< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 17 Mayıs 2022; 1:32:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu] (11. sayfa)

-
-
Coldzerasız Sk olur mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cloud9 elenmesi beni zora soktu hocam. G2 vs Furia maçında, G2 elenirse benim kupon gidiyor
-
Benimde aynı g2 maçına kaldı işimiz. C9 en azından elenmeseydi garanti eşleşme olurdu oda olmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
5 doğru seçim oldu şükür bu turda da ölmedik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Heroic, g2, copen favori gibi duruyor maçlarda ama turnuvanın favorisinin Navi olduğu artık aşikar. Belki bir Nip - Navi maçı heyecanlı geçebilir. Sürpriz olmazsa finalist belli gibi.
-
Bende 5i rahat garantiledim
her şey vitality ye bağlı
-
Resmen tek kale maç oynanıyor.
-
Kendi seçtiği mapte skora bak
-
yok abi bu vitality kadro olarak iyi tek tek isimler gayet güzel ama sonuç hayal kırıklığı
-
Copenhagen Flames'e 3-0 yazmıştım 2-0 yenip son maç yenildi.
İmperial'e 0-3 yazmıştım 0-2 yenilip son maç yendi.
Bugünün son maçı ikisi arasında kim yenerse benim için önemli değil ama İmperial yenerse güzel comeback olur. Cloud9'ı da eledi, benim kuponları bitirmeye oynuyorlar
-
Yenmeden gelmeyin
-
Kahraman galil benzetmesi iyiydi yalnız.
-
ikiside pickdeydi benim hangisi gelirse gelsin 5 oluyor g2 gelirse 6. başta cok umutsuzdum cp nip furia bunları seçmedim allahtan 0-3 liq geldi, bu arada final seçimi 24 saat sürecek naviyemi basacaz ne yapacağız :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 17 Mayıs 2022; 15:17:23 > -
Haha aynen tarafimiz belli
Clouıd9 dediğim gibi parayı bulunca Gambittekiler Amerikadayada yerleşince amaannn boşver zaten paramızı alıyoruz modunda oynyorlardı ruh yoktu bence c9 a iyi oldu geçen seneki naviye kafa tutan gambitten eser yoktu. Faze de beklenen gibi iyi değildi. Copenhagen Flames benm favorim ama eksikleri yine vardı lakin bir çok takımdan daha fazla oyunu keyif veriyor g2 pek iyi sinyaller vermiyor Niko ya bel bağlanmış Niko oynarsa karşı takım durduramazsa g2 kazanıyor, Niko oynayamazsa veya karşı takım durdurursa G2 kaybediyor. Eski Fazede olduğu gibi.
Navi Net oynuyor maç kaybetmeyede izin vermedi, Navi den başka 3-0 a kim yazılır demiştim hatırlarsanız, Yok imkansız kimse spiritte yazamaz spiritten kimse 3-0 beklemiyordur.
ben navi 3-0 ve liquid 0-3 ten direk 2 yaptım beni sonuçlar pek bağlamıyor rahat 5 oldu zaten
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X