Arkadaşlar phenom x6 1055T işlemci ve de western digital sata 3 bi hdd sipariş ettim. Şimdi bunlarla uyumlu bi anakart bakınıyorum. 300tl altı f/p ürünü iyi bi anakart önerebilir misiniz
Bu 3 anakart arasında takıldım kaldım. Phenom X6 1055T işlemci ve Asus HD5870 1GB Ekran kartı ile kullanacağım. WD Sata3 harddisk kullanacağım. Kasam Thermaltake VL20001W2Z ELEMENT V.
Hangisi daha iyi olur? Ram konusunda da henüz karar vermedim. Overclock hiç yapmadım. Yapmayıda düşünmüyorum. Stabil kasayı açmadan uzun süre sorunsuz olarak kullanabileceğim bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum.
Ram ise 4 yada 6GB, 1333Mhz, soğutuculu olacak. düşük voltaj da olmaz sanırım.
Bu 3 anakart arasında takıldım kaldım. Phenom X6 1055T işlemci ve Asus HD5870 1GB Ekran kartı ile kullanacağım. WD Sata3 harddisk kullanacağım. Kasam Thermaltake VL20001W2Z ELEMENT V.
Hangisi daha iyi olur? Ram konusunda da henüz karar vermedim. Overclock hiç yapmadım. Yapmayıda düşünmüyorum. Stabil kasayı açmadan uzun süre sorunsuz olarak kullanabileceğim bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum.
Ram ise 4 yada 6GB, 1333Mhz, soğutuculu olacak. düşük voltaj da olmaz sanırım.
Gigabyte anakart kullanıyorum şuan çok da memnundum fakat yüksek frekanslarda RAM desteklememeleri bence dezavantaj. Asus şu üçlü arasında bana daha cazip görünüyor hatta almayı bile düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme