PG27AQWP-W vs. PG27UCWM?
Merhaba arkadaşlar.
PG27AQWP-W model monitörü aldım yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. 540hz oldukça iyi tandem oled ekranı da seviyorum. Kullandığım tv'de tandem oled. Rekabetçi oyunlarda sadece CS2 oynuyorum o da kız arkadaşımla ya da arada kendim giriyorum. Single oyunları daha çok seviyorum. Yakın mesafede keskinlik o kadar tatmin etmedi 2K monitörlerde. Single oyunlarda 4K keskinliği daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Sizce elimdeki Monitörü iade edip PG27UCWM modeli beklemeli miyim yoksa elimdekiyle devam mı etmeliyim? Çıkacak olan modelde 4K/1080p dual mode var. Elimdeki modelde ise 720p'de 720hz sunuyor. Ama 720hz'i sadece bir kez denedim ve görüntü çamur gibi. 4K ekranda 1080p aynı etkiyi mi bırakır yoksa daha iyi mi olur 720p'ye göre. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Termal Macun sonrası yavaşlama.
Arkadaşlar merhaba. Dell G15 5521 SE model laptop için CoolerMaster MasterGel Pro Termal Macun R2 satın aldım. Macunu uyguladıktan sonra bilgisayarımda yavaşlama fark ettim. Hiç takılmayan oyunlarda bile 5dk 10dk sonra takılmaya başlıyor ve oynanmayacak hale geliyor. Macunu çok sürmüşümdür diye tekrar açıp temizleyip az miktarda tekrar uyguladım. Fakat durum yine aynı. Laptop açıldığında Dell logosu görünür fakat altında dönen yükleme işareti çıkmazdı. Açılması saniyeler alırdı. Şu an açılma süresi uzadı. Sorun nedir nerede hata yapmış olabilirim? Bilgisayarı dikkatli bir şekilde açıp macunu uygulayıp aynı şekilde tekrar topladım. Konu hakkında bilgisi ya da önerisi olan yazabilir mi lütfen?
IOS temalı ses göstergesi?
|
Xperia Z1 sürüm düşürme. Yardım!!
|
Laptop Wi-Fi Sorunu
PS4 baska hesaptan dıger hesaptakı oyunu oynama!
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 187)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Bölümü

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0