Şu sıralar aklıma 106 lar yatıyor.Fiyatları uygun.Tabi 94- ila 98 arası.Ama bir sürü 106 var.GTI,XSI,XR,XN,quiksilver vs vs acaba bunların farkı nedir?SAdece şekilmi.GTİ tek kapı xn dört kapı.Acaba performans farkı var mı?Yoksa sadece tip mi?Bunların detaylı teknik bilgisini nernde nasıl bulurum?Varsa bilen arkadaşlar veya 106 kulanan varsa bi yardımcı olabilir mi?Teşekkürler.
gti lar 120 bg ama dierlerini bilmiorum
walla GTI'lar 120 BG onu biliorm,XS tek kapıydı galiba ama 75 BG,quiksilver tek kapı,farklı bi tasarım ve 90 BG olması lazım..dğerleride 75 di galiba...hiç kendimden emin olmadım bayağı bi karıştı
106 gti--1,6 120 hp go-kartın gelişmişidir 106 quiksilver--1,4 75 hp içi değişiktir q.silver donanımı vardır,güzeldir 106 xr--1,4 75 hp normaldir 106 xn--1,1 kaç beygirdi hatırlamıyorum ama gitmez 106 xs--1,6 90 hp diye hatırlıyorum ama emin değilim..
teşekkürler o zaman xn bana en uygunu.Sanırım 120 civarı yakar :)
yok canım o kadar da değilama ekonomi yaparsın ben olsam quiksilver modelini alırım çünkü donanım olarak tatmin edici ve ufak değişikliklerle gti a benziyor
quote:
Orjinalden alıntı: derkin
teşekkürler o zaman xn bana en uygunu.Sanırım 120 civarı yakar :)
kaç liradırki GTI yada quiksilver modelleri min 97 model???
quiksilver lar 2000-2001 ler 11-12,5 arasıydı gti lar üstündeki aksesuarlara göre 98 sonrası 14-20 arası ama 20 ye yakın olanlarda baya bi işlem mevcut
modifiye falan düşünmüyorum da olacaksada iyi olsun.Gerçi ikinci el gti muhtemelen yıpranmış ve çok zorlanmış olacak.quick silverde çok tatlı alet yaw...
Yakıt tüketimi (100 km'de 90 km/s sabit hızla) 6,3 litre 5 litre
Cok Yakın Dostumda GTI si Var Hatta Arabayi Beraber Almıstık Biraz Motorla Oynayinca 145 Bg yükseltik Hedef 180 BG
106 LAR GENÇLER ARASINDA ÇOK SEVİLİYO BENDE GENCİM AMA NİYE SEVMİYORUM BENDE Bİ PROBLEM Mİ VAR ACABA
quote:
Azami hız 187 km/s 160 km/s
Dostum 106 QuickSilver'le 180 gördüm sahsen ben yaptım
quote:
Orjinalden alıntı: derkin
Şu sıralar aklıma 106 lar yatıyor.Fiyatları uygun.Tabi 94- ila 98 arası.Ama bir sürü 106 var.GTI,XSI,XR,XN,quiksilver vs vs acaba bunların farkı nedir?SAdece şekilmi.GTİ tek kapı xn dört kapı.Acaba performans farkı var mı?Yoksa sadece tip mi?Bunların detaylı teknik bilgisini nernde nasıl bulurum?Varsa bilen arkadaşlar veya 106 kulanan varsa bi yardımcı olabilir mi?Teşekkürler.
106 gti--1,6 120 hp 10numara bi araç 106 quiksilver--1,4 75 hp kasa gtı kasasıdır ama asla yürümez 106xsı 1.4 75hp gitimez 106 xn--1,1 mümkün değil gitmez ama benzinde yakmaz 106 xs--1,6 90 hp çok benzin yakar diğerlerine göre epey bi seridir ama hepside çok seslidi
quote:
106 quiksilver--1,4 75 hp kasa gtı kasasıdır ama asla yürümez
Bu arabaya yürümez diyosan hemde asla sen gerçekten arabadan anlamıyorsundur bence
ben bir 306 sahibiyim bana quik yürür deme sakın komik oluyor gerçektende... ama tabi kime göre yürür yürümez dersen bana göre yürümez!!! yürüme kriterlerimiz farklı ve senin standartların düşükse yürür elbette :))
quote:
Orjinalden alıntı: PesimistChe
quote:
106 quiksilver--1,4 75 hp kasa gtı kasasıdır ama asla yürümez
Bu arabaya yürümez diyosan hemde asla sen gerçekten arabadan anlamıyorsundur bence
quote:
Orjinalden alıntı: cherry34
ben bir 306 sahibiyim bana quik yürür deme sakın komik oluyor gerçektende... ama tabi kime göre yürür yürümez dersen bana göre yürümez!!! yürüme kriterlerimiz farklı ve senin standartların düşükse yürür elbette :))
senin aracın 306 nın hangi modeli acaba? standartlarını merak ettim belki seni komik duruma düşürebilirim benim 106 1.4 ile