Şimdi Ara

Peugeot 407 alınır mı? (alındı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
1
Favori
96.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Avensisin süspansiyonu bir adım önde diyebilirim fakat 407'nin spor görünümü için ihmal edilebilir, rahatsız edici değil.
    Kullandığım Avensis zavoli kitli, 2005 model elegance ve 105.000km'deydi, 27 bin liraya satılıyordu, bir ara avensislere bakmıştım, ama hantal görünümü ve çok orta yaş üstü durması, benzinli olması gibi nedenlerden elemiştim.
    İçeride dizel motor sesinden başka hiçbir ses duymuyorum, 5 yıldır benzinli 1300 motor araç kullanan biri olarak dizel motor sesini daha çok duymam gayet normaldir diye düşünüyorum, neticede dizel getzde de benim benzinli getzden daha fazla ses olduğunu biliyorum.
    Bakım masraflarını tam olarak bilmemekle birlikte -dizel olması dışında- diğer D sınıfı araçlardan fazlası olmadığını biliyorum.
    Ben de ilk defa Pejo kullanıyorum, arabanın görüntüsü, dizel ve 1.6 olması, bagaj genişliği, piyasası ve donanım zenginliği benim alma nedenlerimdi, bunların hiçbiri bir arada başka bir araçta bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Ben 2.0 HDI Premium Otomatik aldım ve çok memnunum. Yanlız bagajı Passat, Vectra ve Mondeo ile kıyaslandığında baya küçük kalıyor. Ama içi çok konforlu. Bana göre tek dezavantajı sürücü koltuğundan ön kaputu hiçbir şekilde görememeniz. Alışkanlık gerektiriyor.

Son yıllarda cıkan neredeyse tum arabalarda kaputu goremıyorsunuz.207,307 desenız alma derım ama 407 almakla ıyı yapmıssınız.Gule gule kullanın.
  • STaşdemir hocam

bende 2006 avensis var lpgli 2.5 sene oldu yaklaşık ben olsam kesinlikle avensisi 407ye değişmem 407nin artısı bana göre daha sportif görünümüdür zaten bu peugeotların geneli sportif olduğu için müşteriyi çekiyor ama avensisde çirkin bir araba değil sonuçta.
  • @albati
    teşekkür ederim verdiğin bilgiler için artık hayırlısı diyelim temiz bir 2007 sonrası denk getirebilirsek ilgileneceğiz tabi bütçem çerçevesinde.

@kerem sana katılıyorum 407 nin görünümü güzel bana göre avensisin de görünümü güzel ama ben pek görsellik kısmında değilim.
    benzin fiyatları ortada.aracımı satıp en fazla 1-2 ekleyip dizel almayı düşünüyorum hem yakıttan tasarruf hem de model yükseltmiş olucam.
    bu fiyata başka alternatif gelmiyor aklıma.bagajı geniş ve donanımı yüksek olan..kısacası f/p diyelim.dizel era bile düşündüm araştırdım ama
    yaramaz dedi kullanan kişiler ben de vazgeçtim.
    avensisin 1.6 dizeli olsa hiç durmam onu alırım ama yok biliyorsun ayrıca aracımdan da memnunum daha 76 binde kız gibi
    tek korkum pug ların kötü ünü olması ve ünün sebepsiz çıkmamış olması.olur da niyetlenirsem inşallah sanayide ustalarla akraba olmayız
    allah hayırlısını versin bakalım
    sağol ilgin için

quote:

Orijinalden alıntı: albati

@STasdemir
    Avensisin süspansiyonu bir adım önde diyebilirim fakat 407'nin spor görünümü için ihmal edilebilir, rahatsız edici değil.
    Kullandığım Avensis zavoli kitli, 2005 model elegance ve 105.000km'deydi, 27 bin liraya satılıyordu, bir ara avensislere bakmıştım, ama hantal görünümü ve çok orta yaş üstü durması, benzinli olması gibi nedenlerden elemiştim.
    İçeride dizel motor sesinden başka hiçbir ses duymuyorum, 5 yıldır benzinli 1300 motor araç kullanan biri olarak dizel motor sesini daha çok duymam gayet normaldir diye düşünüyorum, neticede dizel getzde de benim benzinli getzden daha fazla ses olduğunu biliyorum.
    Bakım masraflarını tam olarak bilmemekle birlikte -dizel olması dışında- diğer D sınıfı araçlardan fazlası olmadığını biliyorum.
    Ben de ilk defa Pejo kullanıyorum, arabanın görüntüsü, dizel ve 1.6 olması, bagaj genişliği, piyasası ve donanım zenginliği benim alma nedenlerimdi, bunların hiçbiri bir arada başka bir araçta bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: airea

Hocam 28-30 bin tlye sahibinden comda 2006-2007 model ford mondeolar görüyorum, 2000 motor, dizel, otomatik vites.

2006 mondeolar nasıldır bilmem, hiç binmedim ama donanım olarak 407 den aşağı kalmıyordur sanırım.

Ben 2006 model 2.0 TDCI Ghia Triptonik Mondeo'yu satıp 407 aldım... Kesinlikle 407 daha iyi...
  • Hayırlı olsun kardeşim en yakın zamanda bekliyoruz fotoğraflarını aslanın=)
    Allah kazasız belasız kullanmak nasip eder inşallah
  • Teşekkür ederim kardeş, darısı olmayana.
  • Arkadaşlar merhaba, bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var;
    Megane 1.5 DCi Dynamique 2006/2007 ile Peugeot 407 1.6 HDİ Executive 2006/2007, sizce hangisini tercih etmeliyim. Bazı Peugeot 407 lerde aynı modelde farklı ön konsola sahip (gümüş/maun kaplama) araçlar görüyorum ve yine aynı model olmasına rağmen park sensörü olmuyor bazı 407 araçlarda bunun sebebi nedir..? şimdiden teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazona -- 11 Nisan 2011; 12:00:47 >
  • İki arabayı kıyaslamak bile 407'ye hakarettir
    Şaka bir yana 407 D sınıfı daha komforlu daha donanımlı bir araçtır.
    Meganenın 407'ye en önemli üstünlüğü piyasasıdır, bunun dışında kayda değer bir üstünlüğü yok.
    Ön konsolu maun kaplama olanlar executive olan modellerdir, çok belirgin farklar olmamasına rağmen aynı fiyat aralığında exe tercih etmek daha mantıklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazona

Arkadaşlar merhaba, bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var;
    Megane 1.5 DCi Dynamique 2006/2007 ile Peugeot 407 1.6 HDİ Executive 2006/2007, sizce hangisini tercih etmeliyim. Bazı Peugeot 407 lerde aynı modelde farklı ön konsola sahip (gümüş/maun kaplama) araçlar görüyorum ve yine aynı model olmasına rağmen park sensörü olmuyor bazı 407 araçlarda bunun sebebi nedir..? şimdiden teşekkür ederim..

Comfort - Executive - Premium donanımlarına göre değişkendir... Executive'in bile deri döşeme olanı var, olmayanı var... ayrıca zamanında sıfır alan kişi isteğine bağlı olarak ekstra donanım ekletmiştir, sizin beklentilerinize ve zevkinize uygun olanı bulmak zorundasınız:) Veya paraya kıyıp Premium alacaksınız, o da olsaydı, şu da olsaydı demezsiniz... olabilecek tüm donanımlar var zaten:) Ama ilanları incelerken dikkatli olun, Executive'in deri döşemeli olanları bazı uyanıklar Premium olarak lanse edip satmaya çalışıyor:)

Gerçi bu memlekette her araba "full+full" :) Hadi baz donanımlı arabaya full dese yine hoşgörü ile yaklaşacaz da, + full de ne oluyor, onu anlamadım:):):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 12 Nisan 2011; 17:09:40 >

• aracın altı yere çok yakın 1.6 yı tavsiye etmem hantal kalıyor 2.0 düşün paran varsa 3000cc 6 ileri olanıda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre00006

aracın altı yere çok yakın 1.6 yı tavsiye etmem hantal kalıyor 2.0 düşün paran varsa 3000cc 6 ileri olanıda var

Hantallık kişiden kişiye değişebilir.
    Bir önceki aracınızın ne olduğuna bağlı.
    Altının yere yakın olduğu doğrudur fakat dikkatli kullananlar hiçbir sorun yaşamazlar.
  • dostlar ben de bu tarz bir araç düşünüyorum. 2.0 dizel tarzında... bir tane 2005 model peugeot 407 2.0 hdi manuel vites var ama kilometresi 170 bin. bana oldukça fazla geliyor ama bu araçlarda bu modelde hep böyle daha düşüğünü bulmak zor. siz ne dersiniz böyle bir araç alınır mı???? 2.0 hdi lerin kronik bir sorunu var mı????
  • km çok sırf bu yuzden ben olsam almazdım daha dusuk km bulmaya calısın .
  • peki 2.0 hdi iler 1.6 lara göre nasıl 2005 model 136 bg 320 tork...
  • Beyler bu 407'lerin 2.0'ı ile 1.6'sı arasında ciddi bir çekiş farkı var mı? Sürüş keyfi açısından çok farklı mı? Bir de mtv'si nasıl hesaplanıyor tam bilmiyorum. 1.6'sı yıllık 523 tl, 2.0'ı 1.490 tl gibi anladım, doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwinterday

Beyler bu 407'lerin 2.0'ı ile 1.6'sı arasında ciddi bir çekiş farkı var mı? Sürüş keyfi açısından çok farklı mı? Bir de mtv'si nasıl hesaplanıyor tam bilmiyorum. 1.6'sı yıllık 523 tl, 2.0'ı 1.490 tl gibi anladım, doğru mu?

Performans düşkünüysen 2.0 tercih edin. Daha çok şehiriçi kullanıyosan ve cebini de düşünüyosan 1.6 tercih et.
    MTV yıla göre hesaplanır. modeli 2008 ise, 2008-1 2009-2 2010-3 2011-4 araba 4 yaşında demektir.
    2.0'da vergi daha yüksek olur tabi.
  • ARKADAŞLAR ÇOK ÜZÜLEREK BELİRTİYORUMKİ BUGN İTİBARİYLE DAHA 20 GÜNLÜK ARACIMI Bİ ANLAŞMAZLIK YÜZÜNDEN ÖLÜ FİYATINA SATMAK ZORUNDA KALDIM :((

BURAYA YAZMA SEBEBİM İLGİLENENLER OLURSA ELİMDE KALAN DAHA 100 KM BİLE YAPMAMIŞ 4 ADET MİCHELİN YAZ LASTİĞİNİ İSTEYEN 407 SAHİBİNE GÖNDERİCEĞİM. İLGİLENLER TELEFON NUMARAM 0541 230 19 91
  • arkadaşlar mrb, 2005 model peugeot 407 2.0 exetuve araç almayı düşünüyorum. hatta satıcıyla anlaşma da yaptım. arabada otomatik vites ve lpg mevcut. bakımları hep yetkili serviste yapılmış ve ağır bakımları da geçmiş durumda. lastiğine kadar yenilenmiş. ama nedense hep kafayı mı yedin diyorlar. amacım araba ticareti yapmak değil binmek için alacam arabayı. herkesin böle laf söylemesi kulaktan duyma mı yosa gerçek mi çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailgucuk

arkadaşlar mrb, 2005 model peugeot 407 2.0 exetuve araç almayı düşünüyorum. hatta satıcıyla anlaşma da yaptım. arabada otomatik vites ve lpg mevcut. bakımları hep yetkili serviste yapılmış ve ağır bakımları da geçmiş durumda. lastiğine kadar yenilenmiş. ama nedense hep kafayı mı yedin diyorlar. amacım araba ticareti yapmak değil binmek için alacam arabayı. herkesin böle laf söylemesi kulaktan duyma mı yosa gerçek mi çözemedim.

Sen her söylenene bakma, başlık bana ait, aldığım süreci okuduysan zaten arabanın nasıl olduğunu anlarsın.
    Arabanın yakıtından çok performans ve donanım önemliyse 2.0 benzinli tercih sebebi olabilir fakat 2.0 HDI bulabilirsen tadınman yenmez onu da söyleyim.
    Yani performans+donanım+ekonomi birlikte olur ama bütçe de artar doğal olarak.
    Aracın km ve fiyat bilgisini verirsen ortalama bir yorum yapabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.