Şimdi Ara

phbotta artık oyuna gırmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • phbotta artık gırmıyor connected yazıyor ve server world traffic diyor amacları ne anlamıyorumkı ya boyle bır bugmu olur gercekten joymax cıldırmıs

• Evet, son günlerde de o sorun giderek arttı. Gateway server kısmını "Random" olarak seç, sürekli denemeye bırak. Başka çare yok. Gerçi girsen de bir şey olmuyor. Start'layınca, DC'ler de start'lanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten randomda be kardeşim üzülüyorum gerçekten boyle bir oyunun çöküşü salı gününkü patchde inşallah birşeyler yaparlar
  • Yarınki bakımda(!) da bir şey değişmeyecek. Fellow pet bug'ı giderilecekmiş(!), kırık kalp etkinliği başlayacakmış.

• ya bunlar nasıl şirket serverlarda bug oldugunu bile bile kaldırmıyolarmı yani inanmıyorum
  • Server'ların dolu olması en büyük bug. Herkes satıyor, şehir bomboş; yine de 3500/3500. Kapatsalar da kurtulsak ya.

• ya oyunu satsınlar madem bu kadar ilgisizler başka firma alsın en azından yeni alan firma oyunu adam eder ya birde birşey sorucam 1 gündür deniyorum girmeyi phbotla ama girmedi sen oyundamısın şuan ve girdiysen nasıl girdin büyük ihtimal resten sonra girilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    oyuna giremiyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Umarım başka şirkete satılır.

Şu anda 10 char açık bende. Client'ı açmadan, bot üzerinden clientless olarak deniyorum, giriyorlar.

• bende de sbot var ama 1 haftadır eveet tam 1 haftadır oyuna giremiyorum. neden full dolu swler anlamıyorum. girenler nasıl giriyor acaba ? ille premium mu alalım. yani alsam basamayacağım ki giremiyorum oyuna...

phbot mu alsam acaba ?
  • phBot ile oyun client'ini açmadan, bot'un üzerine ID-PW-2nd PW yazarak oyuna girilebiliyor. Ben bu sayede onlarca char'ı aynı anda denemeye bırakabiliyorum. Eninde sonunda giriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

phBot ile oyun client'ini açmadan, bot'un üzerine ID-PW-2nd PW yazarak oyuna girilebiliyor. Ben bu sayede onlarca char'ı aynı anda denemeye bırakabiliyorum. Eninde sonunda giriyorlar.

2 sorum var :

1- sbot ile girişim bir yolu yok mu?
    2- phbot alsam client açamayacakmıyım? o zaman bir anlamı yok ki...
  • sBot'u iki senedir kullanmıyorum. Bu konuda yardımcı olamayacağım.

phBot, oyunun ışınlanma bug'ından yararlanıyor. Clientless durumdayken, bulunduğun yerden return scroll basarak client'a geçebiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

sBot'u iki senedir kullanmıyorum. Bu konuda yardımcı olamayacağım.

phBot, oyunun ışınlanma bug'ından yararlanıyor. Clientless durumdayken, bulunduğun yerden return scroll basarak client'a geçebiliyorsun.

YANİ PHbot şart diyorsun şimdilik. peki phbotta bunu nasıl yapacağımızı anlatabilirmisin? ben hiç phbot kullanmadım ama almayı düşünüyorum bu gece..
  • Senin açtığın konuya yazdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.