Şimdi Ara

Philips 37PF9731D yoksa samsung 40m87 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amaç arkadaşlar uydudan tv izleme ve sd yayın izleme dvd film seyretmek

sizce hangisi daha üstün

SAMSUNG LE-40M87BD LCD TV

EKRAN GENİŞLİĞİ: 40" Ekran Genişliği
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük
    KONTRAST: 15.000:1 Kontrast
    PARLAKLIK: 550 cd/m2 Parlaklık

FULL HD 1920X1080
    MOVIE PLUS
    3 HDMI

PHILIPS 37PF9731D LCD TV

EKRAN GENİŞLİĞİ: 37" Ekran Genişliği
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük
    KONTRAST: 6000:1 Kontrast
    PARLAKLIK: 550 cd/m2 Parlaklık

Pixel Plus 3 HD
    Ambilight Surround
    3 ms Tepki Süresi

sizce hangisi

• piksel plus 3 olması elbette iyi ama şimdi ben yazıcam taraflı olacak.M87 aldım çünkü.Bence bir tarafta piksel plus 3 diğer tarafta 1080p ...
    Unutma 9731 true hd 1080p alamazsın video da....
  • ben ikisinin arasında kalsam philips olanını tercih ederdim.
  • 3 ms tepkime suresi philipsi daha ustun yapiyor. Ama fiyat farkini da atlamamak lazim.
  • Bu 2 model arasında çok git gel yaptım.Tam benlik bir konu olmuş yani =)
    Ama büyük ihtimalle PF9731 alacağım.Buna etken olan da Bilvarch arkadaşımızın da dediği gibi Pixel Plus 3.
    SD yayınlardaki kalitesine burdan mngb arkadaşımızın resimlerinden bakabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_15515657/tm.htm

Ben bu resimlerden sonra bu modelden başka bir şey düşünemiyorum artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgeolun

3 ms tepkime suresi philipsi daha ustun yapiyor. Ama fiyat farkini da atlamamak lazim.

3ms beyaz dan siyaha.Eskiden philips 5ms yazıp griden griye derdi.Şimdi BEW olarak bunu yazmaya başladı.Tahmini 3ms BEW 5.5-6 ms yeye denk gelir.Bilginize...
  • Sizin kullanım amacınıza göre philips daha uygun gibi.Sd yayınlarda ve dvd de philipsin önde oldğunu düşnüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sayın Atsuma, 9731 modelini 10 aydır Kablo TV ve Uydu ile kullanıyorum.PHILIPS LCD CLUB başlığındaki bölüme tecrübelerimi ve resimlerimi paylaştım.Phılıps 9 serisi Paneller gerçekten mükemmel.Tr de etiket fiyatları HIGH END ürünlerinde pahalı koreli üreticilere göre , fiyatlarında ayarlama yapsa inan piyasanın tozunu atar.Bu panel de 1080p HDMI sinyal kabulu yok tamam ama panelinde buna ihtiyacı yok.Ben bügün SONY BLURAY DVD cihazını 40' S panelinde 720p ve 1080i tarama ile izledim DEMO DVD sini resimlerinide çektim, yarın inşallah reyona 40' W panelde taktırıp deneme yapacağım 1080p sinyal ne verecek bana çok merak içindeyim.Arkadaşta 1/10 HDMI dağıtıcı mevcut aynı anda 10 panele sinyal verebiliyor kayıpsız.Daha önce PS3 ile yaptığım karşılaştırmalarda söylenen renk derinliği, trilyonlarla ifade edilen renk scalası, siyah rengin asilliği gibi farkları açıkcası göremedim.Belki 1080p sinyal 47' hatta 52' ve üstü panellerde tatmin edici olur, 37' ve 40' ebatlarında bu biraz zor gibi.Nikon camlı gözlük kullanmıyorsanız o başka.9731 M87 ye göre sanırım pahalı bir cihaz M87 Ankarada nakit 4100 YTL bira zorlansan okullar açılıyor esanfın nakite ihtiyacı var 4000 YTL veya biraz daha altına ANADOLU GRUBU garantili alabilirsin.9731 nakit PHILIPS TÜRKİYE garantili 5800 YTL yanılmıyorsam. biri 37' diğeri 40' bütçen neye elverişli bilmem ama sorunsuz uzun yıllar aynı performansı Görsel ve işitsel zevki yaşamak istiyorsan 9731 alabilirsin, yada 1080p sinyal benim için önemli ve sinyal kaynaklarım kolay ulaşılabilir diyorsan parlak ekranına rağmen M87 yi alabilirsin,nacizane biz burada bildiklerimiz ve tecrübelerimizi sizinle paylaşıyoruz.En nihayetinde karar sizin paşa gönlünüz bilir...Kolay gelsin...9731 UYDU görüntüsü sizin için...

Philips 37PF9731D yoksa samsung 40m87 mi

• Philips in 97 ve 98 le başlayan serileri gerçekten mükemmel..Her zaman için LCD görüntüsüne kuşkuyla yaklaşmış birisi olarak iki serinin görüntüsü gerçekten insanda hayret uyandırıyor...Ama hala benim bütçeme göre çok pahalı..

Ama inanın bugün o fiyatı verecek param olsa kesinlikle 97 veya 98 serisinden birini alırdım..Bana göre bu iki serinin görüntü kalitesine şu anda piyasadaki hiçbir LCD yaklaşamıyor bile...(Özellikle futbol maçlarındaki görüntü kalitesi açısından kıyaslarsanız...-DVD ve PS3 performansı açıkçası beni pek ilgilendirmediği için yorum yapamayacağım)

Bütçeniz uygunsa bence hiç düşünmeden Philips 97 veya 98 serisini alabilirsiniz...
  • Tabi ki ödüllü Philips 9731. Ancak Samsung M87'de en öncelikli modellerden. Özelliklerini zaten yazmışsınız. Tepki süresi düşük olan Philips kullanım amçlarınıza çok uygun.
    Tepki süresinin gerçeği yansıtmadığı sözlerine katılamayacağım. O zaman her firmanın yazdıklarına şüphe ile yaklaşmak gerekir. Örneğin Samsung'un dinamik kontrastı da hep abartılı bulunmuştur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.