Bildirim
Phantom Drophead Coupe
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dönmeyen jant göbekleri, şemsiye olayı, navigasyonun saatin arkasında saklanması ve o kült direksiyon Dream Car başka bişe değil
-
Sanat eseri hakkaten. Gerçektende çok büyük. -
Maşallah üstü açık transporter. Detaylar müthiş. Çelik motor kaputu ve yatların güvertesinde kullanılan ahşaptan yapılan tente kapağı. Ne bileyim pek fazla yorum yapmak istemiyorum ama daha iyisi olamazdı sanırım. -
İşte bu yüzden zenginlere ölüm zor. -
Hesap ettim, yarın bankaya 18 000 lira yatırır ve yıllık %20,75 faiz getirisi olarak hesaplarsak yaklaşık 30 yıl sonra benimde bundan bitane olabilir -
Burhan üşenmeyip bileşik faiz hesabı mı yaptın Bu aralar gözükmüyordun iyisindir umarım.
Phantom'a ise söyleyecek bir şey bulamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Burhan
Hesap ettim, yarın bankaya 18 000 lira yatırır ve yıllık %20,75 faiz getirisi olarak hesaplarsak yaklaşık 30 yıl sonra benimde bundan bitane olabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: atiyba
Burhan üşenmeyip bileşik faiz hesabı mı yaptınBu aralar gözükmüyordun iyisindir umarım.
Phantom'a ise söyleyecek bir şey bulamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Burhan
Hesap ettim, yarın bankaya 18 000 lira yatırır ve yıllık %20,75 faiz getirisi olarak hesaplarsak yaklaşık 30 yıl sonra benimde bundan bitane olabilir
Teşekkür ederim, yorgun ama iyiyim.. Malum iş güç :) Gün içinde forumu iş yerinden log out olarak izliyorum, geceleri giriş yapıyorum ama yine konuları izlemeyi tercih ediyorum. Yaklaşık bir aydır fikrimi beyan edebileceğim yada tecrübemi aktararak katkı sağlayabileceğim pek konu göremedim. Boş konuşmaktansa susmayı tercih ettim
Bu arada bayağı üşenmeden hesapladım..
18 000 lirayı HSBC'ye yatırırsam, (yıllık %20,75 faiz) 5. yıl 40 136, 10. yıl 89 495, ve 13. yıl 144 797 liraya sahip oluyorum
Hatta daha da abartıp 13 yıl sonundaki parayı aylık faize çevirdim ve 1 947 liraya tekabül ediyor. Sanırım çalışmasamda 13 yıl sonra rahatım
Bu arada niye 18 000 lira üzerinden işlem yapıyorum bilmiyorum
-
bana sırf şemsiyesi yeter -
şemsiye olayı skoda super b de bile var, ama kurulamasi yok sanirim.
Dönmeyen jant göbekleri aslinda basit bir olay ,miknatis donmessini engeliyor sanirsam.
Vw phaeton da ise navigasyonu degilde ,havalandirmayi kapatan bir saat var
direksiyon sahsen ,igrenc .
Bagajin otomatik acilmasi ise cogu luks aracta bir opsiyon, misal bizim enistenin 730d'da da var
Celik kaput ise ,bosuna avurluk ,benzin tuketimi artmasi ,gerci bunu alan yaktigi benzini pek dert edecegini sanmiyorum ama
Kisaca zenginin mali zugurdun cenesini yorar mis
bana Maybach 62s verin57s de olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 5 Mart 2010; 20:35:30 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ka40
şemsiye olayı skoda super b de bile var, ama kurulamasi yok sanirim.
Dönmeyen jant göbekleri aslinda basit bir olay ,miknatis donmessini engeliyor sanirsam.
Vw phaeton da ise navigasyonu degilde ,havalandirmayi kapatan bir saat var
direksiyon sahsen ,igrenc .
Bagajin otomatik acilmasi ise cogu luks aracta bir opsiyon, misal bizim enistenin 730d'da da var
Celik kaput ise ,bosuna avurluk ,benzin tuketimi artmasi ,gerci bunu alan yaktigi benzini pek dert edecegini sanmiyorum ama
Kisaca zenginin mali zugurdun cenesini yorar mis
bana Maybach 62s verin57s de olabilir
Ben de Haydar sanmıştım. Şemsiyeymiş.
-
Superb'de de tahliye kanalı var diye biliyorum şemsiye için. -
ben beğenmedim ya şahsen :S
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X