Şimdi Ara

Phantom 3 Advanced

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir haftadir DJI in yeni Phantom modellerini inceliyor ve almayi düşünüyordum;dün nihayet direkt satiş yapan bir yer buldum ve gidip aldim.Aldığim model advanced modeli.Forumda bu yeni modelerden kullanan var mi bilmiyorum,varsa aleti tanimak adina yazar ve deneyimlerini ve önerilerini paylaşirsa sevinirim.
    Henüz uçurmadim,tanimaya alişmaya çalişiyorum ancak ilk izlenimim gerçekten kalitesi ilk bakışta kendini gösteriyor.Bir süredir walkera x350 premium kullaniyorum,walkeranin en yeni modeli,aralarinda çok açik kalite ve özen farki var.Premium u evde çaliştiramiyordum çok korkunç bir sesi var ancak advanced i çaliştirdim gürültüsünde çok ciddi bir fark var.Herşey yolunda giderse bugün uçuracağim.
    Herkese iyi uçuşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=74207443

Teşekkür ederim.Daha önce görüp okumuştum ancak alanlar açiklayici pek birşey yazmamışlar.
  • Dünden beri elimde olan ve ulaşabildiğim başka kaynaklardan temel bilgileri öğrendim ve ilk uçuşu da bugün gerçekleştirdim.Hatta hızımı alamayıp iki kez uçurdum.
    İlkinde başlarken herşey yolunda görünüyordu ancak uçurduktan 4-5 dakika sonra önce bir süre kamera görüntüsü dondu ve ardindan da 'Disconnect" uyarısı ile birlikte görüntü tamamen gitti.Havalandiği noktaya inişe geçti ancak işin ilginç tarafı kumandadan yönlendirebiliyordum.Daha sonra aç kapa yapip tekrar uçurdum
    ayni sorun tekrar etmedi.

İkinci uçuşta usb bağlantı kablosunu değıştirip bu kez tablet ile bağlantı kurdum.Aynı sorun yine oldu,indirdim ve tabletin wlan özelliğini kapatıp tekrar uçurdum bir sorun çıkmadı.Internetten benzer sorunlar yaşayanlari gördüm ancak çözüm önerileri çok fazla yavaş yavaş deneyerek öğrendcegim artık.

Diğer önemli bir konu şu;üç temel uçuş modu var ,F-A-P şeklinde bir düğme ile modlar arasinda geçiş yapiliyor.F ioc modu,A manuel kullanim,P ise gps-ultraschall-barometre yardimlariyla uçurulan mod.Burada anlamadiğim ve bilmediğim gps modunda güvenli uçarken ioc u naslıl aktifleştireceğimiz.Dji pilot menüsünde ioc u aktifleştirme butonu var ancak olmuyor.Uçarken düğmeyi F pozisyonuna getirmeyide denemedim çünkü ne ile karşilaşacağima dair herhangi bir bilgi edinemedim.Kullanip bilenlerin yardimina ihtiyacim var.

Başka bir konu kamera görüntüsü; diğer quadim x350 deki i-look kamera bundan daha net görüntü veriyor gibi.

Bunlar dişinda iyi tasarlanmış kaliteli bir ürün olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Cok stabil bir uçuşu var ve yere indirmesi özellikle çok kolay ve güvenli.X350 de en önemli sorunlarımdan birisi hızli ve yalpalayarak inmesi ve daha sonrada yan yatmasi,bazende ters dönmesiydi.Bu yüzden bir sürü pervaneyi yaraladim hatta bir defasinda sert inişten ayağini kirdim ve kendim yeni bir ayak uydurmak zorunda kaldim,orjinali beyazdı,ekleyeceğim fotoda göreceksiniz.
    Okuyacaklara,yorum ve öneride bulunacaklara,özellikle de kullanıcılarının vereceği bilgiler için şimdiden teşekkür ediyorum.

Foto. Yüklemede sorun var.Olmadı

• Fotolarhttps://store.donanimhaber.com/97/e6/c2/97e6c2b2cc6e405403e00ac377576c8b.jpg Phantom 3 Advanced Phantom 3 Advanced Phantom 3 Advanced
     Phantom 3 Advanced Phantom 3 Advanced Phantom 3 Advanced

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    0 ayarında gopro 5 hero black
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.