Şimdi Ara

Peugout 301 1.6 hdi Sel hasarı 1480

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam ben Tunahan. Pegout 301 araç buldum. Araç 2012 model 80 binde. 10 mayıs 2013 gaziantep'e felaket dercesine dolu yağmış. Bu dolu neticesinde araçta dolu izleri olşmuş. sahibi de bunu kaskodan yaptırmış. hasar kaydında sel/su hasarı olarak görünüyor. hasar kayıt bedeli de 1480 tl. Bu araç alınır mı? Acil yardımlarını bekliyorum. Araçta boya darbe yok . Fiyat olarak da 64 bin tl istiyor. (dolu izlerini vakumlatmış başka herhangi bir işlem yok)

• Gerçekten doludan kaynaklı ve düzeltildiyse sıkıntı olmaz. Piyasasını bilmem onu siz değerlendirin.

Ama gerçek manada sel gördüyse ve elektrik tesatı su aldıysa bulaşmayın kafayı çizersiniz tesat probleminden.
  • Genelde dolu kaynakli dedimmi niyese aklima en az yariya cam hizasına kadar suda kalmis gibi geliyor arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu piyasada, ucuza sapasağlam araba...

Kinder Sürpriz Yumurta...
    Peugout 301 1.6 hdi Sel hasarı 1480

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşi sözlükte 10 mayıs 2013 antepte dolu yağışı adına açılmış bir başlık bile var. Gerçekten inandım o konuda. Arkadaşın arabasında da aynı tarihte hasar kaydı var. Ben satarken sıkıntı yaşar mıyın acaba aşırı manada. Ayrıca cevaplarınız için çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: websosyal

Şu piyasada, ucuza sapasağlam araba...

Kinder Sürpriz Yumurta...
    iyi yani ağabey

• Normalde alın sorun deil derim ama şehir gaziantep olunca 2 kere düşünün expere de sokmadan kesinkikle almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 28 Nisan 2020; 1:17:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    Haklısınız .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fotoğraf mevcut değil mi ben tampon boyatırken bile fotoğraflıyorum dursun elimde diye.
  • Eski aracimda 2000 lira civarı sel-su hasarı vardı. Detay sorgu yapinca 500 lira civarı parça (abs beyni), 1500 işçilik gibi bir sonuç geldi.

Bilmiyor gibi sahibine sordum. Yağmurlu havada teker boyu bi suya girdim, abs ışığı yandı. Onu yaptırdım kaskodan. Aha şu parça değişti diyip gösterdi bagajdan eskisini çıkarıp.

Ben aracı aldım, satarken de sorunsuz zararsız sattım.

Siz de detaylı ekspertiz yaptırın, kafanızda sorun kalmasın.

Ha tabi, ben Gaziantep'ten tövbe araba almam, o ayrı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı alın düzce de onay oto veya tarcanlarda vs. expere sokun. Hemde bunu 1 gün içinde yapın mahkeme de lazım olabilir Antep ve çevresindeki experlerde çok sağlam değiller bilginiz olsun.
  • baktırın ve sonuçları görün..
  • Raporda sel hasarı değil dolu diye belirtilir.Araba su kaynaklı hasar aldıysa bulaşmayın derim. Üstte arkadaşların dediği gibi Antep söz konusuysa iki kere düşünüp alın ve gösterin

• Herkes Antep ile ilgili olumsuz bahsetmiş. Galeriden değil ise düzgün bir araç ve düzgün bir satıcı olamaz mı?

• Arkadaşın aracında da dolu yazıyor . Ama bunda sel su yazınca kafam karıştı iyice

• Hasar bedeninde sel su yazıyorsa sel su baskını olmuştur hocam. Dolu hasar nedeni farklı. Tutar düşük olduğu için sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Yukarıda arkadaşın dediği gibi ABS arızaları olabilir. Dolu izlerini ise kaskodan yaptırmamış olabilir.

Yani aracı alırken sen bil araç sel su baskını hasarlı. Satarken de böyle satacaksın.

• Mutlaka alacagım diyorsanız araç Antep aracı oldugu için çok iyi güvendiginiz bir yere baktırmanız gerekiyor. Ben araba aradığım zaman ilanlarda antep aracı görürsem direkt ilanı açmadan kapatıyorum.
  • dostum
    1. antepten araba alinmaz
    2. antepte galericiden araba asla alinmaz
    3. antepte galericiden sirket arabasi katiyen alinmaz
    4. antepten galericiden fiyati uygun diye sirket arabasi ölsen alınmaz
    5. dolu hasari diye sana sel hasarli araba satmaya calisiyorlar aman uzak dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko33 -- 28 Nisan 2020; 22:42:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.