Arkadaşlar merhaba, bu konu daha önce açıldıysa kusura bakmayın, bende 206 quicksilver var, kliması hava kaçırıyor habire bitiyor, arabanın salıncaklarından ses geliyor vb. sıkıntılar çıkıyor, yetikili servisler bakıyor sorunları çözemiyor,javascript:void(AddText(''))
şöyle bildiğiniz iyi bir usta iyi bir servis var mı? Memnun olduğunuz, aracın herşeyiyle ilgilenen vb? ist.anadolu olursa daha iyi olmazsa karşıya götürcez artk yapcak bisi yok
Bahsettiğiniz sorunlar 206'larda servislerin en iyi bildikleri işlerin başında geliyorlar. Hangi bölgedesiniz?
istanbul anadolu yakasındayım,
yetkili servislerde gerçekten bu sorunlarımı çözemiyorum, klimaq gazı basıp yolluyorlar , 2 ay sonra bitiyor, kış diye umursamadım ama yazın sorun oluyor,
öte yandan aarabanın altından gelen ses araba ısındıktan sonra çıkmıyor, bu sefer de tespit edemiyorlar , bakıp yolluyorlar,
arabanın içniden koltuklardan ve camlardan tıkırtılar geliyor, bunlarla da ilgilenimiyorlar, arabanın herşeyini sökmemiz laazım çok masraf çıkar diyorlar yetkili servistekiler,
son olarak da cd çalar cd çalmıyor, iki kere lensini değiştirttim işe yaramadı, çıkarttırıp yerine MP3 çalar taktırmak istiyhorum bu sefer de direksiyonun arkasındaki ses sistemini kontrol eden dümeler çalışmaz diyorlar, onu da çözemedim...
sıkıntım çok anlıycağın :) birde arabayı satsam 15bin anca olur, arabaya da 2-3bin masraf yapmak istemyiyorum ki sadece ses izolasyonu için bile çok para istiyor yetkili servisler... :(