Şimdi Ara

Peugeot 5008 (1677. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.676
Cevap
149
Favori
1.701.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16751676167716781679
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2017 ortası gibi gelecek deniyor. 3008 de yenilenmiş o aralık gibi TRde olacakmış.
    Farklı bir araç olmuş bence, ismi ve 7 koltuk, moonroof dışında pek ortak nokta göremedim... güzel ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasisngn -- 1 Ekim 2016; 18:35:51 >
  • oasisngn kullanıcısına yanıt
    gerçekten new 5008 olmuş.. gt modeli 130-140 arasında olur bence..
  • ben yeni 3008 i takip ediyorum. arık 7 kişilik bir araca ihtiyacım yok ama.. 3008 c sınıfı... "5008 ise d sınıfı.. Yani arkadaki diz ve baş mesafesi v. s hala önemli.. yinede içine oturmadan anlaşılmayacak. ama 5008 deki rahatlığı 3008 de bulmak zor gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganeja -- 1 Ekim 2016; 21:30:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    5008'in d sınıfı platformu üzerine yapıldığı ile alakalı bir bilgi yada kaynak var mı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oasisngn kullanıcısına yanıt
    evet, ortak nokta yok gibi...lansman renginin mavi olması dışında. kötü mü olmuş? hayır. ama bizimkilerin sıcaklığını hissetirmedi bana.

bagajın düğme ile kapanışı, vites kolu yanındaki ıvır zıvır koymaya yarayacak küçük bölme ve vites kulakçıkları hoşuma gitti. o çıkıntılı ekranlar da iğrenç görünüor, kaçak kat çıkılmış gibi. hangi arabada olursa olsun. ha kullanımda nasıldır? bilemem..

17 jant lastik ile başa çıkamazken 18 jantları görünce içim bi titredi. 635 lira primacy 3 olanı.

çok heveslendim desem yalan olur. kırk yılda bir araba beğendik aldık, memnunuz, onu da ne hale getirmişler.

piyasa suv'lara kaymaya başladı diye mi böyle bir şey yaptılar ki? eğer böyle ise niye takipçi oluyorlar ki? 3 sene sonra başka bir segmente/modele kayma olursa ne yapacaklar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 2 Ekim 2016; 0:28:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

5008'in d sınıfı platformu üzerine yapıldığı ile alakalı bir bilgi yada kaynak var mı..

Dingil mesafesi...

Levent senin aslanın sessizliği ve konforunu alıştın.. Sana normal geliyor... ...

5008 sınıf atlamış o zaman..Simdi pazar pazar uğraştırma beni sen kesin araştırmışsındır.. bu new 5008'in dingil mesafesiyle bizim old 5008'in dingil mesafesi farklı mı..yeni 3008 ile 5008 'de farklı ozaman..

• dragotreis kullanıcısına yanıt
    Benim özellikle iç mekan i-cocpit çok hoşuma gitti..çok kaliteli duruyor..zevk meselesi ben beğendim ama o ekranı premium markalar da dahil bir çok firmada kullanıyor..18'jant konusuna aynen katılıyorum..17"opsiyonu vardır belki..motor,şanzuman ve aracın tipi belli oldu..ben özellikle donanım seviyesini merak ediyorum..

• tttnet.net kullanıcısına yanıt
    farklı... 2016 da ikiside büyüyor. ama Pug 5008 i d sınıfında konumlandırıyor. Nissan daki QQ ve X-TRAİL gibi düşün 3008 ve 5008 i...

• 5008 Sahibi olmak demek, kankasının yanına park etmek demek  Peugeot 5008
     Peugeot 5008

Bu konuşulanlardan sanki artık mpv olarak 5008 in sonu gelmiş diye algılıyorum.
  • Arkadaşlar Pazartesi günü (Kazasız, Değişensiz, Boyasız) 2011 Model Beyaz renk 52.000 km de 5008 Premium Pack aldım ve aranıza katıldım. İlk defa otomatik vites kullandığım için aracımı aldığım yerden getirirken ani debriyaja basıyormuş gibi frene basmalarım oldu . Bundan önceki aracım olan 2007 Opel zafira nın üzerine buna binince kendimi Jet araca binmiş gibi hissetttim. Burdan sizlerden öğrenmem gereken şeyler olacak.

Aracımı aldıktan sonra dün ruhsatımı çıkartım. Fakat burada kafama takılan bazı konular oldu. Onları size soruyorum?

Aracımı almış olduğum noter satışında aracın tipi kısmı boş bırakılmıştı, sonradan baktımki aracın geçici ruhsatında da tipi kısmı boş fakat geçici ruhsatta aracın ticarı adı kısmında aracımın ne olduğu yazıyor. Ruhsatımı almadan sigortacı arkadaşa sordum birşey olmaz satış belgesinde yazması yeterli dediler ve ben ruhsatı çıkarttım.

-Şu anda almış olduğum ruhsata aracın tipi kısmı boş bırakılmış fakat aracın ticari adı kısmında aracım düzenli yazılmış. Vergi ödeme sayfasında aracımın tipi düzgün yazılmış. Bundan bir sorun olur mu?
    -Aracımın ağırlığı ruhsatta 1699 kg yazıyor, Vergi ödeme sayfasında ise 1579 kg yazıyor. Bundan bir sorun olur mu?
    -Ayrıca yine araç muayene belgesinde geçici ruhsat belgesinden dolayı Aracın Tipi kısmı yine boş bırakılmış. Bundan bir sorun olur mu?

Aşağıya resimlerinide ekliyorum.
    Şimdiden teşekkürlerrr.

Peugeot 5008
     Peugeot 5008
     Peugeot 5008
     Peugeot 5008
     Peugeot 5008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asavas -- 5 Ekim 2016; 21:03:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asavas

Arkadaşlar Pazartesi günü (Kazasız, Değişensiz, Boyasız) 2011 Model Beyaz renk 52.000 km de 5008 Premium Pack aldım ve aranıza katıldım. İlk defa otomatik vites kullandığım için aracımı aldığım yerden getirirken ani debriyaja basıyormuş gibi frene basmalarım oldu . Bundan önceki aracım olan 2007 Opel zafira nın üzerine buna binince kendimi Jet araca binmiş gibi hissetttim. Burdan sizlerden öğrenmem gereken şeyler olacak.

Aracımı aldıktan sonra dün ruhsatımı çıkartım. Fakat burada kafama takılan bazı konular oldu. Onları size soruyorum?

Aracımı almış olduğum noter satışında aracın tipi kısmı boş bırakılmıştı, sonradan baktımki aracın geçici ruhsatında da tipi kısmı boş fakat geçici ruhsatta aracın ticarı adı kısmında aracımın ne olduğu yazıyor. Ruhsatımı almadan sigortacı arkadaşa sordum birşey olmaz satış belgesinde yazması yeterli dediler ve ben ruhsatı çıkarttım.

-Şu anda almış olduğum ruhsata aracın tipi kısmı boş bırakılmış fakat aracın ticari adı kısmında aracım düzenli yazılmış. Vergi ödeme sayfasında aracımın tipi düzgün yazılmış. Bundan bir sorun olur mu?
    -Aracımın ağırlığı ruhsatta 1699 kg yazıyor, Vergi ödeme sayfasında ise 1579 kg yazıyor. Bundan bir sorun olur mu?
    -Ayrıca yine araç muayene belgesinde geçici ruhsat belgesinden dolayı Aracın Tipi kısmı yine boş bırakılmış. Bundan bir sorun olur mu?

Aşağıya resimlerinide ekliyorum.
    Şimdiden teşekkürlerrr.

Peugeot 5008
     Peugeot 5008
     Peugeot 5008
     Peugeot 5008
     Peugeot 5008

Hayırlı olsun, iyi günlerde sevdikleriniz ile kullanın.

İyi forumlar...

• asavas A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kazasız belasız binin.. fiyatı kaça bitti? sigortacı sorun görmediyse problem yoktur bence.. kullanımla ilgili de , zamanla ayağınız alışacak gaz tipkimelerine rahat kullanırsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

Bu konuşulanlardan sanki artık mpv olarak 5008 in sonu gelmiş diye algılıyorum.

yeni 5008 ile ilgili şu sn fazla bilgi yok.. Ama Pug 5008 i suv olarak konumlandıracak.

• SLM lar benim araç 2013 5008 akü bu kış su koyuverir mi lastikleri googyer ile 280 tl adedini degiştirdik, beni 3 yıl boyunca lastik harici hiç üzmedi namıssız sorunsuz sadece yıllık bakım ve mazot alll nereye gidersen uççç.İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: melodramm

Hayırlı olsun, iyi günlerde sevdikleriniz ile kullanın.

İyi forumlar...

quote:

Orijinalden alıntı: jonjonbaba

Hayırlı olsun kazasız belasız binin.. fiyatı kaça bitti? sigortacı sorun görmediyse problem yoktur bence.. kullanımla ilgili de , zamanla ayağınız alışacak gaz tipkimelerine rahat kullanırsınız..

Teşekkürler arkadaşlar sağolun. Fiyat olarak 58.250 TL ye aldım. Birkaç kişiye sorduğumda çok uygun fiyata almışsın dediler.

Aracın kitapçıkları yedek anahtarı falan vardı.
    Aracı alıp geldiğimde aracın içinde, en son araca motor yağ bakımı na zaman yapıldı, nerde yapıldı, bunların yazılı olduğu bir evrak kağıt bulamadım. Bu en son yapılan bakım bilgilerini Peugeot servisinden mi öğrenmem gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 5008 elveda

SLM lar benim araç 2013 5008 akü bu kış su koyuverir mi lastikleri googyer ile 280 tl adedini degiştirdik, beni 3 yıl boyunca lastik harici hiç üzmedi namıssız sorunsuz sadece yıllık bakım ve mazot alll nereye gidersen uççç.İyi forumlar

çözdüm mesajı kardeş... aynen katılıyorum..

• asavas A kullanıcısına yanıt
    Evet o km de hatasız araç için çok çok iyi bi fiyata almışsınız.. aldığınız kişiyle görüşün bakımları nerede yaptırıyormuş resmi servisse ordan öğrenirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan 2828

5008 Sahibi olmak demek, kankasının yanına park etmek demek  Peugeot 5008
     Peugeot 5008

Aman o inşaatın önüne fazla araba çekmeyin. Yazıktır, ilk depremde ortada konumlanmış kolon kırılacak, bina muhtemelen öne doğru bir hamle yapabilir. Benden uyarması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENG_civ -- 7 Ekim 2016; 14:24:59 >

• 
Sayfa: önceki 16751676167716781679
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.