Şimdi Ara

Phenom II X4 965 artık alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Leone-510

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

benim de kaynim ay'a gitmis simdi mars seyahatinde oldugun icin resim isteyemiyorum yahu birak 3 senedir kullandigim phenomII'yi arkadasindan mi ogrenecem.4.55 yapan arkadasim var benim ama stabil degil diyor adam ve gunluk kullanamiyor.4.3 phenomII'yi 1.55v gibi voltajla su sogutma olmadan gunluk kullanip oyun oynayip aylarca kullanmak guven ozveri ister.gormek baska test almak baska gunluk kullanmak baska bir seydir oc bolumundeki phenomII oc klubunu ben de biliyorum hicbiri de o gosterdikleri hizlarda kullanmiyor test alirlar en fazla.her 965 4.3 yapmaz cekirdekler bagimsiz ben adilik yapacam derse biri bir sey diyemiyorsun o yuzden kotu cekirdekleri kapatip x3 x2 diye sattilar.sen o anakarti yakmadan islemciyi calistirabilirsenm bi oc dene kullaninca anlayacaksin beni.

quote:

Peki intelin oyunlarda amd'ye göre fazla fps vermesinin bi sebebi var mıdır ?

vardir ama intelin deme 2500k'nin de yoksa intelin de zayif islemcileri var intel diye bir islemci yok milyon tane modeli var ama seni ilgilendiren 2500k.2500k'nin cekirdek performansi cok yuksek dedim ya yukarida.bu da min fpsleri yuksek yapiyor yoksa intel daha yuksek fps almiyor ekran kartin kadar oynarsin ama intel olursa min fpslerin daha yuksek olur.gerekli gereksiz bana 30 olsa yeter ya da ben daha yuksek isterim dersin orasini bilemem.butcen varsa 2500k al butcen yoksa 965 isini gorur cok da karistirma.daha az para vererek birbirinin sifira sifir ayni urunu alamazsin yok oyle bir dunya.

Efkarlanmışsın ihtiyar

955 alanlar bir ara çatır çatır voltajsız 4.1 4.3 falan yaptılar öyle çok iyi olmayan anakartlar üzerinde hemde.

965 alıp ben 4.3 gördüm diyeni görmedim voltajsız aradaki 30 tl ucuzluk yüzünden 955 aldı herkes. 965 alırsanız 3.8ghz de kullanırsınız voltajsız elinizdeki anakart ddr2 olduğu için voltajla kullanacağınız değerler de biraz yüksek olur.

Hocam arkdaşın arkadaş dediği arkadaş benim :D

buyrun 3d mark linkim isterseniz ss da vereyim.

http://3dmark.com/3dm11/3026360

Bu ss de arkadaşa sattığım anakart ile alınmış ss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdurmaz85 -- 11 Temmuz 2012; 8:57:04 >

• +
    AMD Ryzen 7 5800X3D Msi RTX 3080 Suprim X 10G Msi B550 Tomahawk G.Skill Trident Z Neo RGB 32GB 3600Mhz CL16 (16.16.16.36 Samsung B-Die) DeepCool LS520 WH 240MM WD Black SN770 1Tb Gen4 WD Blue SN570 1Tb Gen3 Samsung 870 Evo 1Tb Samsung 860 Evo 500Gb Seasonic Prime Snow Silent 650W 80+ Platinum CM TD500 Mesh V2 ARGB Beyaz Viewsonic Omni XG2431 24" 240Hz IPS
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdurmaz85

quote:

quote:

benim de kaynim ay'a gitmis simdi mars seyahatinde oldugun icin resim isteyemiyorum yahu birak 3 senedir kullandigim phenomII'yi arkadasindan mi ogrenecem.4.55 yapan arkadasim var benim ama stabil degil diyor adam ve gunluk kullanamiyor.4.3 phenomII'yi 1.55v gibi voltajla su sogutma olmadan gunluk kullanip oyun oynayip aylarca kullanmak guven ozveri ister.gormek baska test almak baska gunluk kullanmak baska bir seydir oc bolumundeki phenomII oc klubunu ben de biliyorum hicbiri de o gosterdikleri hizlarda kullanmiyor test alirlar en fazla.her 965 4.3 yapmaz cekirdekler bagimsiz ben adilik yapacam derse biri bir sey diyemiyorsun o yuzden kotu cekirdekleri kapatip x3 x2 diye sattilar.sen o anakarti yakmadan islemciyi calistirabilirsenm bi oc dene kullaninca anlayacaksin beni.

quote:

vardir ama intelin deme 2500k'nin de yoksa intelin de zayif islemcileri var intel diye bir islemci yok milyon tane modeli var ama seni ilgilendiren 2500k.2500k'nin cekirdek performansi cok yuksek dedim ya yukarida.bu da min fpsleri yuksek yapiyor yoksa intel daha yuksek fps almiyor ekran kartin kadar oynarsin ama intel olursa min fpslerin daha yuksek olur.gerekli gereksiz bana 30 olsa yeter ya da ben daha yuksek isterim dersin orasini bilemem.butcen varsa 2500k al butcen yoksa 965 isini gorur cok da karistirma.daha az para vererek birbirinin sifira sifir ayni urunu alamazsin yok oyle bir dunya.

Efkarlanmışsın ihtiyar

955 alanlar bir ara çatır çatır voltajsız 4.1 4.3 falan yaptılar öyle çok iyi olmayan anakartlar üzerinde hemde.

965 alıp ben 4.3 gördüm diyeni görmedim voltajsız aradaki 30 tl ucuzluk yüzünden 955 aldı herkes. 965 alırsanız 3.8ghz de kullanırsınız voltajsız elinizdeki anakart ddr2 olduğu için voltajla kullanacağınız değerler de biraz yüksek olur.

konuda atıp tutan arkadaşlar ss ten sonra nasıl sakinleşmiş dimi
    bu sıcaklarda 4,2 ye kadar çıktım günlük kullanımda :) sıvı soğutmaya geçmeden 4,3 ü görüyim diyorum ama bu sıcaklarda bakalım nasıl yapıcaz :)

• o islemci 4.0 ı gorur ama takoz olmaması lazım.benimki takoz mesela,4.0 da mavi ekran
    2500k ile arasında tabii fark olur ama 3-5 fps fark eder

Orijinalden alıntı: hasan3486

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdurmaz85

quote:

quote:

quote:

Efkarlanmışsın ihtiyar

konuda atıp tutan arkadaşlar ss ten sonra nasıl sakinleşmiş dimi
    bu sıcaklarda 4,2 ye kadar çıktım günlük kullanımda :) sıvı soğutmaya geçmeden 4,3 ü görüyim diyorum ama bu sıcaklarda bakalım nasıl yapıcaz :)

Sorma gecenler de bir topicte az kalsın mahkemelik olacaktık neyseki arkadaşın hesabını hakaretten dolayı kısa süreli kapattırdık hatasını anladı olay sonuclandı. ss veriyorum msn den cam acıyorum adam yine yalan diyor :D

• 965 bir efsane tipki 5770 gibi butceye gore her zaman tercih edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sistem 1: Asus Rampage V Extreme-Intel Xeon E5-2630v3-Asus GTX 690-G.SKILL Ripjaws4 DDR4 16 Gb 3000 Mhz@1866 Mhz -Corsair F240-WD Caviar Black 1 Tb-Corsair H100i-Corsair Obsidian 900D-Acer GD245HQ 3D-EVGA SuperNova 1600W G2(ölü)/Corsair HX1000i-Creative ZxR-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros/Corsair M65 Pro RGB-Audio-Technica AD2000X-2*Logitech Z5500+Edifier DA5000 Pro-Logitech G27
    Sistem 2: Asus Rampage IV Extreme-Intel 3930K-EVGA GTX 1080 F.E.-Corsair Vengeance 32 Gb 1600 Mhz -Ocz Vertex 4 256 Gb-Corsair HX850-Corsair H100i-Corsair Obsidian 800D-Asus VG278H 3D-Creative Recon3D Fatal1ty Champion-Creative Fatal1ty MKII-Corsair K95 RGB-Razer Ouroboros-Seagate Barracuda 1.5 Tb-Western Digital Green Point 2 Tb*2-Western Diital Green Point 4 Tb
    Sistem 3: Asus G750JH-Logitech MX Master-Asus Xonar U7 Echelon
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.