Bildirim
Peugeot Partner/Tepee mi Citroen Berlingo mu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İkiside aynı araba. Hangisinin görüntüsü güzel geliyorsa onu al. -
partner makyajlandı. yeni partner al.
edit: dobloyu neden listeden çıkardın? ben olsam doblo alırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 19 Temmuz 2012; 22:43:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ilhan032
partner makyajlandı. yeni partner al.
edit: dobloyu neden listeden çıkardın? ben olsam doblo alırdım.
Doblo diğerlerine göre çok iyi ama daha pahalı olur... -
Doblo kredi ile alınca yeni kampanyasına göre diğerlerine göre baya uygun ama yakıt yedek parça güvenlik vs. yöünden karasızım dobloda -
Berlingonun makyajlı hali daha güzel. -
ben partner outdoor diyorum.yeni makyajlı hali ve gündüz ledleriyle çok daha güzel oldu. -
İki araçta aynıdır tek fark bildiğim kadarıyla Berlingo ithal ediliyor Partnerin ise parçaları Türkiye'de üretiliyor ve Partner daha çok donanım sunuyor burada en mantıklısı Partner almak ama bu tür araçlarda çok dikkat etmen gereken şey güvenlik paketleri bu araçlar için çok gerekli arka yüksek olduğu için savurma ihtimali yüksek oluyor. -
bu outdoorun yerden yüksekliği nekadar acaba.
cadyymi bumu daha konforludur bozuk yolda.dikkat edin hangisi konforlu diyorum hangisi yener demiyorum.bozuk yolu direksiyon da aynen hissedermiyim ?zıp zıp zıplatırlarmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: kaiser şoze
cadyymi bumu daha konforludur bozuk yolda.dikkat edin hangisi konforlu diyorum hangisi yener demiyorum.bozuk yolu direksiyon da aynen hissedermiyim ?zıp zıp zıplatırlarmı?
yerden yüksekliğini bilmiyorum ama bu araçta esp standart olarak sunuluyor.ayrıca grip control varki bozuk yollarda yada karlı yollarda daha iyi yola tutunmanı sağlıyor.arkadaşım yeni aldı ve konforundan çok memnun.forumda partner tepee bölümünden bu araçları kullananlardan daha doğru bilgi alabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 20 Temmuz 2012; 15:44:42 > -
Bugün cumadan çıkarken Manavgat plakalı bir Allure'yi gördükten sonra kesinlikle yeni Partner Tepee derim Berlingo'ya göre biraz ağır bir duruşu var bence.
1.6 HDi 8V 115 hp'lik motorla tadından yenmez. Ama torku biraz azdır söyleyeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Outdoor için şunları diyebilirim: ABS, ESP, ASR, Hillholder, Grip Control standart. 4 airbag'li. Karter koruması standart olarak var. Arabanın içinde de dışında da tavan barı var. Üç parça bağımsız katlanabilir arka koltuk var.
1.6 HDi 90 hp'lik eski nesil euro4 motoru var ama gayet performanslıdırYeni görüntüsüyle daha da güzel oldu bence
quote:
cadyymi bumu daha konforludur bozuk yolda.dikkat edin hangisi konforlu diyorum hangisi yener demiyorum.bozuk yolu direksiyon da aynen hissedermiyim ?zıp zıp zıplatırlarmı?
Konorunu bilmemde cadyy bozuk yolda çok masraf çıkarır sana -
quote:
Orijinalden alıntı: enes55ss
quote:
Konorunu bilmemde cadyy bozuk yolda çok masraf çıkarır sana
ne tür masraf. -
quote:
quote:
quote:
Konorunu bilmemde cadyy bozuk yolda çok masraf çıkarır sana
ne tür masraf.
http://forum.donanimhaber.com/forumid_345/tt.htm# Konuyu buraya sorarsan daha net cevap alabilirsin
-
quote:
Doblo kredi ile alınca yeni kampanyasına göre diğerlerine göre baya uygun ama yakıt yedek parça güvenlik vs. yöünden karasızım dobloda
aralarında en az yakanı doblo olucak en ucuz parçaya sahip olanı gene doblo olucak gğvenlik konusunda ise bu tip araçlar genelde birbiriyle aynı seviyede güvenlik donanımına sahipler. -
Doblo'da önceden kronik şanzıman sorunu vardı, sonradan çözüldü. Kapı mandalları bayağı ince -bisiklet teli gibi diyenleri gördüm-, sürgülü kapılarda bu yüzden tıkırtılar varmış.
quote:
Orijinalden alıntı: -ahmetgakgo23-
Doblo'da önceden kronik şanzıman sorunu vardı, sonradan çözüldü. Kapı mandalları bayağı ince -bisiklet teli gibi diyenleri gördüm-, sürgülü kapılarda bu yüzden tıkırtılar varmış.
arabadan gelen tıkırtılar konusunda babam çok hassas hemen satar arabayı :) saolsaın araştırıcam bunu -
Konuyu hortlatıyorum sorun olursa yenisinide açarım ama aynı soruyu bende soruyorum partner ile berlingo arasında nasıl bir fark vardır biri ithalmi şase sağlamlığı iç trim kalitesi kullanan ve bilinçli kişilerden değerli yorumlarını bekliyorum. -
BEN 2014'Ü BEKLEYİP 1.6 CONNECT ALIRIRDIM...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sami64 -- 9 Mayıs 2013; 10:33:53 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X