iyi ;)
  • Aynı Tv bende kullanıyorum 1-2 TL lik scartla bile gayet izlenebilir bir goruntu sunuyor. Gule gule kullanın. Alınmış alınmıştır gerisini boşverin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS 43PUS7805 YORUMLARI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.