Az daha 3-0 tahminimi ilk maçtan patlatacaktı navi :D |
PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu] (9. sayfa)

-
-
2.maçlar da belli oldu.
-
başlamış 2. maçlar ben yarın sanıyordum
-
3-0 0-3 dan patladık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 14 Mayıs 2022; 20:0:43 > -
Vitality 0-2 gidiyor Spirit ise 2-0 Hiç beklediğim gibi değil
-
Spirit ne yapmış öyle Şu Rus takımları çok ters. Genç genç oyuncular çıkarıyorlar sürekli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam maçlar değişik geçiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 14 Mayıs 2022; 21:2:18 > -
Yoğunluktan dolayı maçları düzenli olarak güncelleyemiyorum kusura bakmayın
-
Vitality hep böyle ama sonraki sefere Vitality ye şans dahi vermem bu sondu benim için Turnuvalarda geçen sene 3-0 a challenger de vitality yazdım 3-2 ile zorla çıkmıştı Legend ten takımların niye gelemediği belli alt turdan gelenler hep çöp Şuanlık Spirit hariç ama spirit iyi takım demiştim lakin Legendte işler değişir.
-
Hayırlı olsun bu turnuva patlar..
5i bulacaz inş :D
navi, c9 kesin gibi, faze ve g2 da geçer diye düşünüyorum geriye ence ve furia kalıyor bende onlardan bir tanesi geçse eşittir 50 sonra ver elini 81 navi 82 g2 83..
-
İnşallah
çok şenlikli geçiyor maçlar
c9 da 3-0 a yazanların gözlerini yaşlı bıraktı NIP aşırı iyi değildi lakin c9 vasat seviyesindeydi, Nafany zaten tanınmaz halde kötüydü. Hobbit te kayıptı BO1 maçlar ama normal bence
-
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
-
valla patladıkya oyunculardan daha heyacanlı izlicez bi sonraki maçları :D
-
Ortalık karışmış biraz dün takip edemedim hiç
g2 de mumu dikti.
Sağolsun
-
CPH de kendi seçtiği mapte baya zorlanıyor. Spirit 3-0 yapacak gibi duruyor.
-
1 Saattir Vitality maçının bitmesini bekliyoruz. Nasıl çözülmez bir problem olduysa artık..
-
harbiden ne olmuş ki öyle
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X