TTnet in verdiği phenom 9750 li sistemi alıp eski sistemimi emekli yapmaya karar verdim.
eski sistemim :
amd venice 3200 + 2*512 ddr400 ram 80 gb hdd ati 3870 ekran kartı 17 inch philips 107E5 monitör.
almayı düşündüğüm sistem ttnetten :
phenom9750 x4 320 gb hdd 2 gb ddr2 800 ( buna 2 gb daha eklemeyi düşünüyorum )toplamda 4 olacak 20 inch wide lcd exper monitör. ati radeon 4550 128 mb / 768 mb hypermemory ( buna şuanki ssitemimde bulunan sapphire 3870 ekran kartını takmayı düşünüyorum.
oyun olarak sadece knight online oynuyorum.bunun haricinde excel ,outlook,winamp ve aynı anda net'de sörf yapabilir miyim ? kredi kartı kullanmıyorum.alacağım pc ttnet faturasına yansıyacak ve ayda toplam 95 tl verecem 24 ay boyunca ( internet 49 tl netlimit4 ve 44,99 *24 ay taksit.) bu arada 6 ay boyunca ttnet faturam kampanya dolayısı ile 30 tl olacak + 45 tl taksit. ) .eski mimarı olması benim için önemli değil.önemli olan belirttiğim beklentilerimi karşılar mı ?şuanki sistemim işimi rahat görüyor fakat oyunda iken winamp açtığımda kasıyor yada bellek read hatası verip oyunu kapatıyor. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
arkadaşım çok pahalı hem ttnet herkezi kazıklıyo ya keşke ilk önce foruma bir danışsaydın senin aldığın paraya 2-3 kar daha performanslı makine alırdın
henüz almadım.yarın gidip alacam.45*24 = 1080 TL ye geliyor.peşin olarak şuan bu parayı bir sistem'e veremem.yoksa bende tabiki phenom II x4 945 veya benzeri sistem alırdım.fakat belirtiğim gibi beklentim çok yüksek değil ve fiyat taksitle olacağı için önemli değil.şuanki sistemime göre muhakkak iyidir.belirttiğim beklentilerimi karşılasın yeter.bu arada revizyon olarak hangisi bu işlemci acaba ?
arkadaşlar değerli yorumlarımızı esirgemeyelim lütfen.
evet arkadaşlar TTnet bilgisayar almak'dan vazgeçtim.onun yerine 3 parça sıparış ettim.
phenom IIx4 955 gigabyte anakart kingston ddr 3 ram 1333 2GB tek parça
sadece bu parçaları değiştirsem bana yeterli gibi geldi .