Şimdi Ara

Phanteks P300 - İnventus 228 TL / Fiyat 304 oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.420
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Phanteks p300 kasa inventusta indirime girmiş. Son bir kaç saat. Belki ihtiyacı olan birisi denk gelir diye buraya bırakıyorum.
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=9117

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeroztrk -- 8 Ocak 2018; 0:17:40 >

• güzelmiş kasa
  • jorge kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesi vs efsane kasadır. Bu fiyata bana göre rakipsiz. Tek dezavantajı tek fan ile gelmesi. Ama bu kadar uygun fiyata yine rakipsiz.

• coolgeo kullanıcısına yanıt
    Fiyat rakipsiz denk geldi. Kendime kasa bakınırken bir konuda denk geldim. Bir fiyatına bakayım derken fiyatı gördüm. Aldım bir tane. İhtiacı olan varsa kaçırmasın diye paylaşmak istedim.
  • şahsen 350 tlye s340 elite almasaydım alırdım bunu
  • MEMATİ kullanıcısına yanıt
    Normal fiyatı 300 tl civarında bu kasanında. Normal fiyatına bakınca belki s340 daha önde bir kasadır. Ama bu fiyat kaçacak gibi değil. Dark frishby gibi markaları bu paralara vermiyorlar :) İhtiyaç anında çok iyi denk geldi. Tek eksi yanı tek fan ile gelmesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün İnventus'ta genel bir indirim vardı. Bu kasayı ben de gördüm, hoş gözüküyor.
  • zamanında cok incelemiştim kasa topluyor olsam alırdım saolun
    p400s bence daha iyi görünüyor neweg de 60 dolara vardı
    gümrükle ilgili değişimler var amazontr acılıyor haberi geldi bakalım bi şeyler gelişsin ryzen e geciş yapmak lazım
  • bu kasada sessizlik nasıl?
    cooler master silencio 650 var, sessizliği iyi.
    fan gürültüsü sevmeyen biri için ikinci sisteme alınır mı?
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    İnirimleri biraz inceledim %5-10 arasında indirimler var.
  • Prof.Matematik kullanıcısına yanıt
    Hocam şahsen hiç o konuda bilgim yok. Ama öne 2 üste 1 tane 14cm fan takacağım. Sanırım çok sesli olmayacaktır. Sessiz model olan fanlardan takılabilir.
  • xxxcem kullanıcısına yanıt
    p400s kesinlikle daha karizmatik. Bu kasanın çok büyük olmaması, fiyatı ve sadeliği beni cezbetti doğrusu
  • turkeroztrk kullanıcısına yanıt
    Ekstra fanlar ve iyi bir psu eklenince normal kasaların fiyatına gelmiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exponent kullanıcısına yanıt
    Psuyu ayrı hesaplamak lazım. Bu kalitede bir kasa için fiyat çok makul. Benim gibi minimal ve sade sevenler için ideal bir kasa.
  • Az önce p400 siparişi geçtim oda indirimdeydi güzel denk geldi, teşekkürler.
  • Arkadaşlar dış görünüş takıntınız yoksa taş gibi cam kasalı kasa almanızı tavsiye ediyorum.

• Saat zannedip geldim gidiyorum

• Güzel kasa.guc kaynağı büyük olan arkadaşlar hesaplayıp alsınlar.kablo ile beraber max 19 cm olması gerek.disk sayisida önemli.sanirim ikinci bir 2.5 HDD/SSD aparatı çıkmıyor.mecbur altaki HDD yuvası kullanılıp güç kaynağı ona göre seçilecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat artmış . Bende geçen haftalarda bu kasayı aldım fiyatına göre çok iyi. Yanında gelen stok fanı çok sessiz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.