Bildiğiniz gibi Phenom işlemcilerin çıkmasına çok az kaldı.. Bende bayramda PC topluyacağım.. 3 aydır bekliyorum.. 1 ay daha bekleyip Phenom almayı düşünebilirim.. Ya da şimdi 4200+ falan alıp sonra satıp Phenom alabilirim...
Ya da 5000+ Black Edition gerçekten ici oc oluyorsa (çarpanı açık) onu alıyım mı ?
Görüşlerinizi bekliyorum.. İyi bir PC istiyorum.
Arkadaşım, Phenom geldiğinde yüksek fiyattan satılabilir. Biliyorsan şimdi kullandığımız anakartlar tam olarak (HT 3.0) phenom işlemcilerini desteklememektedirler. Sonradan phenom alsan bile ister istemez anakartını da değiştirmek zorunda kalırsın sonradan. Bilgisayarın var mı şu anda??
Şuanda bilgisayarım yok.. Laptop var ama bu durucak.. 1000 dolar bütçem var.. şimdi AMD 4000+ işlemci alırım.. Phenom çıkar.. 1-2 ayda fiyatları tam oturunca 4000+'ı çöpe atıp Phenom alırım.. Ama ona göre anakart almam lazım tabi o da çok önemli.. Çok kafam karıştı.. yardım.
Arkadaşlar şimdi hesaplama yapıyorum.. Phenom'un iyi modeli (10 model var en iyi 3 model) Şubat'ta ne kadar olur fiyat olarak... Tecrübeli arkadaşlardan tahmin bekliyorum..
10 model bile tahmini bir şey. İşlemciler çıktığında bir tahmin edilebilir. Çıkış fiyatları da tam olarak hala belli değil. Bence şubat çok erken...
Şubat çok erken diyorsan bıraktım bu hayali hocam zaten.. şubata yarım yıl var
Ben cobra alıcam 5000+ black edition.. OC'mide yaparım.. 3.5 GHz taş gibi kullanırım..
Fiyatı uygun ama core ler de güzel oc olur. Sen bilirsin...
Şubat çok erken diyorsan bıraktım bu hayali hocam zaten.. şubata yarım yıl var
Ben cobra alıcam 5000+ black edition.. OC'mide yaparım.. 3.5 GHz taş gibi kullanırım..
En iyisi Para olsa bende toplıycamda bakalım
"1 ay sonra" Phenom almak biraz hayal gibi. Çünkü işlemcinin piyasaya resmi giriş tarihi Q1 2008, sadece Kasım ayında AMD'nin piyasaya "tadımlık miktarda" işlemci vereceği söyleniyor ama bu işlemcilerin Türkiye'ye kaçının geleceği, ya da onlar gelse bile düzgün anakartların gelip gelmeyeceği soru işareti. Malumunuz üzere AMD'nin ürün startları, özellikle Türkiye'de, biraz problemli oluyor.
Bu yüzden bence upgrade hesabı yapanların Phenom'u Şubat 2008 gibi düşünmesinde fayda var.....
dostum şu bilgisayar toplama işini tek bi konu üzerinden yapsan daha faydalı olur senin için sanki...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme