Şimdi Ara

Peugeot 308 Vti Comfort Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
18.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu değişmiştir eski mesajda bahsettiğim araç satılınca bende alternatif olan pug 308 hakkında bilgi toplamak istiyorum.

Almak istediğim araba

http://www.araba.com/3616293/Peugeot%20308%201.6%20VT%C4%B0%20Comfort

Kullanan arkadaşlardan

Konfor
    Yakıt
    Donanım (esp var demiş ama sanmıyorum olduğunu?)

Ve sizce linkteki araca en fazla ne kadar ödemeli? Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur -- 2 Mart 2011; 23:52:36 >

• 2005 model astraya çok istiyor 2008 satan var temiz olsa bile 22 den fazla vermem ben olsam mondeo da 2.eli fiyatları çok dusuyor zor satılıyor diye duyuyorum

astra kolay satılır ama otomatik leri biraz sorunlu honda lara gore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 2 Mart 2011; 0:15:17 >
  • Alternatifleri askıya alim o zaman ama asıl önemli olan Cruze
  • acele işe şeytan karışır. demişler

önce bir alacağın arabaya karar ver, sonra almaya git. Alınca pişman olma.

-------------------------------------------------------------------------------------------
    Yakıt önemli değilse
    cruze yerine mazda 6ya, mondeo ya falan bakardım ben olsam
  • Mondeo da var aşağıdaki linkte ben kararsız kazimim yani gidip begenip almam lazım yoksa alamam araba falan :) Mazda 6 bulabilsem incelerim ama buralarda pek yok
  • Cruze güzel araçtır arkadaşım 1 ay sürdü benzine can dayandıramadı sattı focus dizel aldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    206 sedan comfort
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat aralığın nedir...??
  • Fiyat aralığım en fazla 30 bindi ama bi sebepten ötürü şuan için 25'e düşürdüm limitimi 25 bine kadar araba arıyorum...
  • Bu araç hakkında çok yorum bulamadım hiçmi kullanan yok
  • Ben bi tane almaya karar vermiştim 7000TL elektronik arızası çıktı...
    Şimdi 7000TL neymiş o kadar zaten aracın elektrik sistemi dediğinizi duyuyorum zaten aracın aydınlatma dışında hiçbir fonksiyonu çalışmıyordu...
    Onun dışında yolu iyi güzel gidiyor... süspansiyon yumuşak konforlu... iç mekan ferah...
    Çok kullanmadım 40-50 km de ancak bu kadar yorum yapabiliyorum...
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 31 Ağustos 2014; 2:17:14 >
  • ilandaki araç temiz ama fiyat için birşey diyemicem.
  • @anilxx92

Hocam merak ettiğim konular
    Konforu yeterlimi?
    Benzinde ş.içi 100km de ne kadar yakar ortalama?
    Motoru lpg ile uyumlumudur?
    Donanım yazıldığı gibimi gerçekten (esp fln yazmışlar ilanlara ama hiç sanmıyorum bu baz model bi araç esp standartmı geliyor?)
    Arabanın gidişini başka bi kullandığın araçla kıyaslarsan şu araç kadar gider diyebilirmisin (örnek 102 bg golf kadar gidermi)

@CanTuran arkadaşımın dediği gibi elektronik arıza çıkarmaya müsait bi araçmı?

Teşekkür ederim
  • Konfor yeterli... Benim kullandığımda sıralı lpg vardı... Tüketimi bilemiyorum... Comfortta ESP opsiyonel galiba... 102 Golften iyi gidiyor...
    Elektronik arıza kazadan ötürü olmuş ama köşeden çarpma yüzünden o kadar elektronik arıza olması da şaşırtmıştı beni...
  • Abi madem öyle ben alayım bu arabayı yaa zaten tak etti canıma arabasızlık Kazayı bilemiyorum tabi ama elektronik beyin fln hasar aldıysa arıza yapması normaldir bence.

Aslında tek çekincem şu arabanın fransız olması zaten.Dersen ne gördün fransız arabalarından hiç bişey görmedim kullanmadım bile ama artık yıllarca kafamıza işlemişler fransız alınmaz diye
    (Fransız milletinden nefret ederim o ayrı konu)

Araçta esp olup olmadığını nerden anlarız? Düğmesi nerde oluyo incelemeye gittiğimde bakiim.Bide stil paket ekleniyo galiba bu sürümde onda ne gibi ekstralar var ne paketin eklendiğini en belirgin neresinden anlarız?

Bu araç hakkında hiç bir bilgim olmadığı için tamamen yabancıyım. Linkteki aracın ederi nedir ne kadar vereyim?

• Benim kullandığım araç 120 bg'lik vti motora sahip tiptronik vitesli bir araç.
    Yani manuele göre tüketim,performans farkı azda olsa oalbilir.
    Konfor kesinlikle çok yeterli,yüksek hızlarda araç müthiş bir güven veriyor.Hiç farkettirmeden 150-160 km/h gibi hızlara çıkıyorsunuz.
    Yakıt tüketimi fazla,özellikle şu son zamlardan sonra iyice canımı sıkmaya başladı.
    Şehirişi 100 km'de 8-9 litre civarında yakıyor(basmazsan tabii,basarsan allah ne verdiyse emiyor depodakini),şehirdışı ise 6-6,5 litre civarı yakıyor.
    Motor lpg'ye uyumlu,iki arkadaşımda ankara göral'da taktırdılar ve sorunsuz kullanıyorlar,fakat ben aracın kapalı otoparklara girememesi yüzünden lpg taktıramıyorum.
    Donanım olarak comfort donanım öyle çok zengin değil,fakat yeterli seviyede.Esp ve birçok donanım opsiyonel olarak sunuluyor.
    Mesela ben şuan park sensörü(ön+arka),arka park kamerası,ve navigasyon ekranı almayı düşünüyorum.
    Aracın gidişini ise golf kullanmadım ama 1.6 mpi 102bg octavia ile kıyaslarsam octavia'dan daha seri,1.6 benzinli 109 bg focus ile kıyaslarsam neredeyse aynı diyebilirim.
    Yani performans olarak manuel seçeneği bence seni memnun edecektir.Tabi çok birşey beklemiyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 10 Şubat 2014; 0:02:45 >

• En güzeli aracı servise götürüp göstermek ciddi almaya niyetlenirseniz alın bi expertiz kafanız rahat etsin... ESP de kontağı açınca belli olur muhtemelen yazar ABS gibi...
  • elektronik beyin hasar aldıysa
  • Çok teşekkür ederim bilgiler için.Yakıt gerçekten çook fazlaymış yani cruze 9-10 lt yakıyor diye burun kıvırırken bunun 11 lt yakması hiç hoş olmadı lpg ile 12 lt (hatta ben gaza basmaktan pek çekinmem 13 lt diyelim) 13*2.4 lira desek ortalama 320 bin falan yakar ki buda benim aklımdan geçene göre fazla.Eski arabam dizeldi yakıt yönünden çok memnundum.Ama artık yapacak bişey yok gaza tırsarak basacaz bundan sonra @anilxx92 hocam siz kaça aldınız 308 i ve piyasadan az çok anlıyorsunuzdur bu araç için ne kadar ödemeliyim sizce?

http://www.araba.com/3616293/Peugeot%20308%201.6%20VT%C4%B0%20Comfort

@CanTuran

Tabi abi mutlaka ekspertize girecek araç ama önce ben ne aldığımı bileyim ve adamın yanına giderken kafamda tamam 308 almaya gidiyorum deyip ona göre bakayım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.