Şimdi Ara

Pharmaton vitamin hapı kullanmalı mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pharmaton vitamin hapını bilenler ve kullananlar özellikle yorumunuz bekliyorum..

öncelikle 15 yaşında liseliyim.. dengesiz beslenme hayatım var genelde sabahları patates kızartması vs. öğlenleri döner , akşamlarıda ne varsa artık yerim.. kimi zaman gece 11 de kimi zaman 8 de..
    sadece buda değil fiziksel olarak da çok eksikliklerim var.. 18 tane ders ve 18 tane sınav olduğu için , üstelik 8 saatlik okuldan geldiğim için çok yorgun oluyorum ve gözlerimi zor açıyorum çok halsizim... yürüyüşümde de problem var dengeli yürüyemiyorum doktor iyileşmekte olan raşidizm demişti... ayrıca göz altımdada morluğumsu renk var d vitamin eksiklikliğinden olabilir diyorlar.
    derslere de tam konsantre olamıyorum vs. vs.

sizce kullanmalı mıyım pharmaton vitamin hapını ? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 27 Kasım 2012; 22:32:16 >

• doktor gerek görürse kullan. burada kullan deseler kullanacakmısın
  • Bende var ama icince cok migde bulantisi yapiyor icmeye useniyorum o yuzden ama yarin icicem cok yorgun dusmeye basladim bu aralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lSight

Bende var ama icince cok migde bulantisi yapiyor icmeye useniyorum o yuzden ama yarin icicem cok yorgun dusmeye basladim bu aralar

Aç karna içersen mide bulantısı yapar.

Konuyu açan arkadaş ;

Kullanmanda bir sakınca yok. Ama hergün kullanmak yerine haftada 2 kere kullansan yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

doktor gerek görürse kullan. burada kullan deseler kullanacakmısın

doğrudur zaten sağlık ocağına gidip onay alıcağım bu vitamin konusunda.. onaylarsa tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: alterreaz

quote:

Orijinalden alıntı: lSight

Bende var ama icince cok migde bulantisi yapiyor icmeye useniyorum o yuzden ama yarin icicem cok yorgun dusmeye basladim bu aralar

Aç karna içersen mide bulantısı yapar.

Konuyu açan arkadaş ;

Kullanmanda bir sakınca yok. Ama hergün kullanmak yerine haftada 2 kere kullansan yeterli.

Kahvaltidan sonra iciyorum. Yan etki gosteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antidepresan kullanmalımıyım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.