|
PEUGEOT 408 (14. sayfa)
-
-
Dun allure paket icin kapora verdim. Internetteki tum incelemeler gt paket. Allure paket inceleme bulabilen var mi? -
Hayırlısı olsun hocam kaça anlaştınız hangi bayi acaba -
teşekkür ederim hocam. 1.415'e anlaştım. çetaş'tan aldım aracı.
-
Allure paket liste fiyatı 1,725 siz 1,415'e almışsınız. Takasa iyi bir araç filan verdiniz de mi bu kadar düştüler? 180 bin TL indirim yaptıklarını duymuştum ama sizde baya iyi indirim yapmışlar.
-
hali hazirda kampanya var. Bana kapiyi 1.470’ten actilar kampanya dahilinde. Daha sonra 1.440 bin, 200 bin lira kredi 0,99 faiz yapalim dediler ben de kapora yolladim. Kaporayi yolladiktan sonra kredi faiz oraninda yanlislik yaptiklarini soylediler. Aradaki faiz farkini kapatmak icin 1.415 bine dustuler.
-
Arkadaşlar bu araçta 205 tabanlı lastik kullanmanın mantığını bana biri açıklayabilir mi? Bir bayide araba zaten uzun yere basıyor taban kalın olmasa da basar dedi bi temsilci. Dedim e D segmentlerin hepsi uzun o zaman onlar niye 235 taban kullanıyor. Benim atladığım, bilmediğim bir şey mi var? -
Taban kucuk olmasının nedeni yakıt tuketımı. 235 olsa 1.2 motorla min 10 lt yakar -
E bunun yol tutuşa etkisi yok mu? Yani uzunluk durumu kurtarır mı? -
205 tabanla özellikle yağmurda belirgin gezinme hissiyatı oluşabiliyor. 3008 GT aracımda maalesef yazlıklar geldiği haliyle 205/55 R19 ve kışlıklarda da bu ebatta lastik fiyatları markasına göre neredeyse yarı yarıya hesaplı olduğu için yine aynı ebatla devam etmek zorunda kalıyorum. Olay PSA & Michelin anlaşmasında da olabilir, diğer markalarda tercih edilmeyen 205 - 215 gibi tabanları kullanıyor PSA. Artısı performansı arttırıp yakıt tüketimini düşürmesi ancak yol tutuşa etkisi ise negatif oluyor. Satış temsilcileri her zamankinden, bildiğimiz gibi.
-
Sanırım öyle gibi hocam yani marka anlaşması. -
3008 ile 408 arasında çok kalıyorumm. siz kullancılar olarak hangisini almak mantıklı ? ayrıca gt ile allure arasında 250k civarında fark var bu farkı vermeye değer mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: tarhunzas3008 ile 408 arasında çok kalıyorumm. siz kullancılar olarak hangisini almak mantıklı ? ayrıca gt ile allure arasında 250k civarında fark var bu farkı vermeye değer mi?
İkinci el 1.6 puretech 180hp 3008 olmadıktan sonra 0km olarak alınacaksa 408 mantıklı çünkü 3008'in yeni kasası Ağustos - Eylül gibi gelecektir ülkemize.
-
Hocam hangi şehrin bayinden aldınız ?
-
Hocam merhaba. Kobi kampanyası ile mi 0.99 verdiler? Bana kobi olmazsanız 2.19 dedıler kredı
-
Bana allure için 1.600bin teklif veriyor Adana Mersin Antep Hatay bayileri. Bunu gördüğüm iyi oldu cetaşı arayacağım
-
1400 aldım cuma günü
Çetaş -
408 GT fiyatı ne kadar güncel biliyor musunuz ?
-
Cetas ile görüştüğümde 1.395 e allure 1.7 gt fiyatı verdi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X