Şimdi Ara

PG27AQWP-W vs. PG27UCWM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

PG27AQWP-W model monitörü aldım yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. 540hz oldukça iyi tandem oled ekranı da seviyorum. Kullandığım tv'de tandem oled. Rekabetçi oyunlarda sadece CS2 oynuyorum o da kız arkadaşımla ya da arada kendim giriyorum. Single oyunları daha çok seviyorum. Yakın mesafede keskinlik o kadar tatmin etmedi 2K monitörlerde. Single oyunlarda 4K keskinliği daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Sizce elimdeki Monitörü iade edip PG27UCWM modeli beklemeli miyim yoksa elimdekiyle devam mı etmeliyim? Çıkacak olan modelde 4K/1080p dual mode var. Elimdeki modelde ise 720p'de 720hz sunuyor. Ama 720hz'i sadece bir kez denedim ve görüntü çamur gibi. 4K ekranda 1080p aynı etkiyi mi bırakır yoksa daha iyi mi olur 720p'ye göre. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kanka, şöyle söyleyeyim sana. bende 2k ips ekran var. ben de senin gibi cs2 oynuyorum. normalde 1920x1440 çözünürlüğünü tercih ediyordum ama şuan ekran kartım rtx 2060. bu yüzden de gecikme inanılmaz fazla oluyordu. ben de 1440x1080'e geçtim. görüntü biraz bulanıklaşıyor ve pikselleşmeler fazla ama bunun sebebi hem yatay hem de dikey piksellerin ölçeklenmesi. ben bir nevi yapay pikselle oynuyorum çünkü 1080p ile 1440p arasında oran yok ama 2160p, 1080p'nin tam iki katı. görüntün yine bulanık olacaktır ama benimki kadar kötü gözükmez.

Bu arada, cs2de oledin akıcılığı nasıl, ben de yazın şöyle yeni nesil 500 hz oledler çıktığında geçmeyi düşünüyorum. tavsiye eder misin?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.