Şimdi Ara

philips 3d tv'de 3d oynatma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen hafta teknosadan philips 42pfl4307k/12 modelini aldım.

buradan görebilirsiniz

3d film aldım mkv formatında, harddiske attım televizyonda açıyorum yan yana iki görüntü çıkıyor ayarlara geldiğimde 3d'yi açamıyorum silik görünüyor seçilmiyor. 2d seçili halde değiştiremiyorum, 3d yanyana ve 3d üstüste olmak üzere 2 seçenek daha var fakat seçemiyorum. teknosaya götürdüm filmi tv mi bozuk acaba diye, orda başka bir philips tv'de denedik oda açmadı.

film sorunlu diye geri götürdüm aldığım yere adam lg marka televizyonda açtı 3d gösteriyordu.

sorun nerde olabilir acaba?

• aynı sorun bende de var çözümünü buldunuzmu yoksa öylece kaldımı
  • Philips de Format sorunu var arkadaşlar malesef her formatı açmıyor :( bi media player alarak ancak çözülebiliyor. Mesela Ben Dün Laptopu tv ye baglayıp 3d film izlim dedim malesef olmadı usb direk tv ye bagladığımda alt yazı çıkmadı bunlar bu tv nin sorunları.
  • arkadaşlar ben daha önce bu tv nin hakkında acılan bi konu başlığında sorunun sebebini ve nasıl çözüleceğini anlatmıştım ancak, yine buradan da yazayım.

tv 1080 standartında olmayan filmleri açmıyor, sağolsunlar internet kullanıcılarıda 980p,1020p gibi acayip acayip 3d filmler yukluyorlar, tv bunları 1080 olmadıgı için acmıyor.sayet mumkunse filmi indirmeden once kaç pixel oldugunu öğrenirseniz , 1080 standartında değilse indirmeyin. ha indirdiniz veya bi sekilde elinizde film ne olacak sorusunun cewabı ise herhangi bir pcde (hızlı olması tavsiye edilir ki ne kadar hızlı okadar kısa zaman) filimi dvd fab, im too vb programlarla 1080p standartına getirerek izleyebilirsiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.