Şimdi Ara

PEUGEOT VE LPG (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
30.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • muhtemelen zavolieden menun kalmamış ve söktürmüştür.sonra da daha ucuz bir marka olan femayı taktırmıştır.
    quote:

    Orjinalden alıntı: ismail0307

    merhaba arkadaşlar aklıma bi soru takıldı, biliyosunuz ben aracımı aldığımda üzerinde zavoli marka kit vardı.. ancak kafama bişiy takıldı faturasına göre 2008 8. ayda takılmış 130000 km iken, bana araç 137000 de geldi ve şimdi 142000 i geçti.. hiç merak edip de bakmadım bunun simit tüpü ve içindeki sistemin markasına filan sonra eski lpg cime gittim 19 varkenkine ustamın dediğine çok takıldım, dediği şuydu abi bu sistem melezdir tüpü başka markadaır tüpün içindeki gösterge başka .. şok oldum ve hemen baktım baktımki simit tüpüm SAKA marka içindeki cihazda FEMA marka .. acaba sizin sistemlerinizde bu şekildemi yoksa benden önceki sahibi kazıklanmışmı anlayamadım.. yorumlarınızı bekliyorum.. teşekkürler




  • hayır araça kit bursa tomurcuk otoda takılmış faturası da var.. gerçi bu c.tesi bişiy olmazsa gidip sorcam bakalım çünki tomurcuk fema filan takmıyo .. neyse yarın öğreneceğim neymiş durum diye..
  • c.tesi sordum ancak buraya yazma fırsatım olmadı.. bursa y.tomurcuk tan makine mühendisi bir arkadaşla konuştum olayı bana söylediği şey zavollinin verdiği onay karşılığında tüp ve diper ekipmanlarda mühendisler odasının da onayı ile takılabiliyomuş ondan öyle takılmıştır dedi.. hoşçakalın



    quote:

    Orjinalden alıntı: ismail0307

    hayır araça kit bursa tomurcuk otoda takılmış faturası da var.. gerçi bu c.tesi bişiy olmazsa gidip sorcam bakalım çünki tomurcuk fema filan takmıyo .. neyse yarın öğreneceğim neymiş durum diye..
  • Çok eski bir konuyu hortlatmış olucam ancak yeni başlık açmak istemedim. Ben yaklaşık 1 ay önce 306 griffe aldım ve bu gün Atatürk oto sanayi sitesindeki cevre oto gaz'a sıralı sistem lpg taktırmak için götürdüm, lpg nin montajı yapıldı daha sonra denenmeye başlandı araç benzinde sorunsuz çalışıyorken gaza geçtiği gibi motorun devri düşmeye ve stop etmeye başladı 3-4 saat uğraştılar ancak sorunu çözemediler ve sabah 8:30 da bıraktığım arabamı akşam saat 6 da teslim alamadım evede otobüsle döndüm araç orada kaldı. Son 1-2 yol daha deneyeceklerini yine sonuç alamazlarsa lpg yi geri sökeceklerini söylediler. araç 98 model 306 griffe 1,6 motor atiker marka lpg takılacaktı. Bu araca lpg takamazsam açık konuşmak gerekirse benzin maliyetinin de altından kalkabilecek durumum yok mecburen geri satmak zorunda kalacağım 1 günde sıkıntıdan kurdeşen dökme noktasına geldim valla:s

    Bu işi yapabilecek bildik bi firma yokmu acaba ?




  • Ankara da peugeot yetkili servisi göral peugeot prins, teleflex, brc ve atiker montajı yapmakta ben 206 ma ve 3008 ime teleflex taktırdım ve çok memnunum hiçbir problem yok. 206 ve 306 lara atiker montajıda yaptıran arkadaşlarım var ve hiçbir problem yaşamadılar. İlgilenirsen göral rapide servisten ismail beyle grüşebilirsin. Şehir dışındaysan bence 1 gününü ayırıp iyi bir montaj yaptır kafan rahat olsun.
  • Konu farklı yerler kaymış.. Ben verilerimi yazıp kaçayım hemen....

    Peugeot 206 Roland Garros 2000 model sahibiyim..
    Aldığımda Lpg liydi. Aldığım şahıs doktordu ve masraftan kaçmayıp 1400- tl verip lovato taktırmış.. 22 lt kapasitesi.. Ruhsata işletmiş sağolsun..
    Şimdi..
    Uzun zamandır ayar çekilmemiş Lpg ye..
    22lt kapasiteyi 46 tl ye dolduruyorum.. (Haziran 2010)
    Şehir Dışı en son İshakpaşa Sarayına gittim.. 317 Km götürdü..
    Şehir içi 265 km.. Saygılarımla..

    Bu arada bu karizma olayı herkese göre değişir.. 6 milyar insan varsa şu dünyada 6 milyar farklı karizma anlayışı vardır.. Sonuç olarak yanlış düşünce yoktur farklı düşünce vardır..
    O kadarda hızlı kullanmadığım için benim için farketmiyor, bazen lpgdemi benzindemi unutuyorum bile.. Sinyal sesi gelince falan anlıyorum..
    Beyin cerrahı falanda değilim ameliyata yetişeyim.. Ekonomik olması benim için 1. öncelik.. yemişim karizmasını.. Beni araba için sevecek kız için sıradaki parçayı yolluyorum.. Ajda Pekkan söylüyor.. Kapı açık, dön ve çık, istenmiyorsun artık..




  • Arkadaşlar iyi günler, bende foruma ufak bi katkı yapayım istedim.. Bizde 2001 model yeni kasa Peugeot 406 var 2.0 16V sanırım D9 motor.. Yaklaşık iki sene önce aldık ve aldığımızdan beri sorunsuz kullanıyoruz (Maşallah!..). Aldığımızda üzerinde Romano marka sıralı sistem vardı, ufak bi bakım yaptırdık ve iki senedir "tık" demedi..

    Haziran 2010 itibariyle LPG'de ;

    Şehiriçi : 26 Kr / Km. (İzmir şehiriçi kullanım)

    Şehirlerarası (Klima kapalı) : 18,5 Kr / Km. (İzmir-Çanakkale-Edirne)

    Şehirlerarası (Klima açık) : 20 Kr / Km. (Edirne-Çanakkale-İzmir)

    Şehirlerarası ortalama hız . 120-130 Km/h (3000 d/dak.)

    değerleri arasında yaktı.. (LPG=1.95 TL)





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeotamer -- 5 Temmuz 2010; 15:38:38 >




  • kendi arabam 307, arkadaşın arabası 307, müdürün arabası 407 hepsine lpg taktırdık.
    diğer ikisi brc benim ki atiker.
    Taktırdığımdan beri bir kere bile ayar falan yapılmadı 2 ay oluyor. farkı anlayamazsınız.
    Takmasını bilen olsun yeter ki, lpg takılmayacak araba yoktur. 350tl yakıyordu km'de şimdi 210 falan.
    Rahatladım bea.
  • pEGEOT 307 kULANICISIYIM.Aracımda prins lpg takılı taktırdıgım günden itibaren 10 bin km yaptım.aracım benzinli halindeyken 380 kuruş yakıyordu km Lpg İse 170 km düştü bunlar şehir dışı degerler.şehir içi 430 kuruş benzinli lpg 190 kuruş şuanki lpg degeri 2.25 ytl benzin 4.33 ytl Şimdi Gelelim Uyum sorununna Ben Prins Taktırmadan Önce Uyumla Alakalı Yorumları bende okumuştum ateşleme sistemi hızlıymış lpg ona gazı yetiştiremiyormuş pegeot lpg takılmazmış fillan kardeşim araba tamircisi mekaniker.Onun tavsiyeside prins tan yöneydi.Ve Taktırdık uyum sorunu diye birşeyle ben karşılaşmadım istop etme alarm verme arıza ışıgı gibi sorunlar yaşamadım.perfonmaansa gelince ben gazdamı gidiyorum benzindemi gidiyorum halen fark edemiyorum.Aracım Benzinde neyse gazdada aynı gidiyor.Benim Diyeceklerim bundan ibaretdir.Diger lpg markalarını bilemiyorum ama pegeot 307 prins 10 numara diyorum.istanbuldaki arkadaşlar usta sorunları varsa yada montaj yaptırmak için yer arıyan arkadaşlar varsa floryada prins yetkili bayisi ömer usta otogas öneririm.Umarım Bu Yazdıklarımla bazı arkadaşlara referans olmuşumdur.saygılar




  • peugeot 106 xr tüp sorunu:her durmada stop ediyor benzinde kullanıyorum etmiyor neden olabilir xr kullanıcıları varsa yardımcı olabiliri mi?
  • kardeş plastik manifoltlu araçlara takılamıyor demişsin çaresini buldular diyorsun çaresi nedir bana yardımcı olurmusun.
  • BU TÜRK MALI LPGNİN ADI NEDİR YARDIMCI OLURMUSUN
  • Merhabalar, Ankara'da 106 xr'ye lpg montajını kim yapabilir. Mocan otogaz brc var onlara sordum aracınız full grup enjeksiyonlu olduğu için tavsiye etmiyoruz dediler. Ama lpg taktıranlarda var. Atiker fast taktırsak nasıl olur? Açıkçası almadan bilmiyordum lpg için böyle diyeceklerini.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.