Bildirim
phenom 2 x6 için anakart ve ram öneri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
bu kart benimde aklımda. ama sanki bu karttan özellik olarak daha düşük asus daki kartlar daha pahalı. bunun nedeni nedir. bilmediğimiz birseylermi var. fiyat olarak biraz daha çıkabilirimde -
eğer tek ekran kartı kullanılcaksa ve çok üst düzey hızaşırtma düşünülmüyorsa kartın pek bir eksiği yok..
zaten mevcut anakartlar bulldozer işlemcileri desteklemeyecek
o nedenle daha fazla para vermeye gerek olmadığını düşünüyorum -
http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_29547_ASUS_M4A78T-E__Amd_790GX__Soket_AM3__DDR3-1600__HD3300__Anakart.html
bu kart ile önerdiğiniz kart arasında ciddi bir fiyat farkı var halbuki özellik olarak bu daha düşük gibi bunun bilmediğimiz bir sebebi olabilir mi? cok saol cevapların için... -
ASUS M4A78T-E nin fiyatının yüksek olmasının nedeni 8+1 phase lı olması (overclock da küçük bir avantaj sağlıyor) ve HD3300 onboard ekran kartına sahip olması.Eski bir çipsete 790GX/SB750 çipsetine sahip.Usb 3.0 ve Sata 3 desteği yok.Burada bende ooppss hocanın önerdiği MSI kartı almanızı tavsiye ediyorum. -
peki arkadaşlar değerli bilgileriniz için çok saolun. -
evet arkadaşlar benimde bir arkadaşım yeni sistem toplayacak amd x6 1055t işlemciye göre en iyi ankart bu önerdiğiniz msı mıdır? -
birde biraz araştırdım da bu önerdiğiniz msi 870a-g54 anakartın phenom 2 x6 ile bios update ten kaynaklanan bir sorunu olabiliyormuş. yani kart x6 yı tanımıyormus. bu doğrumudur. ne önerirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: apocalips1453
birde biraz araştırdım da bu önerdiğiniz msi 870a-g54 anakartın phenom 2 x6 ile bios update ten kaynaklanan bir sorunu olabiliyormuş. yani kart x6 yı tanımıyormus. bu doğrumudur. ne önerirsiniz
ben de aynı konu üzerinde araştırma yapıyorum ama henüz net bir cevap alamadım. anakartı alır almaz servise göndermek istemiyorum. elimde bios update yaparken kullanabileceğim bir amd işlemci de yok. ne yapılmalı? -
ben biraz araştırdım da yeni alacagınız bu anakartlar sorun çıkarmıyor kesinlikle. web i taradım şimdiye kadar sadece birkaç kişi bu sorunu yaşamıs. bu da herhangi başka bir kartta aynı problemi yaşama olasılığınız ile aynı. kronik bir sorun değil yani. ben satın aldım bile:D -
kronik bir sorun olmaması sevindirici bir haber. umarım benim aldığım sorunlu olmaz :) teşekkürler. -
bunu al tepetepe kullan ister overclock yap ister yapma ayrıca 6 çekirdek destegide var her türlü yeter.http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_34513_ASUS_M4A785TD-V_Evo_U3S6__AMD785G__AM3__DDR3-1800__HD4200__Anakart.html
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X