Şimdi Ara

Philips 242V8A 23.8' IPS GLOW HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, başlıktaki ürünü amazondan alalı henüz birkaç gün oldu. Resimde gösterdiğim sekilde IPS Glow sorunu yaşıyorum. Bu ips glowun şiddeti kabul edilebilir seviyede mi? Ürünü ayni modelle değiştirip daha iyi bir ips glow değeri alınabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

    Philips 242V8A 23.8" IPS GLOW HAKKINDA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ips glow ıps monitörlerin maalesef çözümü olmayan sorunudur. Tüm ıps panellerde vardır. Ölü piksel gibi bir durum yoksa ve size bir sorun teşkil etmiyorsa kullanıma devam edin. İade edip tekrar aynı monitörü alırsanız glow durumu daha fazla olma ihtimalide olabilir. Resimde paylaştığınız üzere çok fazla yok gibi görünüyor ama yinede karar sizin.

  • Merhaba bundan almayı düşünürken postunuza geldim. W LED olan ekranlarda böyle şeyler bol oluyor.

    Kullanım esnasında göz rahatsızlığı yaşadınız mı?

    1 metreden kullanım için tavsiye edermisini?


    VA 21.5 ile arasında kaldım bunun.

  • Eğer film ya da oyunların karanlık sahnelerinde çok gözünüze batıyorsa iade edin. Her ips mönitörde olan bir durum bazılarında yok denecek kadar az olsa da bazılarında ise gri renkde bile belli eden cinste olabilir. Gelecek diğer monitörde olmayacak diye bir garanti yok ama dediğim gibi sizi rahatsız ediyorsa iade edin şansınızı deneyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 28 Aralık 2020; 2:35:18 >
  • ensatech kullanıcısına yanıt

    Merhaba göz rahatsızlığı yaşayacak derecede kullanmadım. Bi akşam başına oturduğumda bi film açayım dediğim onda da sol alt tarafın daha parlak olduğunu farkettim. Akşam ışıksız kullanımda va panel çok daha güzel sonuç verir gibi geliyor. VA-IPS karşılaştırmalarını izleyip hangisinin kullanım amacınıza uygun olduğuna karar verebilirsiniz.

  • Selamlar, ben de 20 gün kadardır kullanıyorum. Aslında geceleri de full karanlıkta kullanırım ama ilk kez biraz önce film izlerken full siyah ekranda fark ettim. Sizinkinden daha fazla görünüyor. Vatan'dan almıştım iade, değişim vs. istesem mi diye düşünüyorum ben de.
  • Bu monitörü almayı düşünüyordum ama bu ips glow sorunu biraz canımı sıktı.Her ips monitörde ips glow varmış diye duydum ama bu modelde ips glow başlığı altında konu çok görmeye başladım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.