Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.379
Cevap
18
Favori
713.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyaz rengi gerçekten çok güzel acaip yakışmış
  • bugün bir hesap yaptım, geçen sefer 100 tl'lik mazot almıştım. aldığımda ışık yanmıştı 90 km daha yaparsın diye yazıyordu ekranda, bugün depo bitti ve 845 km yol yapmışım, ve daha 100 km gidersin diye belirtiyordu.. nasıl iyimi?
  • darkboys bence çok güzel..

    Renge gelince siyah ve beyazda çok yakışıyor yakışmasına ama çok çabuk kirleniyor bu renkler kirlenincede çok kötü oluyor. Metalik renkler kiri fazla belli etmiyor. Hatta en az alüminyum gri kiri belli ediyor ama ben alüminyum gri istesemde bana aytozu gri geliyor.

    Bu arada araca ilk defa dün bindim. serviste kaza yapmış 75'lik bi tepee vardı. nasıl bir his diye geçtim direksiyona . Daha önce hep fotoğraflarından gördüğümden aklımda dev gibi bi araç intibası vardı. içinde kaybolurum diyordum. Baya otomobil gibiymiş. Yol görüş açısı çok hoşuma gitti. yola biraz tepeden bakıyorsun gibi.

    Gelecek cuma gibi inşallah alıcam. aracı servisten alırken servisten neler koparabilirim tavsiyesi olan??




  • ARkadaşlar,yardım ederseniz sevinirim:

    75 lik almayı düşünüyorum.
    1-Çekiş sorunu yaşarmıyım.Aile ile binecem.Sakin kullanırım 120-130 u geçmem.
    2-Dağa bağa çok çıkarım.Rampalarda sorun olurmu.
    3-Yakıtı nasıl?
    4-Klima açıkken sorun olurmu?
    5-Peugeot un dizel motorları ile ilgili hiç bil gim yok nasıldır????

    Çok tşk.
  • pharatlil KARDEŞ sana bu konuda darkboys ve üstad rayen yardımcı olabilir servisi dize getirmek onların profesyonellik alanına giriyor..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rolyef

    ARkadaşlar,yardım ederseniz sevinirim:

    75 lik almayı düşünüyorum.
    1-Çekiş sorunu yaşarmıyım.Aile ile binecem.Sakin kullanırım 120-130 u geçmem.
    2-Dağa bağa çok çıkarım.Rampalarda sorun olurmu.
    3-Yakıtı nasıl?
    4-Klima açıkken sorun olurmu?
    5-Peugeot un dizel motorları ile ilgili hiç bil gim yok nasıldır????

    Çok tşk.


    hocam suan 2006 model 19 düz motor 52 hp partner kapalı kasa var şirkette 0 km aldık suan 250000 km geçen pazar keremalidagına çıktık banamısın demedi yakıt dersen 230-260 arası yakıyor 170 kadar gördü 1 ton küsürtlı malı attık bayır çıktık banamısın demedi. allaha sukur bugune kadar bir masraf açmadı en buyuk masrafı davlumbaz krıldı teker bilyaları dagıldı bi ozman başka sekilde hiç bir şey oladı ve hala bu aracı kullanıyoruz trasitin yapamadıgını yaptık onunla ve kendi sahsi arac olarak tepee aldık cuma gunu gelicek benim degerlendirmem 2006 model düz bir motor araca gore ama en azından alabilirsen 90 alsan daha ii olur birde 1,6 hdi motorlar guiness rekorlar kitabında olan bir motor bunuda hatırlatayım




  • rolyef kardeş bildiğim kadarıyla sana yardımcı olmaya çalışayım.bizim araçtaki motorlar 1.6 hdi 16 valf dünyaca kabul görmüş bir motordur.aynı motoru şu anda volvo bazı modellerinde cıtroen c4,c5 ford focus.c max,307,407 ve berlingo kullanmakta.185 tork ve 1422 kg boş ağırlığı mevcut fakat çok seri ve ivmelenmesi iyi bir araba.ses yalıtımı çok iyi yol tutuş olarakta 205 lastikleri kullanan ilk ticari diyebilirim.ama özelllikle bir nedeni yoksa 90 veya 110 luk tepee al.sanıldığının aksine yüksek beygir motorlar kısmen de olsa az yakıyor.ama bu kasanın her versiyonu bence güzel ve donanım seviyesi de premium veya premium pack olursa harika olur derim.
  • Çok teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rolyef

    ARkadaşlar,yardım ederseniz sevinirim:

    75 lik almayı düşünüyorum.
    1-Çekiş sorunu yaşarmıyım.Aile ile binecem.Sakin kullanırım 120-130 u geçmem.
    2-Dağa bağa çok çıkarım.Rampalarda sorun olurmu.
    3-Yakıtı nasıl?
    4-Klima açıkken sorun olurmu?
    5-Peugeot un dizel motorları ile ilgili hiç bil gim yok nasıldır????

    Çok tşk.


    Size, bütçeniz uygunsa 90 premium öneririm. Çünkü, 75 liklerde klima, sol kayar kapı opsiyonel onları da almaya kalktığınızda 90 fiyatına yaklaşırsınız.
  • Bunalara ek olarak:

    Yedek parça fiyatları ve bakım masrafları nasıl????
  • Amman ağzını hayra aç , henüz arızalan birşey yok. Bir tek Gökhan (TEPEE PREMİUM PACK) bakım yaptırdı. O detaylı anlatır.
  • Bugün Ankara'ya yağmur yağdı. Ve ben argo kültürümü test etme imkanı buldum. Özellikle 06 J 2155 plakalı dolmuş sürücüsünün kulak arkasındaki tüm bölgeyi okuyup üfledim.
    20 yıllık meslek hayatımda bir kez ehliyet sınavına çağırdılar. Bir daha da çağırmadılar. Şimdi niye çağırmadıklarını daha iyi anlıyorum. Çünkü, kendi aramızda (Öküzler alınmasın, kendilerine değer veriyorum) iki ayaklı öküz diye tabir ettiğimiz sürücü adaylarına asla ehliyet vermezdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayen -- 23 Mayıs 2009; 0:14:15 >
  • rasim abi hayrola ne oldu bu kadar seniz kızdıracak?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pharatlil
    Gelecek cuma gibi inşallah alıcam. aracı servisten alırken servisten neler koparabilirim tavsiyesi olan??

    Park sensörü, karter koruma bunları banko koparmalısın. Neden dersen zaten vermeyi göze alıyorlar. Ama senin gözünün içine de bakıyorlar istemesin diye. Bayi satış temsilcisinin babasının malı değil ama müşteri istemezse teklif etmeyin diye direktif verilmiş. Benim yorumum bu.
    Ben şöyle bir yöntem izledim filanca bayi park sensörü ve karter korumayı da hediye etmişti benim için bunlar önemli diye söze başladım. Koltuk koruma ve paspasla görüşmeden çıktım.
    Ben aslında böyle şeyleri isteyemem bile. Ama bir arkadaşım uyarmıştı o kadar para veriyorsun, zaten bunlar o hediyeleri vermeye niyetli, arada bir bu fiyat beni aşıyor alsam mı? almasam mı? diye laflar et, koltuktan kalkar gibi yap gibi taktikler vermişti.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: XaPoX

    rasim abi hayrola ne oldu bu kadar seniz kızdıracak?

    Daha ne olsun Apo, bir tane kartal suya girmiş arıza yapmış (kavşak bağlantı yolunda) bende açıktan aldım sol aynama baktım hiç bir araç yok. Kartalın yanından çıktım aman allahım bir korna bir sellektör arkamda bir dolmuş. Sağa kaçamıyorum kaldırımda bir sürü yaya, kaldırımın önü su birikintisi vatandaş ıslanacak. Bende çaktım dörtlüleri. Neyse solladı geçti ama ne geçiş kornayı bağırtıyor. Adam aklınca ördek topluyor. Dolmuş hakikaten ağzına kadar dolmuş. Tabi beni geçip önüme kırınca kaldırımdakileri de ısladı. Ben onu geçtiğimde hala orda duruyordu. Büyük ihtimal kavga çıkmıştı. Bende bu arada argo kültürümü test ettim. Neler biliyormuşum meğerse.




  • '06 J 5155' Rasim abi(rayen) adamı meşhur ettin biliyorsun reklamın iyisi ve kötüsü olmaz derler.Sen birde İstanbulu görmelisin Ankaraya gelmişliğim var tüm yollar Kızılaya akmaya çalışır durur.İstanbulda böyle bir durum söz konusu değil tüm yollar farklı bir noktalara akıp durmakta.ve yapılanları görsen kurşun atsan namlun şişer kurşun yetmez alim Allah.Küçük kızım araçta oluyor bazen ailecek kullanırken,kendimi tutamayıp bak şu öküzün yaptığına diyorum kızım baba öküz ne demek ve söylediğim tüm çirkin kelimeleri hafızaya atmaya çalışıyor malum çocuk bende sonra vay dikkatsiz sürücü gibi kelimelerle toparlama çalışmaları.bir süre sonra artık sıradan geliyor ve pes diyip bırakıyorsun.malum burda 20 milyon insan var sinirlerin yıpranıyor açıkcası akışına bırakıyorsun..
  • 06 j 2155 miş bizim delikanlı uyardı.
    Tabi meşhur ettim tüm Ankaralılar adamın kulak arkasına doğru üflesinler.
  • rasim abi araba geldiginde paspas olmuyormu içeride birde koltuk korumayı benimmi soylemem lazım onlara abi birde bu kapı basamakları için bi metaller varmış onlardan senin araçta varmı acaba
  • Paspas oluyorda orjinali olmuyor sanıyorum. Orjinali nasıl dersen, çıtçıtlı. Yani önler paspas konduktan sonra tabandaki çıtçıtlara sabitleniyor. Birde paspasların üzerinde partner yazıyor. Daha farklı nedir bilmiyorum. Koltuk korumayı söylemen gerekiyor. Söylemezsen vermiyorlar. Ha dersin ki, mataf (önemli) bir şey mi? Değil elbette ama kısmen koruma yapıyor. Verdikleri kağıdın üzerinde 50 dolar yazıyor. Bir nevi ziebarta müşteri çekme operasyonu.
    Benim koltuk koruma (özellikle güneş ışınlarına karşı) spreyim koltuğun altında duruyor. Ziebarttan yaptırdığımın etkisi geçer geçmez uygulayacağım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eypskry

    rasim abi araba geldiginde paspas olmuyormu içeride birde koltuk korumayı benimmi soylemem lazım onlara abi birde bu kapı basamakları için bi metaller varmış onlardan senin araçta varmı acaba


    Kapı içi metallerden kastın ne anlamadım. Benim kapı içlerinde henüz birşey yok. Yalnız benim bir aksesuarcı velim var, onu yakın zamanda ziyaret edip, araç için neler yapabilirim bilgi almak istiyorum. Ondan makul bilgiler alırsam sizlerle paylaşırım zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rayen -- 23 Mayıs 2009; 0:56:14 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.