Şimdi Ara

Philips 190X6FB nereden bulunur peki ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç yere baktım ama listelerde göremedim VP930'u, hızlı sistemde gözüküyor ama ordada çok pahalı. Ayrıca stokta varmı yokmu oda belli değil. Kısacası nereden alabilirim bu monitörü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 19 Ocak 2006 14:52:11 >

• Yurt dışından getirtme imkanınız yok ise tek seçenek hızlı sistem ile görüşmek.

Bence telefon ile görüşüp sorun özel istek üzerine getirebilirler ve fiyatlarıda net öğrenmiş olursunuz.
  • Mükemmel bir alt ama pahalı zaten hs disbiritör olduğundan ordan sormak tek çareniz gibi duruyor..
  • Monitör kararımı verdikten sonra aracı ile siparişini vermiştim Vp930'un.. Yaklaşık 1 ay bekledim, yakın gelecekte ellerine ulaşmayacağı bilgisini aktarmışlar bu nedenle tercihimi farklı kullanmıştım... Ellerinde var mı yok mu bilmiyorum en iyi araç telefonla sormak, olmadı sanıyorum Eksen de Viewsonic monitör satıyor, emin değilim yalnız bi göz at...
  • HS'de yokmuymuş yani..
  • Philips 190X6FB nereden bulunur peki ?
  • 190X6FB bazı teknosalarda var, mesela ankara migros teknosa da var. fiyatı biraz pahalı ama, 746 ytl civarı idi. Bugun ankara epdata da en uygun fiyatı soylediler şu ana kadar, 706 ytl. Bide ankarada s-mart bilgisayar da 714 fiyatı, ellerinde bi tane vardı o da vitrin ürünü. HS kataloglarına da girmiş bu ürün ama ben göremedim hiç bi hs mağazasında (logitech lx500 bulabilmek için 4 hs bayi gezdim de,yook lx500 ama )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Osram mı Philips mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

PM atıyorum
  • www.koysepete.com
  • peki bu monitör gerçekten iyimi? VP930'dan beklediğim performansı alabilirmiyim?
  • cevap versenize ya
  • eksene yada exa bir baq istersen.
    kadıkoyde.
    ben exadan almıştım belki haala wardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

eksene yada exa bir baq istersen.
    kadıkoyde.
    ben exadan almıştım belki haala wardır.

exa da ürün kalmadı 1-2 hafta içinde yeni parti gelecek.
  • bu monitör şubat ayının ilk haftasına kadar yok türkiye'de bulamazsın. 1 aydır yok zaten. ithalatçı firma en son 1 ay önce vermiş 3-5 şirkete. ben de şubatın ilk haftasını bekliyorum...
  • En son bunu sormuştum, nereden alabileceğimi değil. Alma meselesini hallettim zaten.

quote:

peki bu monitör gerçekten iyimi? VP930'dan beklediğim performansı alabilirmiyim?
  • quote:

En son bunu sormuştum, nereden alabileceğimi değil. Alma meselesini hallettim zaten.

quote:

peki bu monitör gerçekten iyimi? VP930'dan beklediğim performansı alabilirmiyim?

190x6fb nin vp930 dan iyi olmasını beklememek lazım iyi olamaz çok çok daha üst düzey bir lcd
    ancak yanına yanaşır da diyebilirim. Fiyatı zaten uçuk vp930 un

vp930 kolay bulunabiliyorsa almadan önce deneyip görün öyle karar verin bence.

• quote:

1.2 milyarlık bir monitörden beklediğin performansı, 650 milyonluk bir monitörden tabii ki alamazsın, alabiliyor olsan onun da fiyatı 1.2 milyar olurdu =) ama nette araştırdığım kadarıyla şunu söleyebilirim ki. philipx 190x6 son derece kaliteli bir monitör.
  • 1.2 değil 1 milyar
    hatta yurtdışında 750 milyon. (bknz: tigerdirect)

Türkiyede neden böyle faiş fiyatlarla satılıyor anlamış değilim bu VP930.
  • quote:

bu aleti satın almak için bir site veriyim..

link = TIKLA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.