Şimdi Ara

peugeot 407 hakkında acil yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar , 225binde 2005 model 2.0 hdi otomatik full bir 407 buldum. sahibi kaput tavan bagaj hariç lokal boyalı olduğunu söyledi. hasar kayıtlarını inceledim 300-500 tl en büyüğü 1000 tl olmak üzere 4000 tl kadar kayıt var.
    aracın servis bakımlı olduğunu yakın zamanda turbo değiştiğini , şanzıman yağını değiştirdiğini hiçbir sıkıntısı olmadığını iddia ediyor.

407 de kullanılan şanzımanın sıkıntıları var mı? bana çok problem açar mı ? 2.0 hdi motor 220 binlerde sorun çıkarır mı ?

bilgilendirirseniz çok sevinirim.

• Aracın kaporta durumunu es geciyorum. Fiyatınıda es geciyorum. Yağ eksiltme yoksa maxot pompası enjektörler ayrıca turbonun bi markasına bak kaliteli birşey takılmıssa sorun cıkarmaz. En önemli 3 parcası budur dizelin. Birde kaputu arac motor içi elektrik tesisatını kontrol et araclarda en cok korktuğum motor içi elektrik tesisatının kesilip bicilmesi :) calısmayan aksamı yoksa şase podyalarda işlem yoksa alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhttnky

Aracın kaporta durumunu es geciyorum. Fiyatınıda es geciyorum. Yağ eksiltme yoksa maxot pompası enjektörler ayrıca turbonun bi markasına bak kaliteli birşey takılmıssa sorun cıkarmaz. En önemli 3 parcası budur dizelin. Birde kaputu arac motor içi elektrik tesisatını kontrol et araclarda en cok korktuğum motor içi elektrik tesisatının kesilip bicilmesi :) calısmayan aksamı yoksa şase podyalarda işlem yoksa alınabilir.

kaportada değişen yok , fakat parça lokal boyalar var kaput tavan bagaj hariç bir şekilde boyanmış.
    sahibinin söylediği hiçbirşey yok tabiki..
    mazot pompası turbo enjektörlerin sağlıklı olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?

söylenen şaside hiçbir sorun yok. fiyat 32 diyor ama bence edeceği max 30.

birde şanzıman konusu kafama takılıyor ??*

• ACIL YARDIM! ACIIIILLLLL! HEMEN YARDIM EDIN!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence alınır. 2 lt HDI motor ve tork konvertörlü şanzımanın problem açacağını sanmam.Youtube da videolarda 500-600.000 bin km de Peugeot ve Citroen araçlar var.Peugeot lar bilinenin aksine sağlam araçlar aslında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

quote:

Orijinalden alıntı: bhttnky

Aracın kaporta durumunu es geciyorum. Fiyatınıda es geciyorum. Yağ eksiltme yoksa maxot pompası enjektörler ayrıca turbonun bi markasına bak kaliteli birşey takılmıssa sorun cıkarmaz. En önemli 3 parcası budur dizelin. Birde kaputu arac motor içi elektrik tesisatını kontrol et araclarda en cok korktuğum motor içi elektrik tesisatının kesilip bicilmesi :) calısmayan aksamı yoksa şase podyalarda işlem yoksa alınabilir.

kaportada değişen yok , fakat parça lokal boyalar var kaput tavan bagaj hariç bir şekilde boyanmış.
    sahibinin söylediği hiçbirşey yok tabiki..
    mazot pompası turbo enjektörlerin sağlıklı olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?

söylenen şaside hiçbir sorun yok. fiyat 32 diyor ama bence edeceği max 30.

birde şanzıman konusu kafama takılıyor ??*

Araç ilk maşta tek seferde calısıyorsa yoğun siyah duman yoksa rolantide oynama yoksa tork devir aralığında bastın mı yapıştırıyorsa problem yoktur dur turbo zaten arızalı olsa ıslım sesi tarzında sesde cıkartır. Zaten pompa sağlamsa gaza asıldığın zaman genelde arıza işareti yakar. Çekişten gidişinden her sekilde hissettirir sana

• Otomatik şanzıman dediğine dikkat etmedim. Ben olsam almam satarken millete anlatamazsın. Benim için önemli değil dersen. Şanzıman için kontrol edeceğin geçişlerde vuruntu yapıp yapmadığı olsun sür arabayı içine sinsin öyle al. Otomatik şanzıman arızası problemli bir iştir. Yada şanzımanda problem hissedersen kesinlikle alma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 307 çalışmıyor ! Acil!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.