Şimdi Ara

PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
1
Favori
17.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 Doğru seçimle geçtik ilk turu. Yeni tur için 1 gün 7saat seçim süresi var.

PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu]
  • PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu]

Dostlar ben seçimlerimi ilk aşamada böyle yaptım. Maçları özet halinde izleyebildim. Pek vakit yoktu.

Benim için garanti seçilecek ve 3-0'a bu takımları koyarak puanı riske etmeden seçilebilecekler Faze, Navi, G2, Vitality ve C9 olması gerekliydi. Bunun dışında kalan NİP ve Ence yerine alternatif üretilebilir mi üretilebilir.

İlk karşılaşmalar ve performansı baz alarak; Heroic ve Liquid olunca bana göre bu maçın kazananı Heroic olur, Liquid bu performans ile bu maçı kaybeder.

Keza 3-0 için BİG 'de oynanabilir.

0-3 için Liquid 'i seçmek istedim performans olarak dibi görmüş bir haldeler. Alternatif olarak Bad N.E. olabilir.

Sizlerin de paylaşımlarınızı bekleyeceğim. Hayırlı sabahlar olsun.

• Bende böyle yaptım

Edit: 3-0 için Navi veya G2 koymanızı tavsiye etmem. İlk maç NaVi vs. G2 olacak. %50 şansınız var riske girmeyin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 13 Mayıs 2022; 11:58:12 >

benim tahminler de bu şekilde, herkese bol şans :)

• Bende böyle yaptım :)

• KacaKTV kullanıcısına yanıt

İmperial yerine Furia seçimi daha iyi olmaz mı ?

• son hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castieello -- 14 Mayıs 2022; 13:45:45 >
  • -Nefer- kullanıcısına yanıt

Hocam ben ruh hastasıyım imperial olmadan olmaz PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizce nasıl olur efsaneler aşamasında seçimler? @ResistibiLiTy

• mtnei kullanıcısına yanıt

İlk turu kazandık yola kayıpsız devam. 2. turda Benim Pick'em Bu şekilde herkese başarılar Copenhagen Flames takımını çoğu kişi yazmamış g2 den de ENCE den de iyi takım Heleki Furia takımından 50 kat daha iyi takım Furia yazanlara ben şahsen anlam veremiyorum, Konu sahibi arkadaş zaten İmperial yazmış ne diyim ne bu brezilyalı sevgisi PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu]  uyarıyorum sizi PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu]  PİMP bile sınıfta kaldı Challenger de PİMP denen elemanada güvenmeyin fazla, Bu işi bilenlere bakın pimp streamer adam yorum yapıyor ama gerçek oyunu oynayan kişilerin arasında değil, Ve yaptığı tercihlerdede gördünüz, BadNewsEagles takımını benden başka forumda yazan olmamıştı ışığı gördüm ben geçen senede copenhagenflames takımına kimse şans dahi vermedi adamların yaptığı işi herkes gördü ha tecrübesizlerdi doğru ama bu sene onuda aştılar.

NAVI 3-0 a yazılmazda nereye yazılır arkadaşlar NAVI KARŞISINDA DURACAK TAKIM VARSA GÖSTERİN

0-3 e Liquidten başka hangi takım yazılır onuda söyleyin lütfen adamları canlı canlı izledik. Balla geldiler Legend stageye resmen dökülüyorlar Bne yi 0-3 yazanlar var direk yattı onlar onuda söyleyim. bne 0-3 mümkün değil bana göre. Belki bi ihtimal BIG 0-3 yazılır ama ama Syrson dan korkarım o adam belli olmaz ha şöylede düşünüyorum Xantares çöpü varken neydilerdide yokken nolacaklar ozmnda 1-3 ile elendiler şimdi 0-3 e gayet yazılabilir. Takımda birşey yok çünkü Legend stageden nasıl giriş yaptılar onuda anlamadım çünkü boş takım ama Liquid kadar kötü olamazlar. Astralis takımını eledi diye Liquid iyi takım demeyin Astralis te birşey yoktu

Benim yazmayı istediğim bir diğer takım ama yazamadığım NIP Hampus gibi oyuncu nadir bulunur yaptığı işleri bir izleyin başka birşey demiyorum ama tek başına heryere yetişemiyor ve REZ tabiki çok zeki ve kurt bi oyuncu keşke 2 sinin yaptığı şeyler c9 ve NAVI takımlarını ezmeye yetse yazardım

Cloud9 zaten Gambit bilmeyen varsa, Parayı bastı amerikalılar adamları komple satın aldı C9 yaptı G2 bozulmasa şansı var derdim ama zor üst tura çıkmaları dahi şüpheli ama g2 yerine NIP yazmayı düşünmüyor değilim daha düşünmekteyim tek o değişir zaten değişirse.

Heroic içinde geçerli tek NIP yerine yazarım harici asla değişmez.

Outsiders belki eksik kaldı ama pek güven vermedi oyuncuları formsuz, YEKINDAR yıl turnuva sonrası takımdan ayrılacağı için moralsiz sanıyorum takımada sirayet etmiş.

PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu]Matz - CSGO Channelyoutube
    - Credits:https://www.twitch.tv/esl_csgo - Contact: mzthsar23@gmail.com Best moments is the video where you find the best plays of the game with the best clips, best frags, csgo pro highlights, twitch highlights, with the best players in the world like coldzera, s1mple, device, stewie2k,kennys, niko, scream, fallen, симпл, zywoo, trk and much more. лучшие клипы, лучшие моменты csgo, яркие моменты, все здесь в одном видео. parhaat leikkeet, csgo pro -kohokohdat, nykytilan kohokohdat, kaikki täällä yhdessä videossa. moments forts de csgo pro, moments forts de twitch, le tout ici dans une seule vidéo. The best tier 1 and tier 2 teams in the world such as MIBR , G2 , Astralis , FURIA , NaVi , Liquid , mousesports , BIG , fnatic , Vitality , NiP , Dignitas , EG , OG , Heroic , Faze Clan , ENCE , Virtus pro, Spirit , Gambit.
    https://www.youtube.com/watch?v=G5A-ASzTbcI

EDİT: Şu maçıda bırakayım Gambit vs Copenhagen Flames INFERNO maçını özellikle izleyin. Gambit gibi takımı hallaç pamuğu gibi atan az takım gördüm Bu takımda benim ayrıca sevdiğim şey maçları çok aktif ve heyecan dolu izleyenede keyif vermesini biliyorlar.

Benim izlerken en keyif aldığım isim bu takımda.

1- Jabbi

2- NICOODOZ (awp)

3- Zyphon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 14 Mayıs 2022; 5:51:26 >

İlk turu iyi kötü atlattık PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu] , ikinci tur için şuan böyle yaptım. Cloud9, Navi ve Heroic aslında 3-0 yapacaklarını düşündüklerim ama alt tarafta bırakmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 14 Mayıs 2022; 2:52:38 >

• Bende bu şekilde yaptım, bol şans herkese.

• 3-0 için Heroic tercihi iyi bir seçim değilmiş anlaşılan gerçekten çok ilginç hatalar yapılıyor maçta. 12-0 olabilecek maçta Liquid 6-6 'ya getirdi.

5vs2 'lik raound'da aynı noktadan 3 kişi ayrı ayrı düşüyor .

• apex reyiz için vitality oynadık bizi pişman etme hadi olm

• 1 vs 5 de 4 adam kaybetmek vs. valla daha fazla izlemeyeceğim çok stresli.. Apex de pek ortalık da yok 4-8 ile oynuyor hadi hayırlısı. PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu] 

• bi estag ı düşüremediler alev atıyor adamın eli

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt

21 - 4 lük bir skor awp ile cidden çok iyi. Daha neler izleyeceğiz bakalım.

• NaVi G2 maçı çok keyifli oluyor

• navi zor kurtuldu

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.