Şimdi Ara

PHARMATON- VİTAMİN TARZI ŞEYLER KULLANMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay bunları kullanmak sizce olumsuz etki yaratır mı yoksa faydasını gorur muyum

• Bünyeden bünyeye değişiyor 5 aydır pharmaton kullanıyorum sıkıntısı olmadı o yorgunluk hissini bi nebze de olsa alıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pharmaton kapsülü yutmak zor değil mi ya
  • pharmaton kullanımının tam randımanı 2. kutuda belli olur. sınava 30 gün kadar süre kalmış iken bence omega takviyesi veya l-arginine takviyesi kullanın. Özellikle balık yağı odaklanma algılama dürtülerinizi kuvvetlendirir 14. gün itibari ile.

İlaç danışmak isteyen pm atabilir. 2 senelik eczane teknikeri bi kardeşinizim, çalışmaya devam ediyorum mesai dışında da sınava hazırlanıyorum. Hem çalışıp hem sınava girecek arkadaşlara selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-64B87D2C4

pharmaton kullanımının tam randımanı 2. kutuda belli olur. sınava 30 gün kadar süre kalmış iken bence omega takviyesi veya l-arginine takviyesi kullanın. Özellikle balık yağı odaklanma algılama dürtülerinizi kuvvetlendirir 14. gün itibari ile.

İlaç danışmak isteyen pm atabilir. 2 senelik eczane teknikeri bi kardeşinizim, çalışmaya devam ediyorum mesai dışında da sınava hazırlanıyorum. Hem çalışıp hem sınava girecek arkadaşlara selamlar
    bende bu sene çalışıp sınava girmeyi düşünüyorum mezuna kalıp peki çalışma saati ve maaşlar nasıl eve gelince nasıl çalışıyorsun ve pharmarton gerçekten fayda sağlar mı ?

• Pharmatonun ne faydası var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne supradyn işe yaradı ne omega 3.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up balık yağı mı alsam o zaman
  • Bir sağlıkçı olarak tavsiyem gidin kan testi yaptırın. B12 düşükse kesinlikle takviye alın. Mesela ben gittim b12 tam sınırda hatta düşük çıktı doktorum iğne yazdı yapıldıktan sonra çok fark etti. Ezberlediğim şeyleri daha kolay hatırlamaya unutmamaya başladım. Tavsiyem budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Bir sağlıkçı olarak tavsiyem gidin kan testi yaptırın. B12 düşükse kesinlikle takviye alın. Mesela ben gittim b12 tam sınırda hatta düşük çıktı doktorum iğne yazdı yapıldıktan sonra çok fark etti. Ezberlediğim şeyleri daha kolay hatırlamaya unutmamaya başladım. Tavsiyem budur.
    hocam konsantrasyon eksikliğim olduğunu düşünüyorum bu aralar onun için 1 ay idare edebilecek bir şeyler arıyorum b12 me baktırdım sene bası normal denmişti
  • ilaç önerisi up
  • Kışın kullandım,bir faydası olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene 1 30 lu ve bu sene 1 tane 30 lu aldım. Bence alma faydasını görmedim. Keşke o para 1 kg et alsaydım
  • Pharmaton hakkında genel görüş kilo aldırdığı yönünde.Geçen sene kullanmıştım ve kilo almıştım.Ha bu pharmatona bağlı diyemem ama internette de böyle yorumlar okuduğum için bilgilendirme amaçlı yazmak istedim
  • Merkezi sinir sistemi uyarıcılarını kullanabilirsiniz; Ampethamine sınıfından lisdexamfetamine vyvanse ismi ile satılıyor diye biliyorum, özellikle hafıza konusunda iyi bir ilaç. Daha kolay ulaşılabilen yöntem olarak kafein tüketebilirsin, tükettiğin dozajı hesaplaman gerekiyor ama toleransı kırmak için.

Daha önceden yaptığım yorumdaki gibi uyarmam gerek, bu CNS uyarıcıları beyin yapısını değiştirir ve bağımlılığa neden olabilir. Bunu göz önünde bulundurarak kullanın.
  • dominus Cajal D kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: dominus Cajal

Merkezi sinir sistemi uyarıcılarını kullanabilirsiniz; Ampethamine sınıfından lisdexamfetamine vyvanse ismi ile satılıyor diye biliyorum, özellikle hafıza konusunda iyi bir ilaç. Daha kolay ulaşılabilen yöntem olarak kafein tüketebilirsin, tükettiğin dozajı hesaplaman gerekiyor ama toleransı kırmak için.

Daha önceden yaptığım yorumdaki gibi uyarmam gerek, bu CNS uyarıcıları beyin yapısını değiştirir ve bağımlılığa neden olabilir. Bunu göz önünde bulundurarak kullanın.
    İyi de o ilaçlar reçeteli değil mi hep? Denemek sıkıntı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05C9F9077 -- 3 Haziran 2018; 5:4:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05C9F9077

İyi de o ilaçlar reçeteli değil mi hep? Denemek sıkıntı..

Alıntıları Göster
    Evet, psikotrop ilaçlar. O yüzden orada uyarıda bulundum ve daha kolay ulaşılabilir bir yöntem olarak kafeini ekledim.

Kaldı ki bunun gibi CNS uyarıcılarından daha çok endişe etmeniz gereken ürünler var; hayvansal doymuş yağlar hypercholesterolemiaya neden oluyor ve atherosclerosis geliştiriyor. Rafine şeker derseniz zaten modern zehir diye açıklanabilir, bunları çok fazla tüketiyoruz ve bunun sebebi beyinimizdeki dopaminergic yolları, merkezi ödül sistemini uyarmaları. Kötü bağırsak bakterisilerinin miktarını arttırıp bağırsakta ûretilen serotonin miktarına zarar verdiklerini söylemiyorum bile.

Kısaca dediğim gibi bu CNS uyarıcılarının o kadar da tehlikeli olduklarını düşünmüyorum, endişelenirseniz kafein kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dominus Cajal -- 3 Haziran 2018; 5:24:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İmam Bayıldı

Bir sağlıkçı olarak tavsiyem gidin kan testi yaptırın. B12 düşükse kesinlikle takviye alın. Mesela ben gittim b12 tam sınırda hatta düşük çıktı doktorum iğne yazdı yapıldıktan sonra çok fark etti. Ezberlediğim şeyleri daha kolay hatırlamaya unutmamaya başladım. Tavsiyem budur.
    Hocam benimde b12 eksikti bana hap verdi 2 3 hafta önce bitti. Bu eksiklik devam ediyomudur yoksa tekrar doktara gitmek şartmı
  • DarK BrotherS kullanıcısına yanıt
    B12 eksikliğinin nedeni araştırılmalı. Eğer yiyeceklerden b12 almıyorsan yine düşecektir. Bazen de aldığın halde yükselmez. B12 emilimi bir hastalık nedeniyle de gerçekleşmiyor olabilir. Mesela benim yakınımda vardı böyle bir rahatsızlık 2 ayda bir iğne vurunuyor, ağızdan hiçbir türlü b12 alamıyordu. Yiyeceklerden almaya çalış. (Bende böyle diyorum ama ne kadar çabaladıysam alamıyorum o yüzden sürekli kan tahlili yaptırmaya gidiyorum.) Kan tahlili için en azından 1 ay geçsin öyle git baktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmam Bayıldı -- 3 Haziran 2018; 12:58:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.