Şimdi Ara

Philips 24' monitör + PS3?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben PS3 alacağım arkadaşlar ve size bunla ilgili bir sorum olacak. Hazır PC'imde kullandığım Philips 24 inç E-line monitörüm var (monitörün linki aşağıdadır) ve PS3'te de bunu kullanmak istiyorum. Monitörüm HDCP'yi destekliyor ve VGA ve DVI girişleri var. Benim elimde bir ucu HDMI diğer ucu DVI olan bir kablo da var. Sorun ise şudur, ben bu monitörü PS3 ile 1080P yani FULL HD olarak kullanabilir miyim? Sesin çıkmayacağını biliyorum onu farklı bir yöntem ile çözeceğim. Teşekkür ederim.

http://www.philips.com.tr/c/pc-monitoerleri/24-inc-e-line-1920x1080-full-hd-241e1sb_62/prd/

• Kardeş o şekilde kullanabilirsin bu arada monitörden memnun musun ben biraz göz attım ama hiç hoşuma gitmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Kardeş o şekilde kullanabilirsin bu arada monitörden memnun musun ben biraz göz attım ama hiç hoşuma gitmedi

Teşekkürler. 6 aydır kullanıyorum monitörü ve oldukça güzel. Hiç sorun yaşamadım PC'me DVI ile bağlıyorum ve renkler çok kaliteli. 1920 x 1080 çözünürlük standart çözünürlüğü monitörün ve o çözünürlükte çok güzel gözüküyor.
      maybe then you will see me as I am,
      A fragile wreck on a storm of emotion
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Renkler çok mattı birde karıncalanma vardı ekranda ne bileyim motion blur var gibi duruyordu umarım kablodan kaynaklanıyordu

Karıncalanma VGA'dan kaynaklanıyor. VGA bozuksa oluyor ekran kartında, ama öyle bir sorun yok normalde. Tabii kablo da çok önemli.

İyi oyunlar.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.