Şimdi Ara

Peugeot Bipper ' aile için uygun mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polis Sandığından kampanya ile Bipper Comfort PLUS 1.4 HDİ 70 hp Dizel düz vites 2012 Model almayı düşünüyoruz ama araç hakkında pek bilgimiz yok (aile için uygunmu, ne kadar yakar, ikinci el piyasası nasıl ..) internette araştırmadan önce size sormak istedim daha kaliteli yorumlar alıyorum

• Uygundur da kücük gelebilir. O sıkıntı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Uygundur da kücük gelebilir. O sıkıntı.

Otomobillerden daha geniştir mutlaka, hafif ticari araç sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

Polis Sandığından kampanya ile Bipper Comfort PLUS 1.4 HDİ 70 hp Dizel düz vites 2012 Model almayı düşünüyoruz ama araç hakkında pek bilgimiz yok (aile için uygunmu, ne kadar yakar, ikinci el piyasası nasıl ..) internette araştırmadan önce size sormak istedim daha kaliteli yorumlar alıyorum

Partnerler motor seçenekleri ile performansı ile yakıt açısından sorun işgal etmez, Amma ve lakin bipper'lar partner kadar köklü olmasa da kendine uygun motor seçeneğini bulursan performansı yakıt genişlik her açıdan partner den eksik yani olmaz diye düşünüyorum, ikinci el de partnerler iyi gidiyor ama bipper'lar hakkında bilgim yok hocam.

• aynı arabadan 2010 da aldık polis sandığından. o kampanyalar ilk çıktığında bayide 28 demişlerdi, sandıktan 21 e almıştık ama şimdi o kadar avantajlı değil. ama çok geniş bi bagaj aramıyosanız gayet uygun bi araç. arka koltuk hiç rahat değil. çok donanım yok, aşırı hıza gelmiyo rüzgar sallıyo arabayı, ama hız yapmayı sevmem, bebek arabası falan bagaja koymaya niyetim yok, az yaksın ( ne kadar basarsan bas 6.5 litreyi geçiremedik) diyosanız güzel bi araç. ayrıca piyasada o fiyata göre güzel. 3 yıl oldu yaklaşık şu ana kadar çok şükür hiç bir sorun çıkarmadı. sadece senelik bakımlarını falan yaptırdık o kadar 3 yıllık kullanıcı olarak sorularınız varsa cevaplayabilirim
  • polis sandıgı ne oluyo biz normal insanlar alamıyormuyuz ?
  • Babamda onların ekürisi Citroen nemo var bayağı kullanışlı. hatta o kadar ki bende gittim Kangoo aldım. yalnız ankara da bir bayi (otosay) 34 e full berlingo veriyordu. almışken onu alsanız daha iyi bir seçim olur bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

aynı arabadan 2010 da aldık polis sandığından. o kampanyalar ilk çıktığında bayide 28 demişlerdi, sandıktan 21 e almıştık ama şimdi o kadar avantajlı değil. ama çok geniş bi bagaj aramıyosanız gayet uygun bi araç. arka koltuk hiç rahat değil. çok donanım yok, aşırı hıza gelmiyo rüzgar sallıyo arabayı, ama hız yapmayı sevmem, bebek arabası falan bagaja koymaya niyetim yok, az yaksın ( ne kadar basarsan bas 6.5 litreyi geçiremedik) diyosanız güzel bi araç. ayrıca piyasada o fiyata göre güzel. 3 yıl oldu yaklaşık şu ana kadar çok şükür hiç bir sorun çıkarmadı. sadece senelik bakımlarını falan yaptırdık o kadar 3 yıllık kullanıcı olarak sorularınız varsa cevaplayabilirim

Bagajı nasıl küçük oluyor hocam ya ? Esnaflar bu tür araçları ürün taşımak için almıyorlar mı ? hafif ticari araç deilmi bu ?

• Arkadaştan önce ben cevap vereyim hocam

Genelde köye giden çiftçi edasıyla çalışan vatandaşlarımız bagajı kullanırlar, onlar da zaten küçük kavun elma vs doldururlar, küçük beyaz eşyalar taşımacılığında ideal. Küçük ve değil büyük de şahsen..

Arkadaş gelmeden içinde ki kurt u öldürmek istedim hocam o yüzden konuya hemen daldım afedersin o denli
  • 386 litre bagajı var. Yok ben arka koltukları sökerim panelvan havasında sürerim dersen 900 litreye çıkıyor.
  • arka koltukta oturanların sallanmaktan içi dışına çıkar, ailenize zulmetmeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloomEsk

Arkadaştan önce ben cevap vereyim hocam

Genelde köye giden çiftçi edasıyla çalışan vatandaşlarımız bagajı kullanırlar, onlar da zaten küçük kavun elma vs doldururlar, küçük beyaz eşyalar taşımacılığında ideal. Küçük ve değil büyük de şahsen..

Arkadaş gelmeden içinde ki kurt u öldürmek istedim hocam o yüzden konuya hemen daldım afedersin o denli

Babam kullanıcak daha çok ve bagajın büyük olmasını istiyor, annemde tam bir bagaj hastası.İllaki yanında 50 kg bagaj taşıcak ordan alıp oraya götürücek o bagaj boş gitmicek yani

Ben bagajın bizi tatmin edeceğini düşünüyorum, bagajı ve yakıtı geçtim 2. el piyasası ve konforu önemli şuan..

• quote:

Orijinalden alıntı: FuaTT

arka koltukta oturanların sallanmaktan içi dışına çıkar, ailenize zulmetmeyin

Herkes arka koltuklardan şikayetçi

ama bu aracı aldırtamazsam babam gidip 20 yıllık corolla alıcak..Meganeı beğendiremedim, gidip 20 yıllık araçlara bakıo böyle bi adam.
  • quote:

quote:

Babam kullanıcak daha çok ve bagajın büyük olmasını istiyor, annemde tam bir bagaj hastası.İllaki yanında 50 kg bagaj taşıcak ordan alıp oraya götürücek o bagaj boş gitmicek yani

Ben bagajın bizi tatmin edeceğini düşünüyorum, bagajı ve yakıtı geçtim 2. el piyasası ve konforu önemli şuan..

Öyle gerçekten dostum iyi bilirim, büyüklerimiz bagajı ne yapar ne eder doldurur araba su yakmıyor ya boş gitmesin kurbanlik hayvan dolduracak bizim büyüklerimizde.

Arabaya gelirsek şunları bilmen gerekir. Bipper, partner gibi olamaz ama bipper hakkında şunlar geldi kulağıma, sürüş rahatlığı, tepkisel direksiyon kaynaklı rahatlık, dönüşlerde direksiyonun sürüş rahatlığı, konfor çok güzelmiş zaten. Yardımcı olabildiysem ne mutlu ama partner deseydin kulaktan duyma değil kendi bilgilerimi aktarirdim, Babanın aklına gir al o arabayı partner özellikle

• quote:

quote:

quote:

Öyle gerçekten dostum iyi bilirim, büyüklerimiz bagajı ne yapar ne eder doldurur araba su yakmıyor ya boş gitmesin kurbanlik hayvan dolduracak bizim büyüklerimizde.

Arabaya gelirsek şunları bilmen gerekir. Bipper, partner gibi olamaz ama bipper hakkında şunlar geldi kulağıma, sürüş rahatlığı, tepkisel direksiyon kaynaklı rahatlık, dönüşlerde direksiyonun sürüş rahatlığı, konfor çok güzelmiş zaten. Yardımcı olabildiysem ne mutlu ama partner deseydin kulaktan duyma değil kendi bilgilerimi aktarirdim, Babanın aklına gir al o arabayı partner özellikle

Bende yeni alınmış bi bipper durdurup araç hakkında kısa bilgiler aldım, sürücü aynen dediğin gibi sürüş rahatlığından sürücüyü yormadığından fln bahsetmişti.Bi dahaki kampanyaya kadar ikna etmeye çalışayım babamı.Cevaplar için tşkler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende yeni alınmış bi bipper durdurup araç hakkında kısa bilgiler aldım, sürücü aynen dediğin gibi sürüş rahatlığından sürücüyü yormadığından fln bahsetmişti.Bi dahaki kampanyaya kadar ikna etmeye çalışayım babamı.Cevaplar için tşkler

Ben teşekkür ediyorum dostum ne yaptık ki.

• O segmentte fiorino çok hoşuma gidiyodu helede kırmızısı. Hemen hemen aynı araçlar.
  • Uzun yolda çok yorucu.
    Bagaj gerçekten küçük.
    Arka koltuklar 2 kişilik ( 3 kişi oturursa ortaya oturan emniyet kemeri takamaz çünkü yok)
  • polis sandığı ne oluyor?
  • polis kardeşim size önerim hafif ticari araça bulaşmamınızdır.2005 yılında binek kullanmak için aldığım kangoo beklentilerimi hiç ama hiç karşılamadı. konfor binek arabaların yanından bile geçemiyo. yüksek hızlarda virajlarda güven vermiyo.yani kısacası ben menmun kalmamıştım. büyük avantajı yakıyı ekonomikti.size önerim çocuklarınız küçük iste hb yada c sınıfı bi binek araç bakmanızdır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.