Şimdi Ara

Philips 190G6FB Hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Philips 190G6FB almayi dusunuyorum. Kullananlara danismak istedim. Yardimci olabilirseniz sevinirim.

Acaba 190G6FB'de TV ozelligi daha dogrusu TV tuner'i var mi?. Kilavuzunda uzaktan kumanda ve anten girisinden bahsediliyor ama ulkeden ulkeye degisebiliyormus.

Varsa TV goruntu kalitesi nasil? Interpolasyon basarili mi?

Genel olarak begendiginiz ya da begenmediginiz yonleri nelerdir? Tavsiye eder misiniz?

Tesekkurler,

• süper monitör aldım kullanıorum böyle keskin görüntü yok görmedim daha. gözümü alıyor resmen. 0 ölü piksel garantiside cabası. yanlız elinde olan bana söyleyebilirmi benim ses açma kapamada sorun var sanırım. 3 tur atıorum anca %100 oluor. kapatmak içinde öyle. 3 tane 360 derece tur bozuk mu ses açma kapama acep?
  • Lcdlerde en sevmediğim özellik bu.Bazıları çok fazla parlak...
  • haklısın çok parlak beyaz ya da gri yerler beni bazen rahatsız etmior değil açıkcası.
  • DOSTUM CD NİN İÇİNDEKİ 2,1 PROGRAMI KURDUNMU DÜZELİYO.BU ARADA BENDE DE OLUYO 360 DONDURE BİLİYOSUN BAZAN
    PROGRAMIDA YUKLEDİKTEN SONRA OLMADIYSA.SES DENETİMİNDEN SIFIRA GETİR SESİ EKRANDANDA SONRA SES DENETİMİNİ KAPAT AYARI ORDAN YAP HEP EKRANIN USTUNDEN.KALVYEDEN SES DENETİMİNDEN KISDIGIN ZAMAN SESİ EKRANDAKI AYAR KACIYO.KOLAY GELSİN

• BU ARADA GORUNTU AYARLARINDAN ORIGINAL YERINE 6500 KULANDIGIN ZAMAN GOZLERİN RAHATLIYO.TABİ BİRAZ KARARIYO.MAM RENK VE PARLAKLIK AYARINDAN DUZENLEDİGİN ZAMAN SORUN KALKIYO.BEN OYLE KULANIYORUM.ORGINAL AYARINDA COK PARLAK OLUYO.ZATEN FABRİKA CIKSINDA 9500 AYAR KURULU.6500SELAMETLE

• teşekkür ederim dostum cd'yi hiç takmamıştım bile bi deneyeyim bakalım. bende 6500 kullanıyorum zaten yoksa görüntü hakkaten acayip canlı ve net:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips Fw855C Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KalinDona

Merhabalar,

Philips 190G6FB almayi dusunuyorum. Kullananlara danismak istedim. Yardimci olabilirseniz sevinirim.

Acaba 190G6FB'de TV ozelligi daha dogrusu TV tuner'i var mi?. Kilavuzunda uzaktan kumanda ve anten girisinden bahsediliyor ama ulkeden ulkeye degisebiliyormus.

Varsa TV goruntu kalitesi nasil? Interpolasyon basarili mi?

Genel olarak begendiginiz ya da begenmediginiz yonleri nelerdir? Tavsiye eder misiniz?

Tesekkurler,

Oyun için cok guzel bi monıtor ama tv tuner falan yok sadece rca girişleeri var yanii vcd-dvd player veya receiver gibi aletlerı deırek baglamana yarıyo HDTV-DVI VAR suda bi gercek monıtorun cd sını pc ye tanıtın monıtor ayarlarını pc otomatık yapar.yoksa partlaklık yuksek oldugu için gözlerını alırr...))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drifter_Soldier -- 14 Haziran 2006; 23:02:48 >

• Bende kesinlikle tavsiye ederim.Parlak olması bence daha iyi çünkü gerçekten daha net bir görüntü alınıyor!Ama tv tuner yok malesef scard girişleri var
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum bu monitörde ses kartının özellikleri nasıl bilgisi olan var mı? creative sound blaster 128 bit var bende onumu kullanıyım bunumu? teşekkürler...
  • bu lcdyanı philips 190g6fb de de 0 ölü pixel garantisi yok.3 taneden sonra degısım yapıyorlar
  • benim aldıgım yer ankara teknorama 0 ölüpiksel garantisi vardı o yüzden bunu tercih ettim benQ 20inç widescreen yerine...
  • philips 'e mail attım ben bu konuda verdıklerı cevap 3 ölü pixel olunca degistirilıyo dedıler.yoksa bende alıcaktım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 22 Haziran 2006; 13:42:47 >
  • subwhoofer + ekranın yanlarında güçlü speaker lar var scart girişi var tv izlerkenn çözünürlük aynı kalır sony nin xblack gibi ekranı var süper bişeyde elimeize gelmiyor pek fazla bende satacam müşteri istiyo ama ithalatta sorun var bulamıyorum 1000-1100ytl arası
  • quote:

Orjinalden alıntı: @uiKSilveR

philips 'e mail attım ben bu konuda verdıklerı cevap 3 ölü pixel olunca degistirilıyo dedıler.yoksa bende alıcaktım .

valla sana yalan borcum yok. aldım taktım 1 tane ölü piksel çıktı aradım götürdüm yenisini aldım çatır çatır ölü pikselsiz kullanıyorum şimdi...
  • yok dostum zaten 8 gun ıcınde olu pixel cıkarsa degisim yapıyorlar.sonucta gerıde verebılırsın.ama ben bana philipsten gelen mail dogrultusunda bunu dıyorum.istersen sende philips arayıp veya maıl atıp sorabılırsın
  • ya arkadaşlar cd 'den sadece tanıtabildim ben monitörü başka bişey yapamıorum. çalışması için bi program filan mı lazım?
  • quote:

bu lcdyanı philips 190g6fb de de 0 ölü pixel garantisi yok.3 taneden sonra degısım yapıyorlar

ARKADASIMN KAFANMI GUZELL GEL BEN SANA SATIYIM 6 AY İÇİNDE 1 TANE CIKSIN TUT GETIR BIREBIR DEGISTIRIYIMM BENCE BIRAZ DAHA ARSTIRRR
  • Ya bende almayı düşünüyorum. Kafama takılan şeyler var.
    1-Monitör parlak olduğu için mesela oyun oynarken hem kendinizi hemde görüntüyü mü görüyorsunuz ? Yani parlaklıktan kendi yüzünüzü ekranda görebiliyor musunuz ?
    2-HD girişleri mevcut mu ? Mesela ilerde bir HD player aldım. Onun ile bu monitörü bağlayabilir miyim ?
    3-Ses sistemi olarak illaki onunkini mi kullanmak zorundayım ? Şu an mevcut olanı kullansam olmaz. Yahut ikisini birlikte kullansam olmaz mı ?

Bana yardımcı olursanız çok sevinicem. Cevaplarınızı dört gözle bekliyorum.
  • Hocam Gold da veriyolar ölü pixel garantisini.öle 8 gün sınırıda yok
    quote:

yok dostum zaten 8 gun ıcınde olu pixel cıkarsa degisim yapıyorlar.sonucta gerıde verebılırsın.ama ben bana philipsten gelen mail dogrultusunda bunu dıyorum.istersen sende philips arayıp veya maıl atıp sorabılırsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.